Blackpill przebijający się do mainstreamu to najgorsza rzecz jaką widziałem

Over

Over

Ascended with roids & ltr
Nie mogę z tego ile polaków greycelów/bluefagów teraz tutaj siedzi :lul:
Jak zakładałem tutaj konto w 2019 to looksmax to była sekretna wiedza tylko dla tych którzy na prawdę szukali odpowiedzi na swoje problemy. Teraz każdy jebany kajtek 15 lat używa tego lingo "moguje", "jest over" bo tak jest śmiesznie bo widział to na tiktoczku, i zastanawia się czy przypierdolić teścia/trena w swoją 60 kilową dupe (czego i tak nie zrobi, bo jest pizdą) :feelsuhh:

jebany clavicular wszystko spopularyzował przy tym zarabiając miliony - @Clavicular kys you jew nigger

ja zawsze byłem zdania że poziom wyglądu w polsce jest dosyć niski, i więcej tutaj daje moneymaxing + nie bycie zakolakiem zapijaczonym + w miarę kolagen ok + leanmaxxed no i oczywiście NT, teraz myślę że mały odsetek ludzi którzy serio są blackpillowani - faktycznie coś zacznie robić, szczególnie kajtki 13-18 lat którzy są w "development age", bo ja jak zostałem zblackpillowany to było dawno po ptakach z uwagi na wiek

@BigBallsLarry thoughts?

31bd54b7a19c2bec4312f3ac09a3bf84af46236f7d6ddade129ace5bfb8c4516

• +1
  • JFL
Reactions: trueslavicleo, Deleted member 353913, fi93 and 12 others
Sytuacja jest już totalnie rozpierdolona wszędzie, stary. Za dużo się z tym nie zrobi. Czasy, kiedy forum miało mniej niż 15k ludzi, dawno zdechły. Teraz tyle osób wbija tutaj chyba co dwa tygodnie albo i szybciej.

To nie do końca wina @Clavicular , bardziej @SyrianPsycho przed nim zrobił z tego mainstream, ale no… Clav też mocno to dalej popchnął.

• Woah
  • +1
Reactions: Divineincel, BigBallsLarry and Over
Sytuacja jest już totalnie rozpierdolona wszędzie, stary. Za dużo się z tym nie zrobi. Czasy, kiedy forum miało mniej niż 15k ludzi, dawno zdechły. Teraz tyle osób wbija tutaj chyba co dwa tygodnie albo i szybciej.

To nie do końca wina @Clavicular , bardziej @SyrianPsycho przed nim zrobił z tego mainstream, ale no… Clav też mocno to dalej popchnął.
Większość ludzi i tak to potraktuje po prostu jako głupi trend z tiktoczka który po czasie zapomną. Jednak prawdziwe implikacje będą takie że autystyczni ludzie którzy serio sobie to zabiorą do serca zaczną masowo ascendować tym samym zwiększając poziom wyglądu ogólnie na świecie. A reszta pozostanie bluepilled "po prostu bądź miły bro!".

Mimo wszystko i tak dosłownie wszystko poza surgerymaxingiem to jebany cope - zakładając że już jesteś 10% bodyfat z w miarę zmaxowanym ciałem, z dobrymi włosami i kolagenem i dietą. Ja na przykład jestem kandydatem na Bimax'a który w PL kosztuje ~50-60k zł ale nie wiem czy pójdę pod nóż. Teścia już cyklowałem, dużo zmienił ale nie jest warty long-term według mnie.

1743838_20200218_193535.jpg

• +1
Reactions: Divineincel, BigBallsLarry and blamejewsjfl
@
BigBallsLarry
@BigBallsLarry thoughts?

undefined
wątpię że mogę się wypowiedzieć na ten temat bo sam w 2025 dołączyłem, ale najlepsze co można teraz robić to udajesz ze to też mem i się śmiejesz z tego z kolegami

no ale masz rację, 'looksmaxing' który znałeś w 2019 albo niżej to nie ten sam looksmaxing jaki jest teraz, to juz zupełnie inny gatunek.

