boks ta ilk günüm

zeggo

zeggo

retardmaxxed highschooler
boydan dolayı direkler falan iyi hoş güçte güzel.vücut vuruşlarıda iyi hoş bizim okuldan 2 yetme cocu sparing te siktim özgüven arttı valla tek sorun şuan kilo ve teknik galiba ileride onlarıda düzelityoruz aşırı hopefuel bi olaydı elemana direk atıyorum bana bakıyor pembe dizideyiz gibi köşeye aldım amını meşrebini siktim:D:D:D:D

tirad şarkısı:

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Topkra, Naughty America and 2 others
boydan dolayı direkler falan iyi hoş güçte güzel.vücut vuruşlarıda iyi hoş bizim okuldan 2 yetme cocu sparing te siktim özgüven arttı valla tek sorun şuan kilo ve teknik galiba ileride onlarıda düzelityoruz aşırı hopefuel bi olaydı elemana direk atıyorum bana bakıyor pembe dizideyiz gibi köşeye aldım amını meşrebini siktim:D:D:D:D

tirad şarkısı:

eger bebeler biliyosa bilerek dovdurmuslerdir kendilerini
ilk gunden dayak yesen ikinci gunden birakirdin zaten

• JFL
Reactions: Kayra139
  • +1
Reactions: Kayra139 and blackpillruinedmyli
ilk günden spar ne amk 5. ayda fln hoca zar zor yaptırıyodu

• JFL
  • +1
Reactions: veneficus, ascendantwill, Deleted member 160098 and 6 others
Chadin teki gelip burnunu kırıp descendletince

• JFL
Reactions: ascendantwill, Trenmaxx1, Deleted member 160098 and 4 others

tirad şarkısı:

Aynı deneyime sahip kısa boylu kilolu adam gelince ami götü dağıtıs

tirad şarkısı:

Amk boksta ilk gün adimlamalari öğretiyorlar sen ne çabuk sparring yapiyon

• JFL
  • +1
Reactions: veneficus, Naughty America, Trenmaxx1 and 3 others
ben 1 hafta adımlama yapmıştım amk
aga amk benim yarrak gibi valla adımlamada çalışıyorum bide bu gölge boksu nasıl oluyor amk havayımı dövüyoz gardeşim

aga amk benim yarrak gibi valla adımlamada çalışıyorum bide bu gölge boksu nasıl oluyor amk havayımı dövüyoz gardeşim
knk bu gün antenmanda hoca gölge boksu yapın dedi amk kimse ne yaptığını bilmiyo hocalar başlarından savmak için yapıyo mk bi sikime yaramıyo git lapaya vur milyon kat daha yararlı, belki aynada yumruk atarken gardını açtın mı onlara bakıyosundur da dünyanın en bok şeyi

• JFL
Reactions: ascendantwill, jsbera and Topkra
Boks yaparken browridge'e darbe geliyor zamanla büyüyor diyen bir arkadaş vardı kimdi o

Boks yaparken browridge'e darbe geliyor zamanla büyüyor diyen bir arkadaş vardı kimdi o
knk bence o gerçek çünkü bu işi min 2 sene yapan abiler var hepsinin yüzü kemikli kemikli şimdi onların yağ oranı düşük falan diyebilirsin ama adamın göbeği var ve yüzü kemikli kemikli ve hepsi öyle

• JFL
Reactions: Topkra
knk bence o gerçek çünkü bu işi min 2 sene yapan abiler var hepsinin yüzü kemikli kemikli şimdi onların yağ oranı düşük falan diyebilirsin ama adamın göbeği var ve yüzü kemikli kemikli ve hepsi öyle
Yüzü kemikli olanlar boksta başarılı oluyor diyip sikko bir analiz yapalım hemen

• JFL
Reactions: ascendantwill, Gordon Freeman, veneficus and 1 other person
o adamlar korkutuyor
boksa aylar sonra hala devam edersen bir zamandan sonra farkı açmış olursun ilk başta fazla dayak yiyebilirsin sadece hele ki boks salonu küçükse

• +1
Reactions: Gordon Freeman and Topkra
yaw o golgeboksunu ndler yapamıyo beyinlerinde o ortamı ve karşısındaki insanı hayal edecek kadar düşünemedikleri için

sanki bir sparring veya maçtaymış gibi belli bir stile sahip karşında bir adam varmış gibi hayal et onla dövüş kombinasyonlar yap ona hocanın öğrettikleri sonra onun attığı yumruklardan falan kaç hep aynı yerde durma gölge boksu yaparken bu kadar

salak gibi aynı yerde durmayacam diye gözünü kaparken birine çarpma ya da kafanı duvara çarpma gözünü de kapama

• +1
Reactions: veneficus and Gordon Freeman
boyun kilon yaşın kaç

16 87 89 kilo 186 187 gibi
Tamam ozaman normal gard alip sürekli hareketli olacağın kombinasyonlar seçme koç uzun uzun bi kombinasyon gosteriyosa onu yapmana gerek yok sen agir vurup gecicen upuzun şeyler yapmana gerek yok hafif değilsin iki yumrugunla karşıdaki adam gidicek zaten

küçük adamlardan kendini iyi koru iyi gard al yeter bide onlara vurmadan önce diğer elini kafalarına sabitle ki vuracakken kaçmaları zorlassin abartma sabitlemeyi dokun sadece uzaklaştırıyomua gibi bu benim çok işime yaramisti

• +1
Reactions: zeggo
Tamam ozaman normal gard alip sürekli hareketli olacağın kombinasyonlar seçme koç uzun uzun bi kombinasyon gosteriyosa onu yapmana gerek yok sen agir vurup gecicen upuzun şeyler yapmana gerek yok hafif değilsin iki yumrugunla karşıdaki adam gidicek zaten
direk atıp duruyom kanka valla

direk atıp duruyom kanka valla
Kilon ince olmadığını gösteriyor boyuna göre sadece direk atma normal kombinasyonlar uygula

Boyu kısa olan eleman gelirse direkle uzaklaştır tabi

• +1
Reactions: zeggo