bluepill doğru olabilir

evexoria

evexoria

2x15
tamamen doğru değil aslında özgüven her şey değil çünkü aşırı çirkin biri asla doğru aşkı bulamaz.ama 180in üstünde bir ltnysen bulma şansın çok yüksek.sadece özgüvenli ol amk 2kız konuşamzsa birisi konuşur.180 üstünde ltn iseniz kendinize güvenin ama bu forumda öyle biri pek yok:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: erlang and EK0
tamamen doğru değil aslında özgüven her şey değil çünkü aşırı çirkin biri asla doğru aşkı bulamaz.ama 180in üstünde bir ltnysen bulma şansın çok yüksek.sadece özgüvenli ol amk 2kız konuşamzsa birisi konuşur.180 üstünde ltn iseniz kendinize güvenin ama bu forumda öyle biri pek yok:lul:
Cok dogru degil gibi:lul:

• JFL
Reactions: username4404 and evexoria
180 üstü ve yalnızlar hayatı kolay modda kaybediyorlar

180 üstü ve yanlızlar hayatı kolay modda kaybediyorlar
nt olmak önemli ben 185 lmtnyim ilk adımı asla atamıyorum

• +1
Reactions: constellations
sadece kendilerine degil cevreye baglı bişey

• +1
Reactions: coax96 and evexoria
nt olmak önemli ben 185 lmtnyim ilk adımı asla atamıyorum
Ya oğlum cidden lmtnsen,az biraz da fizik yapsan git profiline fiziğini koy at 50 farklı kıza istek.5 tanesi ile doğru düzgün muhabbet etsen kendine gelirsin zaten.

Ki ben biliyorum sizin bi gün kız bulup evleneceğinizi vs. boy uzun oldu mu sub değilsen hayat cok kolay

• +1
Reactions: evexoria
Ya oğlum cidden lmtnsen,az biraz da fizik yapsan git profiline fiziğini koy at 50 farklı kıza istek.5 tanesi ile doğru düzgün muhabbet etsen kendine gelirsin zaten.

Ki ben biliyorum sizin bi gün kız bulup evleneceğinizi vs. boy uzun oldu mu sub değilsen hayat cok kolay
%15yağ oranı jino var:lul::lul::lul::blackpill:

%15yağ oranı jino var:lul::lul::lul::blackpill:
Kanka ne bileyim sırtını falan koy amk bak zaten kız sana dicek ya boyun kaç veya tipini göriyim falan diye
sen 187 diyince (2cm yalan söylersin onlar anlayamıyo) ağzından su akıcak

• +1
  • So Sad
Reactions: Turanmethod and evexoria
Kanka ne bileyim sırtını falan koy amk bak zaten kız sana dicek ya boyun kaç veya tipini göriyim falan diye
sen 187 diyince (2cm yalan söylersin onlar anlayamıyo) ağzından su akıcak
dediğim gibi özgüven daha önemli bende onu yapacak göt yok😢

boyu kattın olmadı bak 😢

• So Sad
  • Woah
Reactions: Turanmethod and evexoria
kanka 170 olarakta low inhib bi adam olsan yine karı kız bulursun zor bişey değil 170 anormal kısa bi boy değil kızlara sorsan istemezlerde irlde öyle olmuyor yani eğer boyu kafana takıp denemiyorsan çok takma

• +1
Reactions: Turanmethod
kanka 170 olarakta low inhib bi adam olsan yine karı kız bulursun zor bişey değil 170 anormal kısa bi boy değil kızlara sorsan istemezlerde irlde öyle olmuyor yani eğer boyu kafana takıp denemiyorsan çok takma
aga sorun hem 170 hem çirkin hemde fukara olmak ya. he bide ocdcelim:lul:

• +1
Reactions: EK0
aga sorun hem 170 hem çirkin hemde fukara olmak ya. he bide ocdcelim:lul:
kanka bak ciddi söylüyom denedikten sonra cidden önemli değil dene illa birini bulursun

la vardı bizim okulda bi çocuk 170 çirkin bişey bi baktım adam manitayla geziyor manitası kendinden uzun kumral güzel kızdı amk dene illa tutturursun

• +1
Reactions: Digg

boy yok ama frame geniş bel ince hmtnyim boy çöp over mi yoksa diğer özellikler boyu bastırır mı

Aslında ne olursan ol kız bulma ihtimalin var ama bulduğundan memnun olur musun o değişir.

gerçekten hmtn yanlış ve boyun kaç için atmıştım hmtn demi
ölçmeleri için atmıştım hmtn demişlerdi ama ucu ucuna hmtn boyum 170 yeni ölçtüm eskiden daha kısaydı boyun durumu biraz karışık ama büyük ihtimalle 180-185 arası olurum dedem 200 birşeydi

ölçmeleri için atmıştım hmtn demişlerdi ama ucu ucuna hmtn boyum 170 yeni ölçtüm eskiden daha kısaydı boyun durumu biraz karışık ama büyük ihtimalle 180-185 arası olurum dedem 200 birşeydi
yaşın kaç kardeşim senin

yaşın kaç kardeşim senin
16ya yeni girdim normalde yanak yağının tavan yapması gereken yaş ama benim yanak ince ve lastik gibi iyiki yanağım yok amk berbat dururmus

16ya yeni girdim normalde yanak yağının tavan yapması gereken yaş ama benim yanak ince ve lastik gibi iyiki yanağım yok amk berbat dururmus
kanka istersen buraya at fotonu rateleyek ama şunu soyliyim eger hmtn olsaydin boy fizik kurtarirmi demezdin

kanka istersen buraya at fotonu rateleyek ama şunu soyliyim eger hmtn olsaydin boy fizik kurtarirmi demezdin
bilmiyorum ucu ucuna hmtn demişlerdi güven problemem var tek gönderimlik olsaydı atardım bir ara dc de en yakın arkadaşım yabancılara atmıştı ondan beridir güvenim yok, yani haklı olabilirsin aslında da sadece boy sıkıntı bende geri kalanlari sıkıntı etmiyorum

• +1
Reactions: Turanmethod
Uzarsan sıkıntı yok ki büyük ihtimal uzarsın
170 kalcağını sanmıyorum ama hadi kaldın diyelim o zaman over

• +1
Reactions: blacmetal666333

Last edited: