şu çoçuğu ne rateliyonuz

mtn_dude_193

mtn_dude_193

6.4 future htn
IMG 4382

instada hep karşıma çıkıyo kızlar yorumlarda kuduryo amq. harmonycell 55 esr var buz çağındaki side benziyo

• +1
Reactions: OversallSülo, Topkra, Kayra139 and 1 other person
şarja tak reis telefonu

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, raucla7hs3, kullancı1998572619 and 2 others
evet baktım hesabına yüksekmiş ama sid tier değil

• +1
Reactions: mtn_dude_193
Trde Mtn

• +1
Reactions: kullancı1998572619 and mtn_dude_193
eli yüzü düzgün herhangi bir adam mtn

• +1
Lmtn
Kim bu

• +1
Reactions: NoxInfernum, Gordon Freeman, mtn_dude_193 and 2 others
Mtn

• +1
Reactions: NoxInfernum, mtn_dude_193 and kullancı1998572619
Lmtn
Kim bu
Cidden Lmtn-mtn ama instagram hesabına baktım şimdi cidden yorumları çocuğa asılan foidlerle dolu

İşin ilginç yanı çocuğun gerçekten mtn olması ve mtn olmasına rağmen bu kadar kızın yavşaması

Benim mtn-hmtn olan arkadaşımın bırak insta tt yorumlarında kızların dolu olmasını bir tane ltb bile zor bulmasına rağmen onunla neredeyse aynı ratinge sahip olan(ikiside mtn) bu çocuğun insta tt yorumlarında yüzlerce foidin olması garip
Screenshot 20260701 223249 Instagram

Postunun altındaki bir kaç yorum
Screenshot 20260701 223217 Instagram

Rating sisteminde bir sıkıntı mı var bu durum neden böyle?

• +1
Cidden Lmtn-mtn ama instagram hesabına baktım şimdi cidden yorumları çocuğa asılan foidlerle dolu

İşin ilginç yanı çocuğun gerçekten mtn olması ve mtn olmasına rağmen bu kadar kızın yavşaması

Benim mtn-hmtn olan arkadaşımın bırak insta tt yorumlarında kızların dolu olmasını bir tane ltb bile zor bulmasına rağmen onunla neredeyse aynı ratinge sahip olan(ikiside mtn) bu çocuğun insta tt yorumlarında yüzlerce foidin olması garip
View attachment 5299675
View attachment 5299677

anlamadım valla aq herkes böyle video yüklemeye başlasın

• +1
Reactions: NoxInfernum and BladerFlame

View attachment 5299675
View attachment 5299677

Low inhib ve nt çocuk
Kızlar diğer kızların istediği erkekleri ister zaten çirkin veya ortalama tipli olması önemli değil
Fizik ve boy halosuda var

• +1
Reactions: NoxInfernum and BladerFlame
@Gordon Freeman lan ocuZ abi piciz abi

• +1
  • JFL
Reactions: NoxInfernum and Gordon Freeman
yav kizlar yaziyosa bu kadar basit aq mal misiniz biraz objektif olun burda 1-2 ratio ve açı ogrenmekle olmuyor gozune nasil geldigine bakacaksin (ölçüler gerçekten önemli ama hangisi ne ağırlıkta önemli bu önemli ve hesaba katmadığınız bir sürü ölçü var ve sadece 2 boyutlu ekrandan da çixgi çekilerek anlasilmayan seyler var)

• +1
Low inhib ve nt çocuk
Kızlar diğer kızların istediği erkekleri ister zaten çirkin veya ortalama tipli olması önemli değil
Fizik ve boy halosuda var
low inhib nt diyo amk kafayi yicem sosyal medyaya biraz utanmaz ol yeter otistik olsan da anlamazlad otistik erkekler cok guzel falan bisiler derler yine sosyal medyada nt olmak ne etkiliyo kafayi yicem lan deliricem lan boy da sosyal medyada onemsiz fizik ok ama

• +1
Reactions: aytcanavari
yüzü yüzünden boyle oldugunu kabullenmek bu kadar zor olmamali siz hepiniz nesiniz la

• +1
Reactions: aytcanavari

View attachment 5299675
View attachment 5299677

mtn onlara gore htn sankı ratınglerde bır uyusmazlık var

• +1
Reactions: NoxInfernum
low inhib nt diyo amk kafayi yicem sosyal medyaya biraz utanmaz ol yeter otistik olsan da anlamazlad otistik erkekler cok guzel falan bisiler derler yine sosyal medyada nt olmak ne etkiliyo kafayi yicem lan deliricem lan boy da sosyal medyada onemsiz fizik ok ama
Çektiğim fotorafları birine atınca genelde giga otistiğe benziyosun gibi cevaplar alıyorum
Ignore atmak istemiyorum ama şansını zorluyosun gerçekten

• JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum and Gordon Freeman
Çektiğim fotorafları birine atınca genelde giga otistiğe benziyosun gibi cevaplar alıyorum
Ignore atmak istemiyorum ama şansını zorluyosun gerçekten
su ignorelayacam tehditleri her sefetinde patlatiyo honkurtuyo gebertiyo amk kimsin sen maarda mi 🤣🤣🤣🤣🤣😃

Chalom gönderiyo dimi sizi aq

• JFL
Reactions: NoxInfernum, Iranidnordid and Gordon Freeman
1000255338

LMTN-MMTN.

Fazlası cope. Normie kafasıyla 17292728. Kez burada "muhh kızlar tarafından glazeleniuo sizi otistikler" diyecek herkesin de kafasını sikeyim.

Brutal ipd, ESR, JFA, lip width, alar width, PTCR + bulbous nose ve extreme downward growth, no ramus.
1000255340

• +1
Reactions: Iranidnordid, mtn_dude_193, Gordon Freeman and 1 other person
trnin çoğunun sub5 ve ltn olduğunun kanıtı bu işte çocuğun aldığı tepkilere bak bende mi başlasam instaya video atmaya :lul:

• +1
trnin çoğunun sub5 ve ltn olduğunun kanıtı bu işte çocuğun aldığı tepkilere bak bende mi başlasam instaya video atmaya :lul:
tt de at fena ızlenme alırsın

• +1
Reactions: NoxInfernum and EK0
  • +1