Blackpill przebijający się do mainstreamu to najgorsza rzecz jaką widziałem

hmm ciekawe chętnie bym to zobaczył z przodu i z boku, ale jak same szczęki urosły w miarę ok i nie wyglądasz jak Friz z boku to nie powinno być problemu.

Ja sobie ogólnie zmierzę intermolar distance jak będę u orto żeby wiedzieć jak bardzo narrow cuckiem jestem. Chętnie poprosiłbym o zmierzenie bizygomatic width ale już wyjdę na autyste wtedy.
jak tak o tym mówisz to chyba miałem trochę szczęścia, bo nie wyglądam jak on

jak już u niego będziesz to skorzystaj z okazji(y)

• Woah
  • JFL
  • Love it
Reactions: Dysphoria, IAmBecoming183CM, Over and 1 other person
dlatego zawsze mowie zeby nam subforum polaczkow dali
a Wy wogole looksmaxujecie coś odkąd odkryliście blackpilla? czy tylko farmicie posty/repy

• +1
Reactions: BigBallsLarry
a Wy wogole looksmaxujecie coś odkąd odkryliście blackpilla? czy tylko farmicie posty/repy
kiedys tak teraz tylko LDAR bo zycie do dupy jest ostatnio, moze kiedys lock in wleci znowu

• Woah
  • +1
Reactions: Dysphoria and Over
kiedys tak teraz tylko LDAR bo zycie do dupy jest ostatnio, moze kiedys lock in wleci znowu
nie no nie można LDAR mimo że żydzi rozpierdalają świat i postępuje degeneracja społeczeństwa

minimum dziennie to moneymaxxing + siłka + jak możesz to roidy cruise albo blast

• +1
Reactions: BigBallsLarry
musiałem aż po miesiącu wrócić do tego thread'a kiedy to zobaczyłem skrolując

zobacz równo 23 min:sick:

Nie mogę z tego ile polaków greycelów/bluefagów teraz tutaj siedzi :lul:
Jak zakładałem tutaj konto w 2019 to looksmax to była sekretna wiedza tylko dla tych którzy na prawdę szukali odpowiedzi na swoje problemy. Teraz każdy jebany kajtek 15 lat używa tego lingo "moguje", "jest over" bo tak jest śmiesznie bo widział to na tiktoczku, i zastanawia się czy przypierdolić teścia/trena w swoją 60 kilową dupe (czego i tak nie zrobi, bo jest pizdą) :feelsuhh:

jebany clavicular wszystko spopularyzował przy tym zarabiając miliony - @Clavicular kys you jew nigger

ja zawsze byłem zdania że poziom wyglądu w polsce jest dosyć niski, i więcej tutaj daje moneymaxing + nie bycie zakolakiem zapijaczonym + w miarę kolagen ok + leanmaxxed no i oczywiście NT, teraz myślę że mały odsetek ludzi którzy serio są blackpillowani - faktycznie coś zacznie robić, szczególnie kajtki 13-18 lat którzy są w "development age", bo ja jak zostałem zblackpillowany to było dawno po ptakach z uwagi na wiek

@BigBallsLarry thoughts?

Sam raczej jestem greycell który zatruwa org, ale jest wiele niszowych forum na których ludzie naprawdę gaf, ale będę gatekeepowal więc well... Have fun looking for one

• JFL
Reactions: Over
Nie mogę z tego ile polaków greycelów/bluefagów teraz tutaj siedzi :lul:
Jak zakładałem tutaj konto w 2019 to looksmax to była sekretna wiedza tylko dla tych którzy na prawdę szukali odpowiedzi na swoje problemy. Teraz każdy jebany kajtek 15 lat używa tego lingo "moguje", "jest over" bo tak jest śmiesznie bo widział to na tiktoczku, i zastanawia się czy przypierdolić teścia/trena w swoją 60 kilową dupe (czego i tak nie zrobi, bo jest pizdą) :feelsuhh:

jebany clavicular wszystko spopularyzował przy tym zarabiając miliony - @Clavicular kys you jew nigger

ja zawsze byłem zdania że poziom wyglądu w polsce jest dosyć niski, i więcej tutaj daje moneymaxing + nie bycie zakolakiem zapijaczonym + w miarę kolagen ok + leanmaxxed no i oczywiście NT, teraz myślę że mały odsetek ludzi którzy serio są blackpillowani - faktycznie coś zacznie robić, szczególnie kajtki 13-18 lat którzy są w "development age", bo ja jak zostałem zblackpillowany to było dawno po ptakach z uwagi na wiek

@BigBallsLarry thoughts?

Szczerze mogwarts i otooles stworzyly wspolczesny "bp" XDD a clav sie na tym dorobil tylko

Radom miasto wrazen, poznalem tam dziewczyne ktora zapoznala mn z jej chlopakami wszyscy mieli po 22-26 lat ja 15 XDDD i doslownie kazdy cpal mefe nie mowiac o dziennym chlaniu czy jaraniu, ciesze sie ze nie uleglem temu, i ich zostawilem bo zle by sie to moglo skonczyc, nie polecam dluzszego pobytu i znajomosci z normikami

Nie wiem co wsm jeść żeby nutritionmaxxowac a prowadzenie w pełni zbilansowanej diety nie jest proste przy moim umyśle grubasa. Palic i pić nie pale (przez co czuje się czasem wykluczony) a cpac tym bardziej nie bo jestem z dość patologicznego (Radom się kłania) i wiem co mefka potrafi zrobić z człowiekiem
z wlasnego doswiadczenia polecilbym calkowicie przestac jesc syf, i zaczac jesc nieprzetworzone jedzenie i tez niepasteryzowane, typu mleko czy mieso ogarnij sobie od lokalnego farmera, w moim przypadku jedzenie surowego miesa od jakiegos miesiaca XD serio dalo boost testosteronu, chcociaz nadal mam jakas androgeniczna urode

