BOY VS YÜZ? HANGİSİ DAHA ÖNEMLİ

whoishe

whoishe

Diamond
Screenshot 72

• So Sad
Reactions: Aven
Yuz aq

• +1
Reactions: htn666, orco., pashanimair and 2 others
Facecard is everything (manlet oldugum ıcın copelamıyorum cidden öyle agalar)

• +1
Reactions: orco., pashanimair, Kayra139 and 2 others
  • +1
Reactions: pashanimair, Kayra139 and Resistance.
ikiside önemli. boyun yoksa yüzüne bile bakmaz

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Resistance.
Kral 180 altı herkes manlet oluyo hatta bişi diyimmi artık benim için 182 falan altı herkes manlet hiçbişi eskisi gibi değil amk

• +1
Reactions: htn666, pashanimair, sexisdeath and 1 other person
Kral 180 altı herkes manlet oluyo hatta bişi diyimmi artık benim için 182 falan altı herkes manlet hiçbişi eskisi gibi değil amk
claviclen genişse gymcel bile olsan iyi olcak sende ama ben gymmaxleyemem😢

• +1
Reactions: htn666 and pashanimair
claviclen genişse gymcel bile olsan iyi olcak sende ama ben gymmaxleyemem😢
Benim frame fena değil ya keşke biraz daha uzun olaydım bılıyon mu böle 183-185 falan olsam cok mutlu olurdum amk

• +1
Reactions: htn666, pashanimair and Kayra139
TATT

• +1
  • Love it
Reactions: htn666 and Resistance.
BTW 180 altı herkes manlet oluyo demem direkt manletliğin tanımı bilginiz olsun bana gelip laf etmeyın sonra

• +1
Reactions: pashanimair
Bu adam bence jordan dan iyi btw
bu adam tabiki daha iyi %90 yüz uyumu 1.93 dev gibi boyu o boya rağmen düzgün gelişen yüzü ve vücudu + female + male gaze sınırsız appeal kanka eğer gözleri gören bir insansan bu adamın daha çekici ve yakışıklı olduğu belli zaten jordan biseksuel bide bu adamın tek bir eşi aşk hayatı uzun evliliği ve 3 tane erkek çocuğu var

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and Resistance.
bu adam tabiki daha iyi %90 yüz uyumu 1.93 dev gibi boyu o boya rağmen düzgün gelişen yüzü ve vücudu + female + male gaze sınırsız appeal kanka eğer gözleri gören bir insansan bu adamın daha çekici ve yakışıklı olduğu belli zaten jordan biseksuel bide bu adamın tek bir eşi aşk hayatı uzun evliliği ve 3 tane erkek çocuğu var
Kral birde lookist değil ve jordana neredeyse 15cm holy heighmog atmakla birlikte cok daha doğal ve hoş sarışınları daha iyi bulan birisi jordani daha iyi bulur fakat objektif bakan birisi chiconun cidden cok daha iyi olduğunun farkına varacaktır bu adam cok ayrı bir klasmanda

910a805069a6967408d5f7c1f3c7475d
Ekran goruntusu 2025 08 15 151132

• +1
Soldaki adam ricecel olmasa terra mogger olurdu. Brutal phenopill

• +1
Reactions: orhanhic, pashanimair and Resistance.
1.68-1.70 altı değilsen yüz daha önemli

• +1
SAĞDAKİ NORTH ATLANTİD BABA NASI KAPIŞACAZ NASI BABA?
Kapışamıcaz. Sabahtan beri bp kaydırıyorum mental negatife indi. Over amk laaaaaaaaaaaaann :feelswhy:

• +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair and Resistance.
boyunuz çok kısa değilse hiçbir zaman boyun önemini anlayamayacaksınız

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, Resistance. and 2 others
  • +1
  • JFL
turkiye standartlarında 170-172 kısa 172-176 okey 170 altı manlet
172 ustu kısayım moruk diye aglayan sirkiye erkegi gorunce gebertesim geliyor ragefuel

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
turkiye standartlarında 170-172 kısa 172-176 okey 170 altı manlet
Ya reis hiç dışarı cıkmıyon mu bugun birkaç işim vardı dışarıdaydım full yemın ederım herkes zımba gibi amına koyayım 185ler 190lar öyffffffffff

• +1
Ya reis hiç dışarı cıkmıyon mu bugun birkaç işim vardı dışarıdaydım full yemın ederım herkes zımba gibi amına koyayım 185ler 190lar öyffffffffff
1 ya boyunu yanlıs olctun
2 algıda secicilik ve bean theory

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
  • +1
Mezo sana 170 diyordu amk

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, pashanimair, Resistance. and 1 other person
zoomerlar boyunu asırı yanlıs olcuyo tiktokta biri yorumlarda boyunu yazınca kafadan 4 cm min dusmeye basladım sıpanın teki 175 im diyor benlen aynı boyda nerdeyse bro nereye 175 sin 170 ten kısa manletsin iste LDAR

• +1
  • Hmm...
DSFSDFLKDSFKDFSDFOSIDFOSIDOFISODIFSOIDFSOIDFS siktir et onu sen conv gelsene bir knk bişi konusucam senle

• +1
172 ustu kısayım moruk diye aglayan sirkiye erkegi gorunce gebertesim geliyor ragefuel
tam 172yim kısayım diye zırıl zırıl ağlıyom kanka :(

• +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, Resistance., pashanimair and 1 other person
  • +1
kısasın ama tam manlet degilsin illa biriyle sevgili olursun cirkin degilsen
174 altı herkes türkiyede manlet ama yapçak bişey yok cope a day keeps the rope away

• +1
Reactions: Serialsuicide and auitistsurvior
174 altı herkes türkiyede manlet ama yapçak bişey yok cope a day keeps the rope away
170 174 arası kısa ama tam boyle kisless sexless stone cold true incel zone degil low mtn ustuyse illa kekomax bisi yapar eline amcık alır 170 altıysan asıl cehennem baslıyo

174 ustu icin tr de ufak ufak insan gibi hissetmeye baslarwsın

• +1
Reactions: Serialsuicide
170 174 arası kısa ama tam boyle kisless sexless stone cold true incel zone degil low mtn ustuyse illa kekomax bisi yapar eline amcık alır 170 altıysan asıl cehennem baslıyo

174 ustu icin tr de ufak ufak insan gibi hissetmeye baslarwsın
o yuuzm yakısıklı boyum kısa kız siktim olayı 170 altında olmaz

Boy cope

• Hmm...
Reactions: Resistance.
kısasın ama tam manlet degilsin illa biriyle sevgili olursun cirkin degilsen
mmtn hmtn arası bi şeyim, bakir değilim ama uzun zamandır herhangi bi kadınla interaksiyona geçmedim

• +1
Reactions: Resistance. and auitistsurvior
mmtn hmtn arası bi şeyim, bakir değilim ama uzun zamandır herhangi bi kadınla interaksiyona geçmedim
nt maxlleyip burdaki flort kadınşara myurume threadlerını kullanırsaan eline amcık gecer over degil

• +1
Reactions: Resistance.
nt maxlleyip burdaki flort kadınşara myurume threadlerını kullanırsaan eline amcık gecer over degil
beden ve yüz dismorfim hayatımı sikiyor hardmaxxlamadan asla

• +1
Reactions: auitistsurvior and Resistance.
  • +1
Reactions: Serialsuicide and nevaevametheratall