Blackpill przebijający się do mainstreamu to najgorsza rzecz jaką widziałem

hmm ciekawe chętnie bym to zobaczył z przodu i z boku, ale jak same szczęki urosły w miarę ok i nie wyglądasz jak Friz z boku to nie powinno być problemu.

Ja sobie ogólnie zmierzę intermolar distance jak będę u orto żeby wiedzieć jak bardzo narrow cuckiem jestem. Chętnie poprosiłbym o zmierzenie bizygomatic width ale już wyjdę na autyste wtedy.
jak tak o tym mówisz to chyba miałem trochę szczęścia, bo nie wyglądam jak on

jak już u niego będziesz to skorzystaj z okazji(y)

• Woah
  • JFL
  • Love it
Reactions: Dysphoria, IAmBecoming183CM, Over and 1 other person
dlatego zawsze mowie zeby nam subforum polaczkow dali
a Wy wogole looksmaxujecie coś odkąd odkryliście blackpilla? czy tylko farmicie posty/repy

• +1
Reactions: BigBallsLarry
a Wy wogole looksmaxujecie coś odkąd odkryliście blackpilla? czy tylko farmicie posty/repy
kiedys tak teraz tylko LDAR bo zycie do dupy jest ostatnio, moze kiedys lock in wleci znowu

• Woah
  • +1
Reactions: Dysphoria and Over
kiedys tak teraz tylko LDAR bo zycie do dupy jest ostatnio, moze kiedys lock in wleci znowu
nie no nie można LDAR mimo że żydzi rozpierdalają świat i postępuje degeneracja społeczeństwa

minimum dziennie to moneymaxxing + siłka + jak możesz to roidy cruise albo blast

• +1
Reactions: BigBallsLarry
musiałem aż po miesiącu wrócić do tego thread'a kiedy to zobaczyłem skrolując

zobacz równo 23 min:sick:

Nie mogę z tego ile polaków greycelów/bluefagów teraz tutaj siedzi :lul:
Jak zakładałem tutaj konto w 2019 to looksmax to była sekretna wiedza tylko dla tych którzy na prawdę szukali odpowiedzi na swoje problemy. Teraz każdy jebany kajtek 15 lat używa tego lingo "moguje", "jest over" bo tak jest śmiesznie bo widział to na tiktoczku, i zastanawia się czy przypierdolić teścia/trena w swoją 60 kilową dupe (czego i tak nie zrobi, bo jest pizdą) :feelsuhh:

jebany clavicular wszystko spopularyzował przy tym zarabiając miliony - @Clavicular kys you jew nigger

ja zawsze byłem zdania że poziom wyglądu w polsce jest dosyć niski, i więcej tutaj daje moneymaxing + nie bycie zakolakiem zapijaczonym + w miarę kolagen ok + leanmaxxed no i oczywiście NT, teraz myślę że mały odsetek ludzi którzy serio są blackpillowani - faktycznie coś zacznie robić, szczególnie kajtki 13-18 lat którzy są w "development age", bo ja jak zostałem zblackpillowany to było dawno po ptakach z uwagi na wiek

@BigBallsLarry thoughts?

Sam raczej jestem greycell który zatruwa org, ale jest wiele niszowych forum na których ludzie naprawdę gaf, ale będę gatekeepowal więc well... Have fun looking for one

• JFL
Reactions: Over