Bir ltn olduğum için kendimden nefret ediyorum

• +1
Reactions: Thrill, nikolata, Ameliyat Masası and 2 others
boyun iyiymiş bu arada knk 180im desen kimse anlamaz 182 fraudla belki uzarsın daha
Aman yaw bu boyda yeter seven sevsin sevmeyen de sikkkktirsin❤️

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası and Deleted member 277275
sonunda softmaxx'in cope oldupunu anlayan susisesi gibi yalan atmayan bi eleman geldi

• +1
  • Love it
Reactions: the kulhanbeyi, Isääcø, Thrill and 4 others
sonunda suba harbiden sevebiliceğim biri geldi amk dm gel foto yolla bakak ne yapılması gerekiyo ne yapılmaması gerekiyo
abi biz ilk geldigimizde bize niye bu kiyak gecilmedi

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: the kulhanbeyi, Isääcø, Thrill and 6 others
Aman yaw bu boyda yeter seven sevsin sevmeyen de sikkkktirsin❤️
aminakodum hani yetmiyodu yeniden dogmak falan istiyodun simdi niye barisik oldun bi anda

gidicen pasa pasa liftini takacan kizlara 181 182 falanim diye larplican yoksa olmaz bu is kardesim

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: the kulhanbeyi, Isääcø, Thrill and 5 others
Etrafımdaki arkadaşlarımın çoğu mtn veya üstü ve hepsi kızlarla çevrili ve size yemin ederim yanlarına gidince kızların bana bakışı çok iğrenimsi ve bu durumdan nefret ediyorum ve bunu düzeltmenin yolu bile yok keşke en baştan tekrar doğsam
seni çok sikerler kardeşim kendinden nefret eden özgüvensiz çocuğu kim severki ltn olsan bile illaki fixleyebilceğin şeyler vardır ama ilk özgüven fixle amk

• +1
  • Love it
Reactions: the kulhanbeyi, Isääcø, Thrill and 2 others
  • +1
  • JFL
Reactions: the kulhanbeyi, Isääcø, Deleted member 277275 and 5 others
  • +1
  • Hmm...
  • Love it
Reactions: the kulhanbeyi, Isääcø, Deleted member 277275 and 3 others
sonunda suba harbiden sevebiliceğim biri geldi amk dm gel foto yolla bakak ne yapılması gerekiyo ne yapılmaması gerekiyo
Bende boyleydim rezidans.. Org Değiştirir abi..

• +1
  • JFL
Reactions: Isääcø, Deleted member 277275, Thrill and 2 others
Bende senden nefret ediyom amına koyım :ogre::ogre::ogre:

• +1
  • So Sad
Reactions: Isääcø, Deleted member 277275, Serialsuicide and 1 other person
Yine benim dediğim noktaya gelmiş. LTN olarak bir gün yaşasaydım şahsen kafayı yiyeceğimi düşünüyorum.

Hayatında bol şans dostum, umarım yaşayabilmene yetecek kadar ilgiyi bir şekilde bulabilirsin.

• +1
Reactions: why not me?, Fridx, Ameliyat Masası and 3 others
Var yarram ben ltn idim bende bilirim bu hissi
Ameliyatla düzeldiyse artık sen sen olmuyorsun bence eğer öbür türlüyse bilemem bide amq ne garip terimler var yok larp yok dox falan bunlar ne

• +1
Reactions: Deleted member 277275
@susisesi reis @jsbera da yüzünü görmüş htn diyo eğer güveniyosan dmden atarmısın harbi merak ettim

• +1
Reactions: Deleted member 277275
Yine benim dediğim noktaya gelmiş. LTN olarak bir gün yaşasaydım şahsen kafayı yiyeceğimi düşünüyorum.

Hayatında bol şans dostum, umarım yaşayabilmene yetecek kadar ilgiyi bir şekilde bulabilirsin.
Sen chad falansın herhalde kral😭🙏

• +1
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1, Deleted member 307488, Serialsuicide and 2 others
Ameliyatla düzeldiyse artık sen sen olmuyorsun bence eğer öbür türlüyse bilemem bide amq ne garip terimler var yok larp yok dox falan bunlar ne
Sonucunda düzelmiş oluyorsun. Dünyada hiçbir şey olduğu gibi kalmıyor, adapte olmak zorundasın

