boş bir konu ama

growthplatessss111

growthplatessss111

Platinum
evde parmak ucunda boyumu olctum parmak ucunda 183'üm okula gidiyom parmak ucuna čıkıp kendinr 18% diyen arkaaaşlarımı geçiyom neden sizce beyker arkadaşım preze atıyor olabilir mi boyu hakkında

• Ugh..
Reactions: Yagiz8928
18% degil 185 yazcaktim

Yeter

• +1
Reactions: Zodiac, Atsizz, Auchelius and 1 other person
yav ben de atmayacaktım bu konuyu forumda bir şey yok bari ben boş yapayım niye tersliyosun incel forumlarında bile kabul görmüyoruz ya nasıl bir yaln8zlıktir bu :(:feelswhy:

BOYUN 1.77'YDİ GALİBA, BOŞ DELİĞİNİ DOLDURURSAM 1.95 OLUYORSUN KARDEŞİM

KARARINI VER

1764967453526

• JFL
Reactions: Zodiac, Yagiz8928 and Auchelius
istemiyom ya olmaz
YETER AÇMA BOYUN İLE İLGİLİ DAHA FAZLA KONU,

MANLET KALACAKSIN İŞTE NEYİ UZATIYORSUN? YAŞITLARIN 1.90 SEN 1.77 OLARAK YAŞLANIP TOPRAK OLACAKSIN.

AKŞAM AKŞAM YAN ODADA YORGUN ARGIN UYUYAN ANANA SÖVDÜRME GEREK YOK

• JFL
Reactions: Auchelius and Yagiz8928
Ragebait atiyo kesin amk

• JFL
Reactions: Auchelius
evde parmak ucunda boyumu olctum parmak ucunda 183'üm okula gidiyom parmak ucuna čıkıp kendinr 18% diyen arkaaaşlarımı geçiyom neden sizce beyker arkadaşım preze atıyor olabilir mi boyu hakkında
Herkes boyunu kolpadan soyluyo en az 1 2 cm koyuyolar normielerde btw kan sekerimi neyle dusurebilirim

Aq aviyi degis auchelius sandim

• JFL
beyler 20 yaşında uzamam normal mi? ben plaklarım kapalı sanıyordum annem falan uzamışsın dedi her zaman giydiğim ayakkabıda kücük gelmeye başladı

• +1
beyler 20 yaşında uzamam normal mi? ben plaklarım kapalı sanıyordum annem falan uzamışsın dedi her zaman giydiğim ayakkabıda kücük gelmeye başladı
Normal 20 yaşında uzaman.

Boy plağına baktır bi ara istersen sen.

• +1
Reactions: flows5991
yok la ne uğraşıcam olduğu kadar
20 yaşında uzayan cok nadir genelde 19 dan sonra max 1-2 cm uzuyor herkes, olabilir yine ayagında buyuyorsa ama cok alakası yok gibi benim ayak numaram hep buyuktu ortaokuldan berı 2 numara falan buyudu max belkı daha azdır ama boyum baya uzadı

• +1
20 yaşında uzayan cok nadir genelde 19 dan sonra max 1-2 cm uzuyor herkes, olabilir yine ayagında buyuyorsa ama cok alakası yok gibi benim ayak numaram hep buyuktu ortaokuldan berı 2 numara falan buyudu max belkı daha azdır ama boyum baya uzadı
gandye dua etmem işe yarıyor gibi

• JFL
gandye dua etmem işe yarıyor gibi
Genelde tiktokta falan 16-17 den 19 a aşırı boy uzaması geçirenler varmış lifefuelum o bi eleman vardı 175 ten 92-95 arası bişeye uzuyordu

• Woah
Genelde tiktokta falan 16-17 den 19 a aşırı boy uzaması geçirenler varmış lifefuelum o bi eleman vardı 175 ten 92-95 arası bişeye uzuyordu
1-2cm anca atarım