Blackpill beynimi eritti (sad post)

Heatmiser

Heatmiser

catch an edge
Looksmax temiz iş , güzel ama blackpill sıkıntı . Sadece yüzeysel farkındalığı alıp salıcaksın içine girdiğin zaman yutuyor seni . Eskiden ilk defa gördüğüm insanları çok farklı değerlendiriyordum şuan sadece dış görünüş - appeal temelli. Hatta kötü görünenlerin hayatlarını tahmin edip psikolojilerini düşünüyorum ( pekte sikimde değil yalan yok) . Artık takıldığım karılarada eski gözle bakamıyorum kimseyi sevemiyorum yüzündeki ufak failler bile gözüme batmaya başlıyor güzel kızlarda bile sexten sonra iğrenip kaçasım geliyor dürekli beni beğenmedin mi tribi yiyorum o gün direkt full depresif geçiyor. Herşeyi dış görünüşe bağlıyorum .Beynimin amına koydu sikti attı beni . Bu foruma girdiğim ilk zamanlar bir post atmıştım burası sıkıntılı diye bi anamı sikmediğiniz kalmıştı :lul: sonuç hüsran … Keşke blackpille tanışmadan önceki halime dönüp karşılıklı sevip bağlanabileceğim biri çıksa karşıma .Direkt evlenip farklındalık olmadan tertemiz bir hayat.

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: SecularIslamist, recai iskender, Black_Pill_Enjoyer1 and 12 others
Looksmax denen müptezellik abi , türkiyede değil dünyada en batak saptantı o kadar uğraş içinde en berbatı bu , buna bulaşan adam tamam mı? Benliğini,hayalini,hayatını,anasını,bacısını herşeyini kaybediyor ya yani adam o kadar saplantı haline geliyor ki ascendlemek için resmen deseler ki gidecen kafanı ananın amına sokucan bacının amından cıkarıcan bu şekilde SMVn artacak namusuma dinime tereddütsüz gider sokar yani o zavallı kadına, ya looksmax harbiden hastalık ya devletin acilen bu olaya el atması lazım bu org adı altında gençlerimizi zehirleyen bu müptezellerin bu kerhanelerin acilen kapatılması lazım.

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, temelyeterliliktest and Heatmiser
Looksmax denen müptezellik abi , türkiyede değil dünyada en batak saptantı o kadar uğraş içinde en berbatı bu , buna bulaşan adam tamam mı? Benliğini,hayalini,hayatını,anasını,bacısını herşeyini kaybediyor ya yani adam o kadar saplantı haline geliyor ki ascendlemek için resmen deseler ki gidecen kafanı ananın amına sokucan bacının amından cıkarıcan bu şekilde SMVn artacak namusuma dinime tereddütsüz gider sokar yani o zavallı kadına, ya looksmax harbiden hastalık ya devletin acilen bu olaya el atması lazım bu org adı altında gençlerimizi zehirleyen bu müptezellerin bu kerhanelerin acilen kapatılması lazım.
kimseyi sevememekten çok yoruldum orhan

• +1
  • So Sad
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, orhanhic and Skull Knight
Kral sen sex mex falan diyon şimdi bende öyle şeyler yapabilirmiyim ileride

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, temelyeterliliktest, Heatmiser and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Dathomirian Zabrak
shwjwhshwjhahahejwhajahejwkejw
Abi sen ilk seqsini nexaman yaptın bende şimdi gitsem bir partiye alsam shotları siqişirmiuim senin gibi offf yağlı yağlı

• WTF
Reactions: Heatmiser
Ben bu saatten sonra beni annemden çok seven bi kız bulsam bile kesin chadin bieiyle aldatacak paronayasından kurtulamam

• So Sad
  • +1
Reactions: xlegend, Black_Pill_Enjoyer1, melih and 3 others
Ben bu saatten sonra beni annemden çok seven bi kız bulsam bile kesin chadin bieiyle aldatacak paronayasından kurtulamam
Kızın chad bulma olasiligi cok dusuk trde