• +1
Reactions: Orcairis, Serialsuicide, Deleted member 277275 and 1 other person
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Ameliyat Masası and Deleted member 277275
Böbreklerimin birini vererek değil🙃
Kral para kazanmazsan zaten istediğin hiçbir şeyi yapamazsın. Düşünmek bile ekonomik özgürlük ile geliyor. Böbrek satmaya gerek yok. Bir insan doğru ekonomik kararları alarak hayatını iyi yöne taşıyabilir. Çift çene ameliyatı pahalı olabilir ama karşılayamayavağımız bir şey ise zaten looksmax bizim için olan bir şey değil. Önce para kazanmak gerek

• +1
Reactions: jsbera, Deleted member 307488, Isääcø and 3 others
Kral para kazanmazsan zaten istediğin hiçbir şeyi yapamazsın. Düşünmek bile ekonomik özgürlük ile geliyor. Böbrek satmaya gerek yok. Bir insan doğru ekonomik kararları alarak hayatını iyi yöne taşıyabilir. Çift çene ameliyatı pahalı olabilir ama karşılayamayavağımız bir şey ise zaten looksmax bizim için olan bir şey değil. Önce para kazanmak gerek
O parayı yüzüne vermekten bir sürü kızı cezbedebilirsin bence aynı kapıya çıkıyor sonuçta🤔

• Hmm...
Reactions: Deleted member 277275 and Serialsuicide
O parayı yüzüne vermekten bir sürü kızı cezbedebilirsin bence aynı kapıya çıkıyor sonuçta🤔
Kanka sen değilmiydin ltn olmaktan nefret ediyorum diyen çözüm bunlar işte

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 307488, Isääcø, Fridx and 2 others
googleye jeremy meeks yaz kardeşim adamın geçmişini bi araştır bide karısının değerine bak karısınıda araştır biraz

• +1
Reactions: the kulhanbeyi, Isääcø and Fridx
Benim için sebep asla kadınlar olmadı. Obez olduğum dönem yaptım hep sevgililerimi. Yakınlarım ve ailem tarafından fiziksel değiştiremediğim özelliklerimle dalga geçildiği yüzünden buradayım. Hayatın boyunca kare kafa teneke kafa ve gargamel burunlu diye çağırılınca değişmek istiyorsun.

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 307488, Isääcø and 2 others
Benim için sebep asla kadınlar olmadı. Obez olduğum dönem yaptım hep sevgililerimi. Yakınlarım ve ailem tarafından fiziksel değiştiremediğim özelliklerimle dalga geçildiği yüzünden buradayım. Hayatın boyunca kare kafa teneke kafa ve gargamel burunlu diye çağırılınca değişmek istiyorsun.
Ben kadinlari sevmiyorum cok zaten benim icinde sebep asla oyle olmadi

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Isääcø, Orcairis and 1 other person
Ben imreniyorum. Yakışıklı insanlara imreniyorum ya. Ben de yakışıklı olmak istiyorum kendi gözümde yani. Gerekiyorsa milyonlarca para harcayayım, vücut benim vücudum yüz de benim yüzüm. Araba alacağıma yeni bir yüz alırım

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Isääcø and Fridx
Benim istediğim şeyde ilgi değil kulağa garip gelebilir ama üstünlük kurmak gibi bi şeyden bahsediyom

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275, Isääcø, Ameliyat Masası and 1 other person
Clav mindset
Benim istediğim şeyde ilgi değil kulağa garip gelebilir ama üstünlük kurmak gibi bi şeyden bahsediyom
Clav mindset mi? Sadece moglamak istiyorum 🥀🥀🥀

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Isääcø and Orcairis
hollanda gay evlilik sitesinde fridx diye bi user görürsenis şaşırmayın

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, jsbera, Isääcø and 2 others
  • +1
  • Love it
Reactions: Ameliyat Masası, Isääcø, Deleted member 277275 and 1 other person
@susisesi reis @jsbera da yüzünü görmüş htn diyo eğer güveniyosan dmden atarmısın harbi merak ettim
reis yeni katıldığın için güvenemiyorum kb

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, jsbera, Isääcø and 3 others
Susisesi sana güvenip yüzünü vs herşeyini attı mesela ama herkese atmıyor gizliyor yüzünu

Sende orospuluk yapıp herkese yayarsan bilgilerini de dahil doxx atmış oluyorsun doxx kelimesi internetin çıkış zamanlarindan beri var larp yeni kelime bi O da öyleymiş gibi davranmak

• +1
Reactions: Ameliyat Masası and Isääcø