boyun

wolfteam

wolfteam

Iron
boyun çalışmak için 3x20 chin tuck ve neck curl yeterli mi birşeyler daha eklenebilir mi

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide, stacyworshipper and 2 others
boyun çalışmak için 3x20 chin tuck ve neck curl yeterli mi birşeyler daha eklenebilir mi
Chin tuck postur için neck curl yap sadece

• +1
Reactions: Gordon Freeman and Topkra
Chin tucks hyoid kemiğini kaldırmaya ve postürü düzeltmeye yardımcı oluyor sadece
15x3 Neck Curl yeterli olcaktır

• +1
Reactions: yyk117
Search barı sik var diye koymuşlar zaten

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and Serialsuicide
chin tuck yapmanı tavsiye etmem , alexander posturea bak tüm postur problemlerini düzeltir ,chin tucklar daha kötü bile yapabilir

• Ugh..
Reactions: Topkra
chin tuck yapmanı tavsiye etmem , alexander posturea bak tüm postur problemlerini düzeltir ,chin tucklar daha kötü bile yapabilir
Sil hesabı knk

• JFL
Reactions: mtn_dude_193
Sil hesabı knk
ilk başta boyun postürü neden kötü diye düşündün mü aq direk tüm vücüt postürü yanlış,chin tuck belki boynu düzelticek ama geri kalanını bok edicek. tiktoktan gördüğünüz şeyleri söylemeyin

• Ugh..

mtn_dude_193

Silver​

JoinedJan 17, 2026Posts670Reputation236
ne farkeder reis aramızda 50 gün var sadece , offtopicde 5k post yaptın diye adam olmuyıon

chin tuck belki boynu düzelticek ama geri kalanını bok edicek
Şunu yazarken ciddi miydin beni sinirlendirmek için mi tartışmaya devam ediyorsun bilmiyorum
Chin tucksın nasıl yapıldığı hakkında 1 video izlersen sadece boyunla ilgili olmadığını anlarsın zaten
daha fazla tartışmayacağım seninle

Şunu yazarken ciddi miydin beni sinirlendirmek için mi tartışmaya devam ediyorsun bilmiyorum
Chin tucksın nasıl yapıldığı hakkında 1 video izlersen sadece boyunla ilgili olmadığını anlarsın zaten
daha fazla tartışmayacağım seninle
o boyun postürün zaten ilk başta neden öyle? iyi nefes alamdığın için dediğim olayı yaparsan göğüs kafesini genişletip nefes almanı iyileştirirsen boyun postürün otomatik düzeliyor zaten. kendimden biliyorum lateral pelvic tilt ve bi tık anterior vardı düzeldi ikiside boyum + 3 cm oldu,frameim daha büyük durdu. bende chin tuck denedim daha kötü yaptı

o boyun postürün zaten ilk başta neden öyle? iyi nefes alamdığın için dediğim olayı yaparsan göğüs kafesini genişletip nefes almanı iyileştirirsen boyun postürün otomatik düzeliyor zaten. kendimden biliyorum lateral pelvic tilt ve bi tık anterior vardı düzeldi ikiside boyum + 3 cm oldu,frameim daha büyük durdu. bende chin tuck denedim daha kötü yaptı
Tartışmayacağım demiştim ama yazıyorum genede
Hareketi yanlış yapmış olabilirsin, özel bir durumun olabilir fakat yaşadıkların herkeste olmuyor
Ben ve tanıdığım hareketi yapan kim varsa iyi sonuçlar aldı

chin tuck feci işe yarıyo postür için nasıl cope aq

• +1
20 tekrar aşırı fazla ağırlık koy başının üstüne 8 tekrar falan yap, 3 setinde ilkini ısınma yap 2 working set şeklinde çalış

• +1
Reactions: OversallSülo
dediğim olaya bakın genede alexander posture , jordan barretın postürü gibi