• +1
  • So Sad
Reactions: zizslep, fi93, Divineincel and 1 other person
Jak zakładałem tutaj konto w 2019 to looksmax to była sekretna wiedza tylko dla tych którzy na prawdę szukali odpowiedzi na swoje problemy. Teraz każdy jebany kajtek 15 lat używa tego lingo "moguje", "jest over" bo tak jest śmiesznie bo widział to na tiktoczku, i zastanawia się czy przypierdolić teścia/trena w swoją 60 kilową dupe (czego i tak nie zrobi, bo jest pizdą) :feelsuhh:

jebany clavicular wszystko spopularyzował przy tym zarabiając miliony - @Clavicular kys you jew nigger

ja zawsze byłem zdania że poziom wyglądu w polsce jest dosyć niski, i więcej tutaj daje moneymaxing + nie bycie zakolakiem zapijaczonym + w miarę kolagen ok + leanmaxxed no i oczywiście NT, teraz myślę że mały odsetek ludzi którzy serio są blackpillowani - faktycznie coś zacznie robić, szczególnie kajtki 13-18 lat którzy są w "development age", bo ja jak zostałem zblackpillowany to było dawno po ptakach z uwagi na wiek

@BigBallsLarry thoughts?

ile tu osób z Polski jest:feelshaha:. Najgorsze jest to, że do mainstreamu weszła jakaś aberracja looksmaxxingu i blackpillu (prawdziwy blackpill jak rehab room to nigdy do mainstreamu nie wejdzie). Uważam, że im więcej osób będzie się poddawać, tym lepiej dla społeczeństwa

• +1
Reactions: Orka, Over, blamejewsjfl and 2 others
Wyrazy współczucia OG
Chciałbym napisać coś więcej, ale data dołączenia mówi sama za siebie.​

• +1
  • So Sad
Reactions: Over, Divineincel and BigBallsLarry
jebać greyów co nie :lul:

• JFL
Reactions: fi93, fantamaxxer and Over
ile tu osób z Polski jest:feelshaha:. Najgorsze jest to, że do mainstreamu weszła jakaś aberracja looksmaxxingu i blackpillu (prawdziwy blackpill jak rehab room to nigdy do mainstreamu nie wejdzie). Uważam, że im więcej osób będzie się poddawać, tym lepiej dla społeczeństwa
jaka aberracja wyszła? ja widzę drugi movement który też oglądałem chyba od 2021-22 od Goatis’a trochę łączący się z blackpillem ale nadal będąc oddzielnym

śmieszne bo nadal widzę że ludzie odrzucają blackpilla, potrafią tylko rzucić mięsem ze looksmaxerzy to incele bo po części wtedy w 2018-19 to forum było trochę incelskie, ja sam byłem KHHV do chyba 2022, historii postów nigdy nie usunę może komuś dadzą nadzieję i uśmiech

niech się poddają, ja looksmaxuje do końca życia, już jestem na finasterydzie i minoxie żeby zachować swoje wlosy - co już daje potężną przewagę bo jakbym był łysy z moim gay alien skullem to over
cykl 500mg teścia przez 14 miesięcy mam za sobą jakiś czas temu
jeszcze się zastanowię nad Bimaxem

Wyrazy współczucia OG
Chciałbym napisać coś więcej, ale data dołączenia mówi sama za siebie.​
a z tym <6’2 trochę prawda, zoomerzy na siłce niektóre takie wielkie że czuję się jak dziecko, ale ja frauduje butami 4cm podeszwa wiec mam około 180-181, w sumie lifty do 2cm są invisible więc można też dorzucić

• +1
Reactions: Divineincel and Gomez
jaka aberracja wyszła? ja widzę drugi movement który też oglądałem chyba od 2021-22 od Goatis’a trochę łączący się z blackpillem ale nadal będąc oddzielnym