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and Ashoimex
  • JFL
  • Hmm...
  • Woah
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, temelyeterliliktest, yuda and 1 other person
cozumu chadin sikine bile surmeyecegi kadin bulmak
Öyle bir kadını sen gerçekten sevebilecek misin?
Şahsen son 2 haftada 20irl approach 80ise dating appten kızla konuştum
Kadınlar robot gibi bi patternleri var ve aynı seyler konusuyorsun herkesle
Dating apptekilerle bulusamayacagim icin nude isteyip attiklaribdan sonra engelliyorum
Dating appten sadece bi kızla ciddili takıldım oda yabancı
Irldede köy gibi bi yerde yaşadığım için herkes çok aptal ve keko geliyor öyle bir sıkıntım var
şuan sadece 1 irlden sevgili 1tanede uzak mesafe o dedigim kız var işte
Irlden kızıda sevmiyorum öylesine sadece

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, orhanhic and maarda
Öyle bir kadını sen gerçekten sevebilecek misin?
Şahsen son 2 haftada 20irl approach 80ise dating appten kızla konuştum
Dating apptekilerle bulusamayacagim icin nude isteyip attiklaribdan sonra engelliyorum
Dating appten sadece bi kızla ciddili takıldım oda yabancı
Irldede köy gibi bi yerde yaşadığım için herkes çok aptal ve keko geliyor öyle bir sıkıntım var
şuan sadece 1 irlden sevgili 1tanede uzak mesafe o dedigim kız var işte
Irlden kızıda sevmiyorum öylesine sadece
kral sen niye sayip dokme yaptin simdi

• JFL
  • So Sad
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and yuda
kral sen niye sayip dokme yaptin simdi
Bilmiyom aksam oldu ya depresyon bagladi beni
Blackpill benide sikti mental olarak, konustugum kızları millete atıp rating istemek falan
Uzun zamandır kimseyide sevemiyorum

• +1
Reactions: orhanhic
Bilmiyom aksam oldu ya depresyon bagladi beni
Blackpill benide sikti mental olarak, konustugum kızları millete atıp rating istemek falan
Uzun zamandır kimseyide sevemiyorum
ben senin 17 yasinda olduguna hala inanmiyom amk daha buyuksun srn

• Hmm...
  • +1
Reactions: Ashoimex and yuda
2 ağlayalım dedik ortalık yine yarrağıma döndü

• So Sad
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, maarda and yuda
Kral sen sex mex falan diyon şimdi bende öyle şeyler yapabilirmiyim ileride
reis sen otizm spektrumunda olabilirsin ciddi psikyatre danış

Kanka cidden neden hepsi aynı amk benim en büyük sorunum bu

• Hmm...
  • +1
Reactions: elemanzelvadre and yuda
Kanka cidden neden hepsi aynı amk benim en büyük sorunum bu
Bilmiyorum, artik okadar cok kızla konuştumki resmen otomatik olarak yazışabiliyorum kızlarla yavşama sanatı geliştirdim

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and maarda
Bilmiyorum, artik okadar cok kızla konuştumki resmen otomatik olarak yazışabiliyorum kızlarla yavşama sanatı geliştirdim
Hepsi yüzeysel,kendi fikirleri olmayan varlıklar gibi geliyor bana
Geleceğe doğru kaygı oluşturmaya başladım

• So Sad
  • +1
Hepsi yüzeysel,kendi fikirleri olmayan varlıklar gibi geliyor bana
Geleceğe doğru kaygı oluşturmaya başladım
Uzaktan dediğim kızı seviyorum
Instada falan 15 takipcisi var slut olma ihtimali 0 a yakın falan
Onunla ciddi düşünürdüm, benimle buluşmak için gerekirse işe girip para biriktireceğini söylüyor.
Yinede fazla bağlanmıyorum hayat bu herşey olabilir bigün boyle olan insan bigun farkli olabiliyor

