karma gerçek olabilir

Iranidnordid

Iranidnordid

Master
ortaokulda zorbalığa uğradığım eleman hapiste çürüyormuş

yanında ona eşlik eden çocuk helallik istedi, ona sordum şu arkadaşın vardı nerde bana bu bilgiyi verdi

Lisede üstüme iftira atan eleman feci dayak yemiş

Ret yedigim 4 kızın 3’ü bu sene hepsi geri geldi muhtemelen öbür erkeklerle alakalı kötü bişeyler yaşadılar jfl

Telefonla beni arayıp sana etek giydirecegim diye tehdit eden herifin sikinin 8 cm oldugu ortaya çıktı rezil oldu erkekligime laf atıyor mikropenis eleman aq

2 sene önce Başka bir parkta bizi gasp etmeye çalışan 140 manlet bugün kafede masamı sildi

Muhtemelen survivorship bias karma diye bişey de yok ama bu threadi açmamın amacı size kötülük yapanlar dört dörtlük yaşam sürmüyor o yüzden rahat olabilirsiniz

Ama işin garip tarafı asla bu insanlardan intikam almaya çalışmadım nedense hep başlarına benden daha kötü şeyler hep geliyor bu yüzden çok mutluyum ben ise toparlanıyorum

Tiktokta “your bullies after high school” diyip full mutlu senaryolar paylaşıyolar da ben tam tersine şahit oldum hep

• +1
  • Woah
  • Love it
Reactions: -BayHarbourButcher, Trenmaxx1, eniyiguresci and 8 others

yanında ona eşlik eden çocuk helallik istedi, ona sordum şu arkadaşın vardı nerde bana bu bilgiyi verdi

Ret yedigim 4 kızın 3’ü bu sene hepsi geri geldi muhtemelen öbür erkeklerle alakalı kötü bişeyler yaşadılar jfl

Telefonla beni arayıp sana etek giydirecegim diye tehdit eden herifin sikinin 8 cm oldugu ortaya çıktı rezil oldu erkekligime laf atıyor mikropenis eleman aq

2 sene önce Başka bir parkta bizi gasp etmeye çalışan 140 manlet bugün kafede masamı sildi

Muhtemelen survivorship bias karma diye bişey de yok ama bu threadi açmamın amacı size kötülük yapanlar dört dörtlük yaşam sürmüyor o yüzden rahat olabilirsiniz

Ama işin garip tarafı asla bu insanlardan intikam almaya çalışmadım nedense hep başlarına benden daha kötü şeyler hep geliyor bu yüzden çok mutluyum ben ise toparlanıyorum

Tiktokta “your bullies after high school” diyip full mutlu senaryolar paylaşıyolar da ben tam tersine şahit oldum hep
gerçek değil ama senin adına mutlu oldum

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: eniyiguresci, susisesi, IzotretinoinKullani and 1 other person
Karma gercek degil de sen hz muhammed misin amk sana kotuluk yapanlarin yuzu gulmuyo korkutma beni
IMG 4074

• JFL
  • +1
Reactions: blacmetal666333, eniyiguresci, Demirs and 5 others
  • JFL
Reactions: jsbera, IzotretinoinKullani and coax96
He bide burnumla taşak geçen herif kumar bağımlısı olup 3 yıllık sevgilisinden ayrılıp hayatı sikilmiş onu söylemeyi unuttum
oglum hayalimizdeki hayat laa
yamuk yapan herkesin amının götünün sikildiğini görmek

• +1
Reactions: IzotretinoinKullani and Iranidnordid
oglum hayalimizdeki hayat laa
yamuk yapan herkesin amının götünün sikildiğini görmek
Ben az çok çevreyi yokladım hep bu zamana kadar

Mesela x kişisinin bana kötülüğü dokundu, x i tanıyan ortak arkadaşıma “kanka o napıyo ya” falan diyorum pat bana bunları anlatıyo

• +1
Reactions: coax96 and IzotretinoinKullani

Devlet başkanları niye karma yaşamıyor ozaman bra hep alt tabaka insanlar yaşar zaten

• +1
Reactions: Iranidnordid
Zorbalık ve kötülük yapan insan zaten kötüdür,kötü insanlarla beraberdir ve amigdala pcortex iletişimi zayıftır.başlarına kötü şeyler gelmesinin nedeni budur karma değil

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and Iranidnordid
Kral nöbetleşe falan mı zorbaladilar seni kaç kişi olm bunlar

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, Iranidnordid, Gordon Freeman and 1 other person
Sehinsah karma basyapıt btw

• +1
Reactions: jsbera, Orcairis and eniyiguresci