orhanhic
Shitposter
6.5182yim tipimde 10/5.5-6 falan ama yine karılar beni beğenmiyor çünkü davranışlarım çok cocukca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
6.5182yim tipimde 10/5.5-6 falan ama yine karılar beni beğenmiyor çünkü davranışlarım çok cocukca
Olum sana cidden üzülüyorum saf temiz çocuksun ama herkese açık tipinle bp,incel içerik üretecek kadar sıkıntılısında Tasinacağim ortam değişecek diyordun halledersin davranış işini182yim tipimde 10/5.5-6 falan ama yine karılar beni beğenmiyor çünkü davranışlarım çok cocukca
Leave the forumLooksmax temiz iş , güzel ama blackpill sıkıntı . Sadece yüzeysel farkındalığı alıp salıcaksın içine girdiğin zaman yutuyor seni . Eskiden ilk defa gördüğüm insanları çok farklı değerlendiriyordum şuan sadece dış görünüş - appeal temelli. Hatta kötü görünenlerin hayatlarını tahmin edip psikolojilerini düşünüyorum ( pekte sikimde değil yalan yok) . Artık takıldığım karılarada eski gözle bakamıyorum kimseyi sevemiyorum yüzündeki ufak failler bile gözüme batmaya başlıyor güzel kızlarda bile sexten sonra iğrenip kaçasım geliyor dürekli beni beğenmedin mi tribi yiyorum o gün direkt full depresif geçiyor. Herşeyi dış görünüşe bağlıyorum .Beynimin amına koydu sikti attı beni . Bu foruma girdiğim ilk zamanlar bir post atmıştım burası sıkıntılı diye bi anamı sikmediğiniz kalmıştı sonuç hüsran … Keşke blackpille tanışmadan önceki halime dönüp karşılıklı sevip bağlanabileceğim biri çıksa karşıma .Direkt evlenip farklındalık olmadan tertemiz bir hayat.
Üzülme kral rep attımLooksmax temiz iş , güzel ama blackpill sıkıntı . Sadece yüzeysel farkındalığı alıp salıcaksın içine girdiğin zaman yutuyor seni . Eskiden ilk defa gördüğüm insanları çok farklı değerlendiriyordum şuan sadece dış görünüş - appeal temelli. Hatta kötü görünenlerin hayatlarını tahmin edip psikolojilerini düşünüyorum ( pekte sikimde değil yalan yok) . Artık takıldığım karılarada eski gözle bakamıyorum kimseyi sevemiyorum yüzündeki ufak failler bile gözüme batmaya başlıyor güzel kızlarda bile sexten sonra iğrenip kaçasım geliyor dürekli beni beğenmedin mi tribi yiyorum o gün direkt full depresif geçiyor. Herşeyi dış görünüşe bağlıyorum .Beynimin amına koydu sikti attı beni . Bu foruma girdiğim ilk zamanlar bir post atmıştım burası sıkıntılı diye bi anamı sikmediğiniz kalmıştı sonuç hüsran … Keşke blackpille tanışmadan önceki halime dönüp karşılıklı sevip bağlanabileceğim biri çıksa karşıma .Direkt evlenip farklındalık olmadan tertemiz bir hayat.
Güzel floodLooksmax denen müptezellik abi , türkiyede değil dünyada en batak saptantı o kadar uğraş içinde en berbatı bu , buna bulaşan adam tamam mı? Benliğini,hayalini,hayatını,anasını,bacısını herşeyini kaybediyor ya yani adam o kadar saplantı haline geliyor ki ascendlemek için resmen deseler ki gidecen kafanı ananın amına sokucan bacının amından cıkarıcan bu şekilde SMVn artacak namusuma dinime tereddütsüz gider sokar yani o zavallı kadına, ya looksmax harbiden hastalık ya devletin acilen bu olaya el atması lazım bu org adı altında gençlerimizi zehirleyen bu müptezellerin bu kerhanelerin acilen kapatılması lazım.
Aminakoyim bir ara bulmuştum çok iyi gidiyordu sonra bi anda gittiSeven birini illaki bulursun ancak kafa yapın zevklerin vs uyusacak kız bulman zor
looksmaxxi gyme gidip sadece lean ve kaslı olup vitamnilerimizi aldığımızı sandığım evrenLooksmax temiz iş , güzel ama blackpill sıkıntı . Sadece yüzeysel farkındalığı alıp salıcaksın içine girdiğin zaman yutuyor seni . Eskiden ilk defa gördüğüm insanları çok farklı değerlendiriyordum şuan sadece dış görünüş - appeal temelli. Hatta kötü görünenlerin hayatlarını tahmin edip psikolojilerini düşünüyorum ( pekte sikimde değil yalan yok) . Artık takıldığım karılarada eski gözle bakamıyorum kimseyi sevemiyorum yüzündeki ufak failler bile gözüme batmaya başlıyor güzel kızlarda bile sexten sonra iğrenip kaçasım geliyor dürekli beni beğenmedin mi tribi yiyorum o gün direkt full depresif geçiyor. Herşeyi dış görünüşe bağlıyorum .Beynimin amına koydu sikti attı beni . Bu foruma girdiğim ilk zamanlar bir post atmıştım burası sıkıntılı diye bi anamı sikmediğiniz kalmıştı sonuç hüsran … Keşke blackpille tanışmadan önceki halime dönüp karşılıklı sevip bağlanabileceğim biri çıksa karşıma .Direkt evlenip farklındalık olmadan tertemiz bir hayat.
senin ameliyat olup chad olacağını bilmiyodum kanka özğr dilerimlooksmaxxi gyme gidip sadece lean ve kaslı olup vitamnilerimizi aldığımızı sandığım evren