wolfteam
Iron
boyun çalışmak için 3x20 chin tuck ve neck curl yeterli mi birşeyler daha eklenebilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Chin tuck postur için neck curl yap sadeceboyun çalışmak için 3x20 chin tuck ve neck curl yeterli mi birşeyler daha eklenebilir mi
sürekli görüyorum yapanları chin tuck işe yaramıyo muChin tuck postur için neck curl yap sadece
Yaw amına kodum ne diyom şurda okuma anlama yetisi olmayan foruma girmesin amksürekli görüyorum yapanları chin tuck işe yaramıyo mu
Chin tuck postur için neck curl yap sadece
Sil hesabı knkchin tuck yapmanı tavsiye etmem , alexander posturea bak tüm postur problemlerini düzeltir ,chin tucklar daha kötü bile yapabilir
sağolasın dostumChin tucks hyoid kemiğini kaldırmaya ve postürü düzeltmeye yardımcı oluyor sadece
15x3 Neck Curl yeterli olcaktır
ilk başta boyun postürü neden kötü diye düşündün mü aq direk tüm vücüt postürü yanlış,chin tuck belki boynu düzelticek ama geri kalanını bok edicek. tiktoktan gördüğünüz şeyleri söylemeyinSil hesabı knk
tiktoktan gördüğünüz şeyleri söylemeyin
tamamdır kanks girmem bidahaYaw amına kodum ne diyom şurda okuma anlama yetisi olmayan foruma girmesin amk
ne farkeder reis aramızda 50 gün var sadece , offtopicde 5k post yaptın diye adam olmuyıonmtn_dude_193
Silver
JoinedJan 17, 2026Posts670Reputation236
Hiç bir şey bilmiyorsunne farkeder reis aramızda 50 gün var sadece , offtopicde 5k post yaptın diye adam olmuyıon
sen ne biliyorsun anlat bana lütfenHiç bir şey bilmiyorsun
Önemli olan post sayısı değil
Şunu yazarken ciddi miydin beni sinirlendirmek için mi tartışmaya devam ediyorsun bilmiyorumchin tuck belki boynu düzelticek ama geri kalanını bok edicek
o boyun postürün zaten ilk başta neden öyle? iyi nefes alamdığın için dediğim olayı yaparsan göğüs kafesini genişletip nefes almanı iyileştirirsen boyun postürün otomatik düzeliyor zaten. kendimden biliyorum lateral pelvic tilt ve bi tık anterior vardı düzeldi ikiside boyum + 3 cm oldu,frameim daha büyük durdu. bende chin tuck denedim daha kötü yaptıŞunu yazarken ciddi miydin beni sinirlendirmek için mi tartışmaya devam ediyorsun bilmiyorum
Chin tucksın nasıl yapıldığı hakkında 1 video izlersen sadece boyunla ilgili olmadığını anlarsın zaten
daha fazla tartışmayacağım seninle
Tartışmayacağım demiştim ama yazıyorum genedeo boyun postürün zaten ilk başta neden öyle? iyi nefes alamdığın için dediğim olayı yaparsan göğüs kafesini genişletip nefes almanı iyileştirirsen boyun postürün otomatik düzeliyor zaten. kendimden biliyorum lateral pelvic tilt ve bi tık anterior vardı düzeldi ikiside boyum + 3 cm oldu,frameim daha büyük durdu. bende chin tuck denedim daha kötü yaptı
20 tekrar aşırı fazla ağırlık koy başının üstüne 8 tekrar falan yap, 3 setinde ilkini ısınma yap 2 working set şeklinde çalışboyun çalışmak için 3x20 chin tuck ve neck curl yeterli mi birşeyler daha eklenebilir mi