whoishe
Diamond
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kaç boyun senin benim 173Facecard is everything (manlet oldugum ıcın copelamıyorum cidden öyle agalar)
178-179kaç boyun senin benim 173
manlet?178-179
Kral 180 altı herkes manlet oluyo hatta bişi diyimmi artık benim için 182 falan altı herkes manlet hiçbişi eskisi gibi değil amkmanlet?![]()
claviclen genişse gymcel bile olsan iyi olcak sende ama ben gymmaxleyememKral 180 altı herkes manlet oluyo hatta bişi diyimmi artık benim için 182 falan altı herkes manlet hiçbişi eskisi gibi değil amk
offf evet istiyorum
Benim frame fena değil ya keşke biraz daha uzun olaydım bılıyon mu böle 183-185 falan olsam cok mutlu olurdum amkclaviclen genişse gymcel bile olsan iyi olcak sende ama ben gymmaxleyemem![]()
Kral 180 altı herkes manlet oluyo hatta bişi diyimmi artık benim için 182 falan altı herkes manlet hiçbişi eskisi gibi değil amk
Kingimiz ya bu adam
BTW 180 altı herkes manlet oluyo demem direkt manletliğin tanımı bilginiz olsun bana gelip laf etmeyın sonraKral 180 altı herkes manlet oluyo hatta bişi diyimmi artık benim için 182 falan altı herkes manlet hiçbişi eskisi gibi değil amk
1.93 olsam benim pozlarKingimiz ya bu adam
Bu adam bence jordan dan iyi btw1.93 olsam benim pozlar View attachment 4040213
bu adam tabiki daha iyi %90 yüz uyumu 1.93 dev gibi boyu o boya rağmen düzgün gelişen yüzü ve vücudu + female + male gaze sınırsız appeal kanka eğer gözleri gören bir insansan bu adamın daha çekici ve yakışıklı olduğu belli zaten jordan biseksuel bide bu adamın tek bir eşi aşk hayatı uzun evliliği ve 3 tane erkek çocuğu varBu adam bence jordan dan iyi btw
Kral birde lookist değil ve jordana neredeyse 15cm holy heighmog atmakla birlikte cok daha doğal ve hoş sarışınları daha iyi bulan birisi jordani daha iyi bulur fakat objektif bakan birisi chiconun cidden cok daha iyi olduğunun farkına varacaktır bu adam cok ayrı bir klasmandabu adam tabiki daha iyi %90 yüz uyumu 1.93 dev gibi boyu o boya rağmen düzgün gelişen yüzü ve vücudu + female + male gaze sınırsız appeal kanka eğer gözleri gören bir insansan bu adamın daha çekici ve yakışıklı olduğu belli zaten jordan biseksuel bide bu adamın tek bir eşi aşk hayatı uzun evliliği ve 3 tane erkek çocuğu var
SAĞDAKİ NORTH ATLANTİD BABA NASI KAPIŞACAZ NASI BABA?Soldaki adam ricecel olmasa terra mogger olurdu. Brutal phenopill
Kapışamıcaz. Sabahtan beri bp kaydırıyorum mental negatife indi. Over amk laaaaaaaaaaaaannSAĞDAKİ NORTH ATLANTİD BABA NASI KAPIŞACAZ NASI BABA?
seni oldurucem cocuk manletim falan diyo bide178-179
turkiye standartlarında 170-172 kısa 172-176 okey 170 altı manletseni oldurucem cocuk manletim falan diyo bide
172 ustu kısayım moruk diye aglayan sirkiye erkegi gorunce gebertesim geliyor ragefuelturkiye standartlarında 170-172 kısa 172-176 okey 170 altı manlet
Ya reis hiç dışarı cıkmıyon mu bugun birkaç işim vardı dışarıdaydım full yemın ederım herkes zımba gibi amına koyayım 185ler 190lar öyffffffffffturkiye standartlarında 170-172 kısa 172-176 okey 170 altı manlet
1 ya boyunu yanlıs olctunYa reis hiç dışarı cıkmıyon mu bugun birkaç işim vardı dışarıdaydım full yemın ederım herkes zımba gibi amına koyayım 185ler 190lar öyffffffffff
bide milletin senden uzun olması esit degildir manletsin1 ya boyunu yanlıs olctun
2 algıda secicilik ve bean theory
Mezo sana 170 diyordu amkYa reis hiç dışarı cıkmıyon mu bugun birkaç işim vardı dışarıdaydım full yemın ederım herkes zımba gibi amına koyayım 185ler 190lar öyffffffffff
zoomerlar boyunu asırı yanlıs olcuyo tiktokta biri yorumlarda boyunu yazınca kafadan 4 cm min dusmeye basladım sıpanın teki 175 im diyor benlen aynı boyda nerdeyse bro nereye 175 sin 170 ten kısa manletsin iste LDARMezo sana 170 diyordu amk
DSFSDFLKDSFKDFSDFOSIDFOSIDOFISODIFSOIDFSOIDFS siktir et onu sen conv gelsene bir knk bişi konusucam senleMezo sana 170 diyordu amk
tam 172yim kısayım diye zırıl zırıl ağlıyom kanka172 ustu kısayım moruk diye aglayan sirkiye erkegi gorunce gebertesim geliyor ragefuel
sikim kalktı amk
178im ama 180+ fraudluyom yalan yokMezo sana 170 diyordu amk
yaşın kaç ki belki daha tam uzamamışsındırtam 172yim kısayım diye zırıl zırıl ağlıyom kanka![]()
kısasın ama tam manlet degilsin illa biriyle sevgili olursun cirkin degilsentam 172yim kısayım diye zırıl zırıl ağlıyom kanka![]()
174 altı herkes türkiyede manlet ama yapçak bişey yok cope a day keeps the rope awaykısasın ama tam manlet degilsin illa biriyle sevgili olursun cirkin degilsen
170 174 arası kısa ama tam boyle kisless sexless stone cold true incel zone degil low mtn ustuyse illa kekomax bisi yapar eline amcık alır 170 altıysan asıl cehennem baslıyo174 altı herkes türkiyede manlet ama yapçak bişey yok cope a day keeps the rope away
o yuuzm yakısıklı boyum kısa kız siktim olayı 170 altında olmaz170 174 arası kısa ama tam boyle kisless sexless stone cold true incel zone degil low mtn ustuyse illa kekomax bisi yapar eline amcık alır 170 altıysan asıl cehennem baslıyo
174 ustu icin tr de ufak ufak insan gibi hissetmeye baslarwsın
ne alaka amkBoy cope
yok baktırdım plaklara kapanmışlaryaşın kaç ki belki daha tam uzamamışsındır
mmtn hmtn arası bi şeyim, bakir değilim ama uzun zamandır herhangi bi kadınla interaksiyona geçmedimkısasın ama tam manlet degilsin illa biriyle sevgili olursun cirkin degilsen
nt maxlleyip burdaki flort kadınşara myurume threadlerını kullanırsaan eline amcık gecer over degilmmtn hmtn arası bi şeyim, bakir değilim ama uzun zamandır herhangi bi kadınla interaksiyona geçmedim
beden ve yüz dismorfim hayatımı sikiyor hardmaxxlamadan aslant maxlleyip burdaki flort kadınşara myurume threadlerını kullanırsaan eline amcık gecer over degil
malsın ve nd sin senin sorunun obeden ve yüz dismorfim hayatımı sikiyor hardmaxxlamadan asla
hardmaxlesen bile yine daha cok ameliyat yine daha cok dismorfity olucak senin ihtiyacın olan sey psikiyatrımalsın ve nd sin senin sorunun o