lblamemyseIf
Iron
Her sabah İstanbul’un bu nefes kesen manzarasına baktığımda, sadece bir şehir değil, sınırsız bir potansiyel görüyorum. Benim adım Affan Gülen. Bazıları beni ‘Zamanın Mimarı’ olarak biliyor, bazıları ise ‘Küresel Ticaretin Yeni Yüzü’. Ama ben kendimi basitçe bir vizyoner ve durdurulamaz bir girişimci olarak tanımlıyorum.
İlk teknoloji girişimimi, henüz 19 yaşındayken, iklim değişikliği etkilerini yapay zeka ile önceden tahmin etmek amacıyla kurdum. Bu platform ben daha 22 yaşındayken uluslararası bir holding tarafından 300 milyon dolara satın alındığında, küresel sınırları aşmak benim için bir alışkanlık haline geldi.
Kolumdaki saatin tıkırtısı, bir sonraki büyük hamlem için bir geri sayım gibi. Uluslararası ticaret ve lojistiği blockchain ile birleştiren devasa ekosistemimi kısa süre önce hayata geçirdim. Bugün bu platform, 100’den fazla ülkede milyarlarca dolarlık işlem hacmine ulaşıyor. Masamdaki şu sade siyah kaplı not defteri ise bu karmaşık sistemlerin temellerinin ilk atıldığı yer.
Ama gerçek başarı sadece finansal tablolarla ölçülemez. Gerçek başarı, başkalarının da kendi içlerindeki potansiyeli keşfetmelerine yardımcı olmaktır. Kurduğum ‘Evolve Leadership Institute’ ile dünyanın dört bir yanındaki genç girişimcilere, sadece bir fikirle başlayıp nasıl küresel bir etki yaratacaklarını öğretiyorum. Başarı tesadüf değildir; o bir disiplin, bir sanat ve asla durmama iradesidir.
Ben Affan Gülen. Geleceği tasarlamak için buradayım. Ve yolculuğum daha yeni başlıyor.