D
Deleted member 320736
Banned
bor takviyesi kullanan oldumu hiç aranızda iki türlü buldum birisi boric asid(borax) 3mg ucuz yollu diğeri swanson organic bor glisinat arasından swanson dikkatimi çekti ikiside 90 kapsül ucuz olan 3mg swanson 6mg boric asid(3mg olan) temizlik malzamelerinde kulannan birürün o yüzden tavsiye etmediler toxisitesi olan bir ürün dediler 3 kat ucuz olmasına rağmen linkleri aşşağıya bırakıyım öncelikle:
www.trendyol.com
swanson ürünün satıcısına dikkat ettim orjinallik açısından hala şüphelerim var 860 tl olan satıcıyı seçtim reklam olmasın girerseniz görürsünüz
şimdi boş yapmıyorum ve cope or take hangisi ve alırsam 12mg kullanmayı düşünüyorum önerileri bekliyorum hemde sikko bir guide thread tarzımsı birşey olur
amaç: ergenlikte kemik gelişimine destek çıkma
not:bende biliyorum bunların bi sikime yaramıyacağını asıl "law" genetic olduğunu ama imkanım varken kısa süreli yükleme yapmak nedense mantıklıklı geliyor.
Tabvitamins Boron 120 Bitkisel Kapsül Bor (3 mg) Vitamin B2 - Fiyatı, Yorumları
Tabvitamins Boron 120 Bitkisel Kapsül Bor (3 mg) Vitamin B2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
swanson ürünün satıcısına dikkat ettim orjinallik açısından hala şüphelerim var 860 tl olan satıcıyı seçtim reklam olmasın girerseniz görürsünüz
şimdi boş yapmıyorum ve cope or take hangisi ve alırsam 12mg kullanmayı düşünüyorum önerileri bekliyorum hemde sikko bir guide thread tarzımsı birşey olur
amaç: ergenlikte kemik gelişimine destek çıkma
not:bende biliyorum bunların bi sikime yaramıyacağını asıl "law" genetic olduğunu ama imkanım varken kısa süreli yükleme yapmak nedense mantıklıklı geliyor.