śmieszne bo nadal widzę że ludzie odrzucają blackpilla, potrafią tylko rzucić mięsem ze looksmaxerzy to incele bo po części wtedy w 2018-19 to forum było trochę incelskie, ja sam byłem KHHV do chyba 2022, historii postów nigdy nie usunę może komuś dadzą nadzieję i uśmiech

niech się poddają, ja looksmaxuje do końca życia, już jestem na finasterydzie i minoxie żeby zachować swoje wlosy - co już daje potężną przewagę bo jakbym był łysy z moim gay alien skullem to over
cykl 500mg teścia przez 14 miesięcy mam za sobą jakiś czas temu
jeszcze się zastanowię nad Bimaxem

a z tym <6’2 trochę prawda, zoomerzy na siłce niektóre takie wielkie że czuję się jak dziecko, ale ja frauduje butami 4cm podeszwa wiec mam około 180-181, w sumie lifty do 2cm są invisible więc można też dorzucić
No aberracja blackpilla. Dla nich blackpill to jest evil looksmaxxing. Gdyby wszyscy mężczyźni zaadoptowali blackpill, wtedy by system upadł i moglibyśmy go od nowa zbudować

• +1
Reactions: blamejewsjfl, Over and fantamaxxer
i tak tylko prawdziwi do 2k postów zostanal

• +1
Reactions: Over

@BigBallsLarry thoughts?

możliwe że o mnie mowa ale imo looksmaxxing nie jest zły że został spopularyzowany bo ludzie jednak lepiej wyglądają i imo to dobrze

• JFL
możliwe że o mnie mowa ale imo looksmaxxing nie jest zły że został spopularyzowany bo ludzie jednak lepiej wyglądają i imo to dobrze
bardziej chodziło mi o to że była sobie fajna niszowa kultura do której należałem, a w momencie jak normiki to dotknęły to zaczyna to wszystko gnić i wchodzą cały czas nowe greycele co mają 15 wiosen i są blackpillowani co daje im potencjał do outperformowania Ciebie jeśli masz już 18lat+ i twoje kości są zrośnięte - nie urośniesz, nie rozrośniesz twarzo-czaszki bez osteotomii.

to właśnie źle dla ciebie bo poziom się zwiększa więcej osób wchodzi na ozempic/rete/teścia/leanmaxuje/robi wszelakie softmaxy/naprawia dietę, i jeśli ty tego TERAZ nie robisz to jesteś w tyle, a jak robiłeś przed popularyzacją to byłeś w topowym percentylu, a teraz "ulica" cię dogania

• +1
Reactions: Divineincel
bardziej chodziło mi o to że była sobie fajna niszowa kultura do której należałem, a w momencie jak normiki to dotknęły to zaczyna to wszystko gnić i wchodzą cały czas nowe greycele co mają 15 wiosen i są blackpillowani co daje im potencjał do outperformowania Ciebie jeśli masz już 18lat+ i twoje kości są zrośnięte - nie urośniesz, nie rozrośniesz twarzo-czaszki bez osteotomii.

to właśnie źle dla ciebie bo poziom się zwiększa więcej osób wchodzi na ozempic/rete/teścia/leanmaxuje/robi wszelakie softmaxy/naprawia dietę, i jeśli ty tego TERAZ nie robisz to jesteś w tyle, a jak robiłeś przed popularyzacją to byłeś w topowym percentylu, a teraz "ulica" cię dogania
rozumiem. jednak imo większość tych na tt albo robi cope żeby jakiś thumbpulling ale tak lekko ze nic nie czują bo ich to boli albo chuja robią. konkurencja imo wciąż nie jest duża

• +1
rozumiem. jednak imo większość tych na tt albo robi cope żeby jakiś thumbpulling ale tak lekko ze nic nie czują bo ich to boli albo chuja robią. konkurencja imo wciąż nie jest duża
w sumie też racja, większość tych ludzi porobi mewing/thumbpulling, pośmieje się z bonemashing'u i tyle

tylko bardzo mały odsetek wejdzie na restrykcyjną dietę, spędzi lata na siłowni, wbije towar w dupe i położy się na stole operacyjnym