• +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Aviator and maarda
Onunla ciddi düşünürdüm, benimle buluşmak için gerekirse işe girip para biriktireceğini söylüyor.
Yinede fazla bağlanmıyorum hayat bu herşey olabilir bigün boyle olan insan bigun farkli olabiliyor
:bluepill:

• +1
Reactions: yuda
En mantıklısı

Moral bozmak olmasın daha işin ünisi falan var

• +1
  • +1
lisedeki sessiz kızların unide orospu olması baya uzucu. ne yaptın bize sanayi sistem :forcedsmile:

• So Sad
BIktim artik pillerden falan ben hicbi ideolojiye bagli degilim tamam looks önemli ama niye takıntı yapayım bunu
Ortalamadan birazda olsa iyi bi tipim var
Tüm özelliklerim ortalama veya ortalama üstüdür dahada yapabileceklerimi yapıyorum
Mükemmel asla olamayacaksınız herkese hitap etmek yerine hitap ettiklerinize yönelirseniz mutlu olabilirsiniz
Beyinde böyle calisiyor malesef o kız yanımda olsa dokunabilsem belkide onuda siklemeyecektim ama ulaşılması zor olan değerlidir herzaman

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Ravnblonde999 and maarda
lisedeki sessiz kızların unide orospu olması baya uzucu. ne yaptın bize sanayi sistem :forcedsmile:
Lisedeki htbnin ilki olacaktık kız ilişki istemediğini söyledi brutal

• So Sad
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and orhanhic
BIktim artik pillerden falan ben hicbi ideolojiye bagli degilim tamam looks önemli ama niye takıntı yapayım bunu
Tüm özelliklerim ortalama veya ortalama üstüdür dahada yapabileceklerimi yapıyorum
Mükemmel asla olamayacaksınız herkese hitap etmek yerine hitap ettiklerinize yönelirseniz mutlu olabilirsiniz
Beyinde böyle calisiyor malesef o kız yanımda olsa dokunabilsem belkide onuda siklemeyecektim ama ulaşılması zor olan değerlidir herzaman
Senin niye pfpde rengar var amk

• JFL
Reactions: ismim name olsun, maarda, Ashoimex and 2 others
İdeolojileri Niçe gibi çekicle baba kendi öz fikirlerini kullan

• +1
Reactions: yuda
Lisedeki htbnin ilki olacaktık kız ilişki istemediğini söyledi brutal
kıza çok nice geldin para harcadın onu yapmasaydın belki :feelswah:

• So Sad
Reactions: ER enjoyer
pill mill yok bp tek gerçek genetik tek gerçek digerleri inanç sistemi.

• Hmm...
Reactions: orhanhic
pill mill yok bp tek gerçek genetik tek gerçek digerleri inanç sistemi.
ileriki yaşlarında fena yarrağı yiyeceksin

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, elemanzelvadre and yuda
@ascension124

• +1
Reactions: maarda
öyle chad olmaya falan asla gerek yok.

180 boyunda eli yüzü düzgün 6/10 bir şey olmak yeterli aslında.

bunlar, bir kızın size romantik ve cinsel hisler beslemesi için yeterli.

ama biz ya aşırı kısayız ya da aşşırı çirkiniz amına koyayım.

şakasız 2/10 falanım. bu tiple kim beni gerçekten sevebilir ve arzulayabilir bilmiyorum amk.

• +1

şakasız 2/10 falanım. bu tiple kim beni gerçekten sevebilir ve arzulayabilir bilmiyorum amk.
Seven birini illaki bulursun ancak kafa yapın zevklerin vs uyusacak kız bulman zor

• +1

forumda cidden hayal edemedigim tek adam sensin amk fotonu paylastin mi hic burdan birileriyle

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1

182yim tipimde 10/5.5-6 falan ama yine karılar beni beğenmiyor çünkü davranışlarım çok cocukca

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and orhanhic

Users who are viewing this thread

Back