Bonesmash

menas

menas

Stacy's Favourite
@maarda bikaç bişey biliyorum ama önerilerin neler dikkat etmem gereken konuşar varmı arama kısmına yazmaya üşeniyorum

@maarda bikaç bişey biliyorum ama önerilerin neler dikkat etmem gereken konuşar varmı arama kısmına yazmaya üşeniyorum
bonesmash skibidi rizzma rizzler omg looksmaxx yapma olum salak misin amina koyim bonesmash troll lan

İşe yarayıp yaramadığından emin değilim ama yapacaksan osteoblast aktivitesini arttıran/osteoklast aktivitesini inhibe eden supplementler kullan kesinlikle

yarrak troll değil aq bi sike yaradigi yok ama denemekten zarar gelmez dene sen
gidipte cekicle falan vurma su clavicular in videosunu izle iste

Zeta ve clav yapıyor bayadır zeta baya ciddiydi aq supra orbitaller/browridge için fenamı?

İşe yarayıp yaramadığından emin değilim ama yapacaksan osteoblast aktivitesini arttıran/osteoklast aktivitesini inhibe eden supplementler kullan kesinlikle
Hangi suplar onlar

Zeta ve clav yapıyor bayadır zeta baya ciddiydi aq supra orbitaller/browridge için fenamı?
Sinire gelirse ananin amini tersten gorursun kardesim sinirlerin yerlerini bul ok? browridge tarafi baya var sinir browridgei istedigin kadar smashle 16 dan sonra gelismeye basliyo ok?

Sinire gelirse ananin amini tersten gorursun kardesim sinirlerin yerlerini bul ok? browridge tarafi baya var sinir browridgei istedigin kadar smashle 16 dan sonra gelismeye basliyo ok?
Benim browridgeminin gelişmemiş hali mi bu şimdi aq?

Benim browridgeminin gelişmemiş hali mi bu şimdi aq?
browridge ergenlikte gelismiyor, ergenlik tam kapanmadan once gelismeye basliyor yani soyle bisi kisiden kisiye degisiyo ama cogu kisi browridge gelisimini 20 21 yasinda tamamliyor

browridge ergenlikte gelismiyor, ergenlik tam kapanmadan once gelismeye basliyor yani soyle bisi kisiden kisiye degisiyo ama cogu kisi browridge gelisimini 20 21 yasinda tamamliyor
Vay amk infra ve supralar da durum ney?

Hangi suplar onlar
Temelde kemiğe faydası olan herşey:
Paratiroid Hormonu (PTH)
Östrojen
Kalsitonin
HGH
Glukokortikoidler
Tiroid Hormonu
Kalsiyum
D Vitamini
K2 Vitamini
Magnezyum
Östrojen (veya Fitoöstrojenler)
Kolajen
Bor
Çinko
Stronsiyum
Omega-3 Yağ Asitleri

• Love it
Reactions: menas and Deleted member 87737
Paratiroid Hormonu (PTH)
Östrojen
Kalsitonin
HGH
Glukokortikoidler
Tiroid Hormonu
Kalsiyum
D Vitamini
K2 Vitamini
Magnezyum
Kolajen
Bor
Çinko
Stronsiyum
Omega-3 Yağ Asitleri
Fitoostrojen ne alaka lan daha sikmez mi o

Bende 17 yaşında birden spawn oldu çok random birşey

• +1
Reactions: menas
Paratiroid Hormonu (PTH)
Östrojen
Kalsitonin
HGH
Glukokortikoidler
Tiroid Hormonu
Kalsiyum
D Vitamini
K2 Vitamini
Magnezyum
Kolajen
Bor
Çinko
Stronsiyum
Omega-3 Yağ Asitleri
Peptidler dışında hepsini kullanıyorum nerdeyse msm in kemiğe faydası var diyorlar? Ne düşünüyorsun

Vay amk infra ve supralar da durum ney?
ayni sekil onlarda 16 17 den sonra basliyor gelismeye senin suan browridgein var gibi hissediyosan glabella olabilir