• +1
Reactions: brootaldude
w sumie też racja, większość tych ludzi porobi mewing/thumbpulling, pośmieje się z bonemashing'u i tyle

tylko bardzo mały odsetek wejdzie na restrykcyjną dietę, spędzi lata na siłowni, wbije towar w dupe i położy się na stole operacyjnym
wgl tyle osób robi operację będąc wciąż grubym albo nie robiąc niczego. nie wiedzą jaki mają potencjał i od razu kasę przepierdlaja na jakiegoś randoma. ten odsetek też nigdy nie osiągnie sukcesu bo niektórzy są tak mocno w tym że gadają tylko o sobie jak egoiści i nie myślą o niczym innym niż wygląd. oczywiście że wygląd jest w chuj ważny ale są też inne rzeczy których oni nie polepszają

• +1
patrzac sie na takie komentarzy rozumiem cie w 100%
1778847769217

• JFL
Reactions: Over and filthycurrycel

@BigBallsLarry thoughts?

dzieki bogu mam 16 lat i sie dowiedziałem o looksmaxingu orzez tik toka i za tydzien robie swoj pierwszy zastrzyk anadrolu i innych gowien💪

• JFL
dzieki bogu mam 16 lat i sie dowiedziałem o looksmaxingu orzez tik toka i za tydzien robie swoj pierwszy zastrzyk anadrolu i innych gowien💪
10 jednostek HGH dziennie albo śmierć

• +1
Reactions: infrainfra

@BigBallsLarry thoughts?

Generalnie to ja mam 16 lat i teraz jeszcze jest rok szkolny i mieszkam teraz w jakimś miasteczku obok Warszawy i mam w klasie dwa takie łebki (obaj edgarki) co wchodzą na omoggle w czasie lekcji i gadają jak to oni mogguja (jeden sub5 a drugi lltn) przysięgaj ja sam jakiś piękny nie jestem (cykam się wrzucić tu swoje ryjca na rating) ale ja ich obu heightmogguje garbiąc się non stop i z twarzy tez ich mogguje nawet jak przychodzę kompletnie kurwa niezadbany do szkoły. A i tak z tych wszystkich newgenow tylko jakieś 0.1% osob nadal zostanie przy BP (nawrt jak już ten hype minie) bo pozostałe 99.9% odeszło bo ich ego zabolało (dowiedzieli się że są sub5 a nie HTN)

• JFL
Generalnie to ja mam 16 lat i teraz jeszcze jest rok szkolny i mieszkam teraz w jakimś miasteczku obok Warszawy i mam w klasie dwa takie łebki (obaj edgarki) co wchodzą na omoggle w czasie lekcji i gadają jak to oni mogguja (jeden sub5 a drugi lltn) przysięgaj ja sam jakiś piękny nie jestem (cykam się wrzucić tu swoje ryjca na rating) ale ja ich obu heightmogguje garbiąc się non stop i z twarzy tez ich mogguje nawet jak przychodzę kompletnie kurwa niezadbany do szkoły. A i tak z tych wszystkich newgenow tylko jakieś 0.1% osob nadal zostanie przy BP (nawrt jak już ten hype minie) bo pozostałe 99.9% odeszło bo ich ego zabolało (dowiedzieli się że są sub5 a nie HTN)
ja jebie :lul:

upewnij się ze twarzoczaszka ci rośnie w przód i nie masz rozjebanych zębów, najlepiej poproś ortodontę żeby ci zmierzył intermolar distance, i nie wyrywaj ósemek. Jedyne co możesz zrobić to nutritionmax, nie pić alko jak normiki zajebane najlepiej wogole sie nie zadawać z normikami i oczywiście nie jarać ani nie cpac. Hormony cię będą jeszcze kształtować kilka lat.

