Bonemass için takviye önerisi

L

LadyLover

Iron
Beyler ergenliğe geç girdiğim için ergenliğim hala devam ediyor ama muhtemelen son aşamalar. Birkaç aydır çene projeksiyonum öne çıktı ve yüzüm genişledi yani büyüme devam ediyor. Yüzdeki bonemassı arttırmak için supplement/takviye öneriniz var mı? Igf-1'i tetikleyecek bir beslenme yapıyorum uzun zamandır ama bazıları takviyelerden de çok yarar gördüğünü söylüyor, d3 k2 gibi

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139 and Aven
HIIT Cardio ve Düzenli planlanmış sprintlere önem ver. Her şey supplement değil

• +1
Reactions: fefep and Kayra139
Beyler ergenliğe geç girdiğim için ergenliğim hala devam ediyor ama muhtemelen son aşamalar. Birkaç aydır çene projeksiyonum öne çıktı ve yüzüm genişledi yani büyüme devam ediyor. Yüzdeki bonemassı arttırmak için supplement/takviye öneriniz var mı? Igf-1'i tetikleyecek bir beslenme yapıyorum uzun zamandır ama bazıları takviyelerden de çok yarar gördüğünü söylüyor, d3 k2 gibi
yaşın kaç takviyeler eksikiğin yoksa 90% cope ama ufakda olsa etkisini görürsün belki bir sürü supplement threadi var zaten hem türk hem yabancı onlara bak

D3 + K2, Çinko, Magnezyum, Kalsiyum

Çinko overdose

- @Ratonnn

• +1
Reactions: Ratonnn and İNTİKAM VAKTİ
sprinti çalom ve patelden mi gördün:lul:
tahminimce hayatında herhangi bir egzersize elini dahi sürmedin. sprintin hadi bonemassi geçtim, üzerinde herhangi bir olumlu etkisi olmadığını düşünüyosan boşuna yaşıyosun

• So Sad
Reactions: Kayra139
sprint işe yarıyor
dalga geçiyom kral forumda birisi bunu demişti görmüşsünüzdür diye yazdım
tahminimce hayatında herhangi bir egzersize elini dahi sürmedin. sprintin hadi bonemassi geçtim, üzerinde herhangi bir olumlu etkisi olmadığını düşünüyosan boşuna yaşıyosun
ne anlatıyon yarram dediklerimde dalga geçmeme rağmen
herhangi bir olumlu etkisi olmadığını düşündüğümü nereden çıkardın amk
he qaqa egzersize elimi dahi sürmedim boşa yaşıyom

dalga geçiyom kral forumda birisi bunu demişti görmüşsünüzdür diye yazdım

ne anlatıyon yarram dediklerimde dalga geçmeme rağmen
herhangi bir olumlu etkisi olmadığını düşündüğümü nereden çıkardın amk
he qaqa egzersize elimi dahi sürmedim boşa yaşıyom
elemanın agresifliği kes, forumda yeniyim knk her geçtiğin dalgayı anlamamı bekleme

• +1
Reactions: yadih and Kayra139
elemanın agresifliği kes, forumda yeniyim knk her geçtiğin dalgayı anlamamı bekleme
dostum ilk sen agresiflestin dediğim şeyin ciddi olmadığı belliydi biraz replynin yanındaki like tuşuna basarsan sevinirim

• +1
Reactions: psikozbagimlisi
dostum ilk sen agresiflestin dediğim şeyin ciddi olmadığı belliydi biraz replynin yanındaki like tuşuna basarsan sevinirim
bastım kardeşim başka isteğin varmı

• +1
Reactions: yadih

Users who are viewing this thread

Back