pslephant
Turkish autist
şu adamın karizmasına bir baksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sadece kredi çekip iphone al teorisitam zımpara

iphone ona uzun vadede o paranın katlarca fazlasını kazandırıyor. iphone'un android'e olan teknik üstlünlüğünü anlatmama gerek yok bilesadece kredi çekip iphone al teorisi
sen ağır malsıniphone ona uzun vadede o paranın katlarca fazlasını kazandırıyor. iphone'un android'e olan teknik üstlünlüğünü anlatmama gerek yok bile
sen fakirsinsen ağır malsın
gençseniz borçla bile olsa bir iphone alın ileride bana teşekkür edersinizkredi çekip borca düşüp iphone alıp avmde gezmece
sen bu konuda fikir belirtebilecek teknik bilgiye sahip misin? trilyon dolarlık şirketteki dünyanın en iyi mühendislerinin bilmediğini sen biliyorsun çözdün her şeyiteknik üstünlük var kk![]()
appleı sorgusuz sualsiz yücelten cahil bir kitle var, fakir olduğu için androidle yarım yamalak bilgisiyle copelayan bir kitle var, bir de benim gibi yüksek bilgisiyle appleı övenler var. itiraf edeyim eskiden fakirken ben de sizin gibi android ile copelıyordum paran olunca gelen bir bilgelik busen fakirsin