• +1
Reactions: ezet
Obaj to są takie pierdolone edgarki które mają po metr 60 chodzą w tn’ach i zgrywają gangsterów (wyniki uliczny 0-2) podczas kiedy są z domów jednorodzinnych z ogrodzonych społeczności xddd wrzuciłbym ich tu zdjęcie ale boję się że znajdą za pomocą google lens
upewnij się ze twarzoczaszka ci rośnie w przód i nie masz rozjebanych zębów, najlepiej poproś ortodontę żeby ci zmierzył intermolar distance, i nie wyrywaj ósemek.
Jak się upewnić że rośnie w przód? I co masz na myśli rozjebanych. Też nie wiem do czego intermolar distance miałby mi być a ósemek dopóki nie zaczną mnie jakoś bardzo boleć nie zamierzam wyrywa.
Jedyne co możesz zrobić to nutritionmax, nie pić alko jak normiki zajebane najlepiej wogole sie nie zadawać z normikami i oczywiście nie jarać ani nie cpac. Hormony cię będą jeszcze kształtować kilka lat.
Nie wiem co wsm jeść żeby nutritionmaxxowac a prowadzenie w pełni zbilansowanej diety nie jest proste przy moim umyśle grubasa. Palic i pić nie pale (przez co czuje się czasem wykluczony) a cpac tym bardziej nie bo jestem z dość patologicznego (Radom się kłania) i wiem co mefka potrafi zrobić z człowiekiem

Ja to od kilku lat jestem blackpilled (dokladnie jak dowiedzialem sie o zyzz-ie z filmów motywacyjnych) tylko sie dowiedziałem pol roku temu o orgu lol
Ja tam odinstalowalem tt bo ten trend serio robi się irytujący a i tak jak znajde prace walne se te 500mg tescia

Żałuje że wcześniej nie odkryłem orga wiele by to zmieniło w moim życiu

ja jebie :lul:

upewnij się ze twarzoczaszka ci rośnie w przód i nie masz rozjebanych zębów, najlepiej poproś ortodontę żeby ci zmierzył intermolar distance, i nie wyrywaj ósemek. Jedyne co możesz zrobić to nutritionmax, nie pić alko jak normiki zajebane najlepiej wogole sie nie zadawać z normikami i oczywiście nie jarać ani nie cpac. Hormony cię będą jeszcze kształtować kilka lat.
nigdy nie rozumialem o co chodzi z tym nie wyrywaniem osemek
wyjasnisz?

Help brah out
@User28823

• +1
Reactions: User28823
dunno bro vodka or sum

ktoś wie wgl czy w wieku 17 lat można robić bloodwork samemu?

nigdy nie rozumialem o co chodzi z tym nie wyrywaniem osemek
wyjasnisz?
tracisz mase kostną w szczęce co nie jest zbyt idealne + zwykle ortodonci chcą zamykać dziury jak ktoś nie ma miejsca w szczęce na wyprostowanie zębów aparatem np wyrywanie 6-tek i cofanie lini zębów od 5 do 1 w tył

over jak tak miałeś to jesteś dosłownie na 100% recessed

• +1
Reactions: Canthus23
over jak tak miałeś to jesteś dosłownie na 100% recessed
mialem po prawej stronie wycinane i nie jestem recessed ale
moja lewa strona wyglada lepiej, mozliwe ze to nie ma powiazania ale kto wie

mialem po prawej stronie wycinane i nie jestem recessed ale
moja lewa strona wyglada lepiej, mozliwe ze to nie ma powiazania ale kto wie
po czasie żeby się zaczną przemieszać i będzie asymetria twarzy bo z jednej strony jest mniej kości w maxilly, dlatego piękni ludzie zawsze mają piękne proste zęby bez licówek ani innego gówna