Generalnie to ja mam 16 lat i teraz jeszcze jest rok szkolny i mieszkam teraz w jakimś miasteczku obok Warszawy i mam w klasie dwa takie łebki (obaj edgarki) co wchodzą na omoggle w czasie lekcji i gadają jak to oni mogguja (jeden sub5 a drugi lltn) przysięgaj ja sam jakiś piękny nie jestem (cykam się wrzucić tu swoje ryjca na rating) ale ja ich obu heightmogguje garbiąc się non stop i z twarzy tez ich mogguje nawet jak przychodzę kompletnie kurwa niezadbany do szkoły. A i tak z tych wszystkich newgenow tylko jakieś 0.1% osob nadal zostanie przy BP (nawrt jak już ten hype minie) bo pozostałe 99.9% odeszło bo ich ego zabolało (dowiedzieli się że są sub5 a nie HTN)
naprawde ciezko mi sie to czytalo, nie uwazam sie za chuj wie kogo bo zblackpillowano mnie w 2022/2023 roku ale wtedy jeszcxe nie znalem tego pod tą nazwą. Twoim najwiekszym problemem jest postura, zacznij plywac, rozciagac sie i ogolnie cwiczyc zeby ją poprawic poniewaz w rozbudowie calego ciala kregoslup odgrywa ogromna role jak nie najwazniejsza. Odzywiaj sie zdrowo, nie jedz slopu czyli przetworzonego syfu, staraj sie ograniczyc uzywki i napewno nie kuj sie jakims syfem bo twoj organizm jeszcze bedzie pewnie w dojrzewaniu minimum 2 lata a takie cos mogloby to srogo zaburzyc. I blagam, nie uzywaj tych pojec az tyle bo naprawde czyta sie to ciezko. Pozdro

Szczerze mogwarts i otooles stworzyly wspolczesny "bp" XDD a clav sie na tym dorobil tylko
blackpill stworzyli anonimowi ludzie, ludzie z forum, ludzie z lookism.net, ludzie z puahate, a cwele influencerki to tylko spopularyzowali ku uciesze normików dorabiając się pieniędzy na sprzedaży kursów "looksmaxowania" i monetyzacji własnego wizerunku

WYK0p ci polecam lol
wykop to strona dla normickich cweli, życzę smierci każdej osobie która z tego korzysta

Radom miasto wrazen, poznalem tam dziewczyne ktora zapoznala mn z jej chlopakami wszyscy mieli po 22-26 lat ja 15 XDDD i doslownie kazdy cpal mefe nie mowiac o dziennym chlaniu czy jaraniu, ciesze sie ze nie uleglem temu, i ich zostawilem bo zle by sie to moglo skonczyc, nie polecam dluzszego pobytu i znajomosci z normikami
dobrze zrobiłeś, takie towarzystwo jest chuja warte, i nie znajdziesz tam prawdziwych przyjaciół, to tylko puste mordy z którymi można się nachlać, naćpać, a jak przyjdzie co do czego to srają na ciebie

blackpill stworzyli anonimowi ludzie, ludzie z forum, ludzie z lookism.net, ludzie z puahate, a cwele influencerki to tylko spopularyzowali ku uciesze normików dorabiając się pieniędzy na sprzedaży kursów "looksmaxowania" i monetyzacji własnego wizerunku

wykop to strona dla normickich cweli, życzę smierci każdej osobie która z tego korzysta

dobrze zrobiłeś, takie towarzystwo jest chuja warte, i nie znajdziesz tam prawdziwych przyjaciół, to tylko puste mordy z którymi można się nachlać, naćpać, a jak przyjdzie co do czego to srają na ciebie
Oto mi chodzi, mowie o tym wspolczensym looksmaxingu

najbardziej rozpierdalaja mnie ludzie ktorzy schudli, zapuscili wlosy i zaczeli dojrzewac wstawiajacy jakies tiktoki/lub posty tutaj o tym ze ascendowali
oczywiscie wszyscy ich niesamowicie ujezdzaja a to najprostsze zmiany jakie mozesz wprowadzic

• +1
najbardziej rozpierdalaja mnie ludzie ktorzy schudli, zapuscili wlosy i zaczeli dojrzewac wstawiajacy jakies tiktoki/lub posty tutaj o tym ze ascendowali
oczywiscie wszyscy ich niesamowicie ujezdzaja a to najprostsze zmiany jakie mozesz wprowadzic
każdy content BP/looksmaxing blokuje na socialach, nie chce widzieć nic z tego syfu, ludzie nie wiedzą czym jest prawdziwy blackpill -który mówi o predeterminizmie genetycznym i tym że większość z nas NIGDY nie będzie niezwykła/wyjątkowa/podziwiana jak prime Chico.

• +1
Reactions: cooIguy
każdy content BP/looksmaxing blokuje na socialach, nie chce widzieć nic z tego syfu, ludzie nie wiedzą czym jest prawdziwy blackpill -który mówi o predeterminizmie genetycznym i tym że większość z nas NIGDY nie będzie niezwykła/wyjątkowa/podziwiana jak prime Chico.
ja jak widze te mainstreamowe edity to wzdycham i scrolluje dalej
a to ze ludzie myla bp z lm to juz w ogole

• +1