menas
Stacy's Favourite
@maarda bikaç bişey biliyorum ama önerilerin neler dikkat etmem gereken konuşar varmı arama kısmına yazmaya üşeniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bonesmash skibidi rizzma rizzler omg looksmaxx yapma olum salak misin amina koyim bonesmash troll lan@maarda bikaç bişey biliyorum ama önerilerin neler dikkat etmem gereken konuşar varmı arama kısmına yazmaya üşeniyorum
Trol değil aqbonesmash skibidi rizzma rizzler omg looksmaxx yapma olum salak misin amina koyim bonesmash troll lan
yarrak troll değil aq bi sike yaradigi yok ama denemekten zarar gelmez dene senTrol değil aq
gidipte cekicle falan vurma su clavicular in videosunu izle isteyarrak troll değil aq bi sike yaradigi yok ama denemekten zarar gelmez dene sen
Zeta ve clav yapıyor bayadır zeta baya ciddiydi aq supra orbitaller/browridge için fenamı?yarrak troll değil aq bi sike yaradigi yok ama denemekten zarar gelmez dene sen
Hangi suplar onlarİşe yarayıp yaramadığından emin değilim ama yapacaksan osteoblast aktivitesini arttıran/osteoklast aktivitesini inhibe eden supplementler kullan kesinlikle
Sinire gelirse ananin amini tersten gorursun kardesim sinirlerin yerlerini bul ok? browridge tarafi baya var sinir browridgei istedigin kadar smashle 16 dan sonra gelismeye basliyo ok?Zeta ve clav yapıyor bayadır zeta baya ciddiydi aq supra orbitaller/browridge için fenamı?
kemiğe 60 saniye boyunca 8,775 Newtonluk bir kuvvetle 1mm^2 yüzey alanına sahip bir nesneyle vurman lazımgidipte cekicle falan vurma su clavicular in videosunu izle iste
bunun threadi vardikemiğe 60 saniye boyunca 8,775 Newtonluk bir kuvvetle 1mm^2 yüzey alanına sahip bir nesneyle vurman lazım
Benim browridgeminin gelişmemiş hali mi bu şimdi aq?Sinire gelirse ananin amini tersten gorursun kardesim sinirlerin yerlerini bul ok? browridge tarafi baya var sinir browridgei istedigin kadar smashle 16 dan sonra gelismeye basliyo ok?
browridge ergenlikte gelismiyor, ergenlik tam kapanmadan once gelismeye basliyor yani soyle bisi kisiden kisiye degisiyo ama cogu kisi browridge gelisimini 20 21 yasinda tamamliyorBenim browridgeminin gelişmemiş hali mi bu şimdi aq?
Vay amk infra ve supralar da durum ney?browridge ergenlikte gelismiyor, ergenlik tam kapanmadan once gelismeye basliyor yani soyle bisi kisiden kisiye degisiyo ama cogu kisi browridge gelisimini 20 21 yasinda tamamliyor
Temelde kemiğe faydası olan herşey:Hangi suplar onlar
Fitoostrojen ne alaka lan daha sikmez mi oTemelde kemiğe faydası olan herşey:
Paratiroid Hormonu (PTH)
Östrojen
Kalsitonin
HGH
Glukokortikoidler
Tiroid Hormonu
Kalsiyum
D Vitamini
K2 Vitamini
Magnezyum
Östrojen (veya Fitoöstrojenler)
Kolajen
Bor
Çinko
Stronsiyum
Omega-3 Yağ Asitleri
oyle bisi varsa bira spamlamak icin bahane buldumFitoostrojen ne alaka lan daha sikmez mi o
Bende 17 yaşında birden spawn oldu çok random birşeybrowridge ergenlikte gelismiyor, ergenlik tam kapanmadan once gelismeye basliyor yani soyle bisi kisiden kisiye degisiyo ama cogu kisi browridge gelisimini 20 21 yasinda tamamliyor
Eğer eksiğin varsa kemik erimesine yol açıyorFitoostrojen ne alaka lan daha sikmez mi o
Peptidler dışında hepsini kullanıyorum nerdeyse msm in kemiğe faydası var diyorlar? Ne düşünüyorsunTemelde kemiğe faydası olan herşey:
Paratiroid Hormonu (PTH)
Östrojen
Kalsitonin
HGH
Glukokortikoidler
Tiroid Hormonu
Kalsiyum
D Vitamini
K2 Vitamini
Magnezyum
Östrojen (veya Fitoöstrojenler)
Kolajen
Bor
Çinko
Stronsiyum
Omega-3 Yağ Asitleri
ayni sekil onlarda 16 17 den sonra basliyor gelismeye senin suan browridgein var gibi hissediyosan glabella olabilirVay amk infra ve supralar da durum ney?