• +1
po czasie żeby się zaczną przemieszać i będzie asymetria twarzy bo z jednej strony jest mniej kości w maxilly, dlatego piękni ludzie zawsze mają piękne proste zęby bez licówek ani innego gówna
chyba masz racje bo jednak lewa strona u mnie wyglada mocno mocno lepiej
its so over

chyba masz racje bo jednak lewa strona u mnie wyglada mocno mocno lepiej
its so over
jedna 8-mka to tam chuj aż takiej różnicy nie będzie gorzej jakbyś wszystkie 8-mki wyrwał i potem aparatem łuki zębowe cofał w wyrwane miejsca wtedy dosłownie cofasz sobie strukturę maxilly

ja w tym roku idę do innego ortodonty bo poprzedni mi powiedział że Bimax+wypierdolenie 8-mek albo over, czego nie chce zrobić bo nie chce tracić masy kostnej w szczękach, może trafie na kogoś kto zdecyduje mi się wyprostować zęby bez tego

• +1
what about Jordan Barrett bro?

what about Jordan Barrett bro?
Barrett has flawless teeth and wide palate, he surely had dental work done (bracers) + he has all teeth, obviously massive jaws with lots of space

Barrett has flawless teeth and wide palate, he surely had dental work done (bracers) + he has all teeth, obviously massive jaws with lots of space
He had wisdom teeth removed afaik

jedna 8-mka to tam chuj aż takiej różnicy nie będzie gorzej jakbyś wszystkie 8-mki wyrwał i potem aparatem łuki zębowe cofał w wyrwane miejsca wtedy dosłownie cofasz sobie strukturę maxilly

ja w tym roku idę do innego ortodonty bo poprzedni mi powiedział że Bimax+wypierdolenie 8-mek albo over, czego nie chce zrobić bo nie chce tracić masy kostnej w szczękach, może trafie na kogoś kto zdecyduje mi się wyprostować zęby bez tego
znalezienie dobrego ortodonty ktory wie co robi i patrzy sie tez na aspekt tego jak jego robota wplynie na twarz a nie tylko na usmiech itp graniczy z cudem

• +1
Reactions: Divineincel
znalezienie dobrego ortodonty ktory wie co robi i patrzy sie tez na aspekt tego jak jego robota wplynie na twarz a nie tylko na usmiech itp graniczy z cudem
ten gość był akurat zblackpillowany i dał mi dobrą radę czyli Bimax bo jestem recessed cuckiem, ale ja po prostu mam już 30 lat i dla mnie jest @Over i nie chce ciąć sobie jebanej szczęki - po prostu chcę proste białe zęby i tyle bez hardmaxxów.

Jakbym był 20 latkiem to bym to zrobił a takto najlepsze lata są już za mną więc tylko mnie interesuje LDAR w pokoju i tyle

o kurwa ile tu osób z polski @BigBallsLarry

• +1
  • JFL
Reactions: BigBallsLarry, Divineincel and Over
Doesn't matter, as long as you don't remove pre-molars and close the gaps with bracers - thats when you are 100% fucked.
kurwaaa dokladnie tak mialem

• So Sad
kurwaaa dokladnie tak mialem
2 górne przed-trzonowe i 2 dolne przed-trzonowe były wyrywane chirurgiczne i zamykali ci dziury aparatem? To bardzo chujowo, inteligentny ortodonta by ci dał skierowanie na Bimaxa zamiast wypierdalać zęby, nie miałeś miejsca w szczęce bo twoje obie szczęki nie miały wystarczająco forward growth'u żeby pomieścić wszystkie zęby i żeby można było je wyprostować drutem.