Kisiden kisiye degisiyo ama cogu kiside 17 18 den sonra olgun hale geliyo

Zeta daki olay da büyük ihtimalle o ozaman ? gözleri ve browridge değiliminin sebebi ayrıca leanmaxx de yapmış anlattığına göre

ayni sekil onlarda 16 17 den sonra basliyor gelismeye senin suan browridgein var gibi hissediyosan glabella olabilir
Ozaman ben LDAR bile yapsam ascendlerim amk

Zeta daki olay da büyük ihtimalle o ozaman ? gözleri ve browridge değiliminin sebebi ayrıca leanmaxx de yapmış anlattığına göre
Zetanin olay o amk ergenlikten gecti ve skinnyfatten %12 bf dondu cildini duzeltti coloringini duzeltti

• +1
Ozaman ben LDAR bile yapsam ascendlerim amk
Hayir tabiki amk sedanter olmak buyuk descendler insani eski insanlara bak testolari yuksek arabalar icat edilmemis yuruyerek gidip geliyolar simdi noldu yarragi yedik

Vay anasını iyiki almışım baya faydası var ayrıca bazı threadler var kemiğe faydası hakkında
msm nerden aldin lan sen

Aromel den 1kilosu 600 falandı :lul:
beypazarisoda bi buldu herkes faydalandi simdi ise subforuma girmiyolar bile herkes gibi onlarda gitti

• +1
Kope

beypazarisoda bi buldu herkes faydalandi simdi ise subforuma girmiyolar bile herkes gibi onlarda gitti
Allah razı olsun bende szo dan öğrenmiştim

Ogre de bonesmashing yapmış galiba ne kadar doğru bilmiyorum tabi.

Ogre de bonesmashing yapmış galiba ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
ne gerek var herifin kullandigi ilaclar dimorfizmini 5055050505050kat arttiriyor zaten

• +1
ne gerek var herifin kullandigi ilaclar dimorfizmini 5055050505050kat arttiriyor zaten
Öyle , bilmiyordum ben browridge ve orbitallerin 16 dan sonra geliştiğini 16 da biter diye süşünüyodum clavicle vs dışında

Öyle , bilmiyordum ben browridge ve orbitallerin 16 dan sonra geliştiğini 16 da biter diye süşünüyodum clavicle vs dışında
ergenligin bitmeden tam potansiyelini goremessin o yuzden ameliyat icin 23 yaslarini oneriyolar

• +1
greylikten kurtuluyom 1

Forumdaki çoğu kişi cope diyor ama ben cope olmadığını düşünüyorum d3k2 vitamini aldığım zamanlar gonionların tam köşelerini smashlemiştim güzel bir sonuç almıştım köşeler baya keskinleşip büyümüştü,bonesmashing yapmayı bırakalı baya oldu ama keskinlik hala duruyor

View attachment 1000038826.png

Forumdaki çoğu kişi cope diyor ama ben cope olmadığını düşünüyorum d3k2 vitamini aldığım zamanlar gonionların tam köşelerini smashlemiştim güzel bir sonuç almıştım köşeler baya keskinleşip büyümüştü,bonesmashing yapmayı bırakalı baya oldu ama keskinlik hala duruyor

View attachment 3125051
Şuan ben supplementsız yapıyorum hocam çünkü ailem k vitaminine bile kızıyor amk benim bile bigonial genişliği arttı

• JFL
Şuan ben supplementsız yapıyorum hocam çünkü ailem k vitaminine bile kızıyor amk benim bile bigonial genişliği arttı
Benimkiler de d3k2ye bile kızıyor annem çöpe atmıştı benden habersiz amk o günden beri yapmıyorum,ama supplementisiz de işe yarıyordur supra orbitallere vurmaya başlayacağım yakında

• JFL
Benimkiler de d3k2ye bile kızıyor annem çöpe atmıştı benden habersiz amk o günden beri yapmıyorum,ama supplementisiz de işe yarıyordur supra orbitallere vurmaya başlayacağım yakında
Benim supra orbitaller daha şimdiden gelişmeye başladığı için ben rahatım.