susisesi
Hypertolerator to every single substance on earth
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
RU58841ne için la bu
tozdan kendin mi yapıyon bunuRU58841
SOM AGZIMI SİKEYİM BU NE SUSISESI@jsbera HANİ OLMAZDI
evde ilac uretimi mantikli degil aga yan urunleri nasil ayikliyacaksin
Yapmadn mı sen amkevde peptid yapimida gelirmi
marlon yarrak degilim benYapmadn mı sen amk
Sg amk oglumarlon yarrak degilim ben
peptit değil ama roid brewlama işine girmeyi düşünüyorum bikaç ekipman daha alıpevde peptid yapimida gelirmi
marlon yarrak degilim ben
@Resistance.
Su foruma ucuza surgery getirebilecek bi cerrah babayigit de cikarsa
biri cerrahlik okuyan arkadasima 2kya bkmax yaptircam mi ne diyodu ammSu foruma ucuza surgery getirebilecek bi cerrah babayigit de cikarsa

bilgisayardan tıpa geçiş yapıyom amk en son o olcazSu foruma ucuza surgery getirebilecek bi cerrah babayigit de cikarsa
aile hekimine gec 8-5 mis bide estetik merkezinde calisirsin hem parayi kirarsin hemde bize beles filler yapwrsinbilgisayardan tıpa geçiş yapıyom amk en son o olcaz
şaka maka lukmek yüzünden ilaç sanayisine ilgi duymaya başlayıp tıpa geçiş yapıyorum aq hayatım değişti
genel ilaçlarla ilgilenmek istediğim içim geçiyorum da herhalde ameliyat olana kadar da network sağlayıp daha ucuza ameliyat bile olurum belkiaile hekimine gec 8-5 mis bide estetik merkezinde calisirsin hem parayi kirarsin hemde bize beles filler yapwrsin
network herturlu saglarsin knk suan 2 ablamda doktor arkadaslariyla ll den tut djs kadar herseyi konustum onlsarin mesela tanidiklari iyi cerahlar var yada direk kendileri yapiyorlar bu konu cidden asiri avantajgenel ilaçlarla ilgilenmek istediğim içim geçiyorum da herhalde ameliyat olana kadar da network sağlayıp daha ucuza ameliyat bile olurum belki
DSAMKDFSAMASDMFASJDFNMSg amk oglu
Tusta 70 uzeri yaparsam ilerde dermatoloji yada plastik cerrahisi secmeyi planliyom belki yasanirSu foruma ucuza surgery getirebilecek bi cerrah babayigit de cikarsa

Nasi yapiyon onu aq ben de yapmak istiyhorum oyle bi gecis ama mumkun degil gibibilgisayardan tıpa geçiş yapıyom amk en son o olcaz
baştan tıp sınavına hazırlanıyomNasi yapiyon onu aq ben de yapmak istiyhorum oyle bi gecis ama mumkun degil gibi
homebrew roid yapsana la
konuyu okusana amin evladihomebrew roid yapsana la