• +1
2 górne przed-trzonowe i 2 dolne przed-trzonowe były wyrywane chirurgiczne i zamykali ci dziury aparatem? To bardzo chujowo, inteligentny ortodonta by ci dał skierowanie na Bimaxa zamiast wypierdalać zęby, nie miałeś miejsca w szczęce bo twoje obie szczęki nie miały wystarczająco forward growth'u żeby pomieścić wszystkie zęby i żeby można było je wyprostować drutem.
2 górne, dolnych nie miałem wyrywanych
wiedziałem już lata temu że ta ortodontka jest zjebana
wiedziałem też już wtedy że nim więcej wyrwanych i usuniętych zębów tym gorzej, a ona wciskała mi kit o tym że mam "duże szerokie zęby" :lul: ale oczywiście rodzice się mnie nie słuchali bo "każdy ją poleca i ona wie co robi"

• Woah
2 górne, dolnych nie miałem wyrywanych
wiedziałem już lata temu że ta ortodontka jest zjebana
wiedziałem też już wtedy że nim więcej wyrwanych i usuniętych zębów tym gorzej, a ona wciskała mi kit o tym że mam "duże szerokie zęby" :lul: ale oczywiście rodzice się mnie nie słuchali bo "każdy ją poleca i ona wie co robi"
Zaraz to jak ci wyrwali 2 górne i zamknęli dziury, jak teraz teoretycznie masz underbite, bo na dole nadal masz 2 przedtrzonowe? Normalnie wypierdala się góra i dół i zamyka dziury równomiernie.

To teraz ci trzeba robić Lefort 1 zeby wysuwać górną szczękę bo brakuje ci ~0.7-12mm wysunięcia (szerokość przecietnego zęba).

A ogólnie jak popatrzysz na swój profil to masz recessed? Ja też potrzebuje około 10mm wysunięcia góra/dół mimo że nie miałem ekstrakcji, po prostu chujowa miękka dieta w dzieciństwie i jestem underdeveloped.

• +1
Zaraz to jak ci wyrwali 2 górne i zamknęli dziury, jak teraz teoretycznie masz underbite, bo na dole nadal masz 2 przedtrzonowe? Normalnie wypierdala się góra i dół i zamyka dziury równomiernie.
myślę że dlatego wyrwali tylko na górze, bo na dole był plan wyjebać obydwie ósemki (była wycięta prawa a lewą zostawili)
a jak chodzi o underbite to nie mam ani trochę, akurat zęby są idealnie ustawione(?) tak że nie ma ani under ani over jest dokładnie
tak jak powinno być
To teraz ci trzeba robić Lefort 1 zeby wysuwać górną szczękę bo brakuje ci ~0.7-12mm wysunięcia (szerokość przecietnego zęba).
rozumiem dlaczego tak podejrzewasz, ale jak chodzi o zgryz to jest idealnie tak jak powinno być, akurat to mogę jej przyznać
A ogólnie jak popatrzysz na swój profil to masz recessed?
jak chodzi o okolice brody to nie, jest git
Ja też potrzebuje około 10mm wysunięcia góra/dół mimo że nie miałem ekstrakcji, po prostu chujowa miękka dieta w dzieciństwie i jestem underdeveloped.
lipa, a ludzie i tak będą wmawiać innym że dieta to cope i nie ma znaczenia

myślę że dlatego wyrwali tylko na górze, bo na dole był plan wyjebać obydwie ósemki (była wycięta prawa a lewą zostawili)
a jak chodzi o underbite to nie mam ani trochę, akurat zęby są idealnie ustawione(?) tak że nie ma ani under ani over jest dokładnie
tak jak powinno być

rozumiem dlaczego tak podejrzewasz, ale jak chodzi o zgryz to jest idealnie tak jak powinno być, akurat to mogę jej przyznać

jak chodzi o okolice brody to nie, jest git

lipa, a ludzie i tak będą wmawiać innym że dieta to cope i nie ma znaczenia
hmm ciekawe chętnie bym to zobaczył z przodu i z boku, ale jak same szczęki urosły w miarę ok i nie wyglądasz jak Friz z boku to nie powinno być problemu.

Ja sobie ogólnie zmierzę intermolar distance jak będę u orto żeby wiedzieć jak bardzo narrow cuckiem jestem. Chętnie poprosiłbym o zmierzenie bizygomatic width ale już wyjdę na autyste wtedy.

• JFL