lockedawayfornow
kurdo
gun boyunca duzgun yemekler yiyorum aksam 11den sonra tatli olan her seyi yemeye basliyorum amk kilo verenler nasi aksam gelen tatli yeme istegini durduruyorsunuz yardim edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kanka tatlı azıcık bile yemiceksin azıcık bile yersen çeker sıfır tatlı tüketirsen istemessin, onun dışı illaha çekiyorsa bitter çikolata tüketebilirsin bastırması içingun boyunca duzgun yemekler yiyorum aksam 11den sonra tatli olan her seyi yemeye basliyorum amk kilo verenler nasi aksam gelen tatli yeme istegini durduruyorsunuz yardim edin
yoooo kurdumananiskim orospocucucu turkish pig
sagolasin denicemkanka tatlı azıcık bile yemiceksin azıcık bile yersen çeker sıfır tatlı tüketirsen istemessin, onun dışı illaha çekiyorsa bitter çikolata tüketebilirsin bastırması için

Bitter cikolata biraz meyve sekerli de olsa fruktoz daha iyidir en azindangun boyunca duzgun yemekler yiyorum aksam 11den sonra tatli olan her seyi yemeye basliyorum amk kilo verenler nasi aksam gelen tatli yeme istegini durduruyorsunuz yardim edin
DNRyoooo kurdum
yemicen kanka tutacaksın o obez boğazınıgun boyunca duzgun yemekler yiyorum aksam 11den sonra tatli olan her seyi yemeye basliyorum amk kilo verenler nasi aksam gelen tatli yeme istegini durduruyorsunuz yardim edin
haklisinyemicen kanka tutacaksın o obez boğazını