ascendantwill
A
nasilsiniz beyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
niye cano problem neDaha kötü hissettiğim bi dönem olmamıştı
O eve kapanan sakallı çocuk varya o olacam az kaldıniye cano problem ne
kardo nediyon amk bizim sakallar saclar almis basini gitmis yasiyor gibi hissetmiyorum gunluk sigara sayesinde devam ediyoruz alisirsin zamanla sikma caniniO eve kapanan sakallı çocuk varya o olacam az kaldı
topragim benim be daim olsunÇok iyiyim çok mutluyum hayat süper
Çok bi farkım yok hayatta tutan şey sigara türk kahvesi müzikkardo nediyon amk bizim sakallar saclar almis basini gitmis yasiyor gibi hissetmiyorum gunluk sigara sayesinde devam ediyoruz alisirsin zamanla sikma canini
cano bizim de ayni cigerler yarrami yiyor o da bi dert ama siktir et buluruz bi caresibiÇok bi farkım yok hayatta tutan şey sigara türk kahvesi müzik
iyi kanka senin nasıl gidiyonasilsiniz beyler
BizdirDaha kötü hissettiğim bi dönem olmamıştı
Yaw 192 chadlitesın tek yapman gereken ders bak sinirleniyorum trvecel rage geçireceğimBizdir
@eniyiguresci yinemi alt açtın picYaw 192 chadlitesın tek yapman gereken ders bak sinirleniyorum trvecel rage geçireceğim
O kadar uzun değil boy (189.91) mumbaide yaşadıktan sonra pek önemli olmuyorYaw 192 chadlitesın tek yapman gereken ders bak sinirleniyorum trvecel rage geçireceğim
Senin de bi rhinoya butun kizlar altinda iki tane nordid truecel kavgasi yapiyorYaw 192 chadlitesın tek yapman gereken ders bak sinirleniyorum trvecel rage geçireceğim
Knk ama bak baştan kaybetmek varSenin de bi rhinoya butun kizlar altinda iki tane nordid truecel kavgasi yapiyor
Sadece yksmaxxle brootalO kadar uzun değil boy (189.91) mumbaide yaşadıktan sonra pek önemli olmuyor
olm mat harbi çok zordu aqlgs nasıldı beyler @maarda @szenn @Naughty America