Kisiden kisiye degisiyo ama cogu kiside 17 18 den sonra olgun hale geliyoBende 17 yaşında birden spawn oldu çok random birşey
Zeta daki olay da büyük ihtimalle o ozaman ? gözleri ve browridge değiliminin sebebi ayrıca leanmaxx de yapmış anlattığına göreBende 17 yaşında birden spawn oldu çok random birşey
Ozaman ben LDAR bile yapsam ascendlerim amkayni sekil onlarda 16 17 den sonra basliyor gelismeye senin suan browridgein var gibi hissediyosan glabella olabilir
Zetanin olay o amk ergenlikten gecti ve skinnyfatten %12 bf dondu cildini duzeltti coloringini duzelttiZeta daki olay da büyük ihtimalle o ozaman ? gözleri ve browridge değiliminin sebebi ayrıca leanmaxx de yapmış anlattığına göre
Benim bildiğim pek etkisi yok ama boy uzamasına katkısı var çünkü HGH tarafından aktive edilen birincil sinyal yolunu kullanıyor ve IGF-1 reseptörünü aktive ediyorPeptidler dışında hepsini kullanıyorum nerdeyse msm in kemiğe faydası var diyorlar? Ne düşünüyorsun
Vay anasını iyiki almışım baya faydası var ayrıca bazı threadler var kemiğe faydası hakkındaBenim bildiğim pek etkisi yok ama boy uzamasına katkısı var çünkü HGH tarafından aktive edilen birincil sinyal yolunu kullanıyor ve IGF-1 reseptörünü aktive ediyor
Hayir tabiki amk sedanter olmak buyuk descendler insani eski insanlara bak testolari yuksek arabalar icat edilmemis yuruyerek gidip geliyolar simdi noldu yarragi yedikOzaman ben LDAR bile yapsam ascendlerim amk
msm nerden aldin lan senVay anasını iyiki almışım baya faydası var ayrıca bazı threadler var kemiğe faydası hakkında
Aromel den 1kilosu 600 falandımsm nerden aldin lan sen
beypazarisoda bi buldu herkes faydalandi simdi ise subforuma girmiyolar bile herkes gibi onlarda gittiAromel den 1kilosu 600 falandı
Kope@maarda bikaç bişey biliyorum ama önerilerin neler dikkat etmem gereken konuşar varmı arama kısmına yazmaya üşeniyorum
Allah razı olsun bende szo dan öğrenmiştimbeypazarisoda bi buldu herkes faydalandi simdi ise subforuma girmiyolar bile herkes gibi onlarda gitti
Ogre de bonesmashing yapmış galiba ne kadar doğru bilmiyorum tabi.yarrak troll değil aq bi sike yaradigi yok ama denemekten zarar gelmez dene sen
ne gerek var herifin kullandigi ilaclar dimorfizmini 5055050505050kat arttiriyor zatenOgre de bonesmashing yapmış galiba ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
Öyle , bilmiyordum ben browridge ve orbitallerin 16 dan sonra geliştiğini 16 da biter diye süşünüyodum clavicle vs dışındane gerek var herifin kullandigi ilaclar dimorfizmini 5055050505050kat arttiriyor zaten
ergenligin bitmeden tam potansiyelini goremessin o yuzden ameliyat icin 23 yaslarini oneriyolarÖyle , bilmiyordum ben browridge ve orbitallerin 16 dan sonra geliştiğini 16 da biter diye süşünüyodum clavicle vs dışında
Benim bitmiştir herhaldeergenligin bitmeden tam potansiyelini goremessin o yuzden ameliyat icin 23 yaslarini oneriyolar
Şuan ben supplementsız yapıyorum hocam çünkü ailem k vitaminine bile kızıyor amk benim bile bigonial genişliği arttıForumdaki çoğu kişi cope diyor ama ben cope olmadığını düşünüyorum d3k2 vitamini aldığım zamanlar gonionların tam köşelerini smashlemiştim güzel bir sonuç almıştım köşeler baya keskinleşip büyümüştü,bonesmashing yapmayı bırakalı baya oldu ama keskinlik hala duruyor
View attachment 3125051
Benimkiler de d3k2ye bile kızıyor annem çöpe atmıştı benden habersiz amk o günden beri yapmıyorum,ama supplementisiz de işe yarıyordur supra orbitallere vurmaya başlayacağım yakındaŞuan ben supplementsız yapıyorum hocam çünkü ailem k vitaminine bile kızıyor amk benim bile bigonial genişliği arttı
Benim supra orbitaller daha şimdiden gelişmeye başladığı için ben rahatım.Benimkiler de d3k2ye bile kızıyor annem çöpe atmıştı benden habersiz amk o günden beri yapmıyorum,ama supplementisiz de işe yarıyordur supra orbitallere vurmaya başlayacağım yakında