Bp'in aslında yayılmaması hk

D

Deleted member 111826

Iron
Ülkedeki çoğu kişi zaten ltb-ltn. Çoğu kişi dış görünüşünü beğenmiyor -Ben hiçbir arkadaşımı her gördüğü aynaya bakarken görmedim. Ama ben bakıyorum çünkü baktığım şey çirkin değil- E beğenmemesine rağmen bi çabası yok geliştirmek için. Götünü yataktan kaldırmaya üşeniyor insanlar. Eğer geliştirmeye çalışsa elinde sonunda bulur blackpill'i ama yok.

• +1
  • JFL
Reactions: oguzk, Dathomirian Zabrak and Deleted member 100346
Ülkedeki çoğu kişi zaten ltb-ltn. Çoğu kişi dış görünüşünü beğenmiyor -Ben hiçbir arkadaşımı her gördüğü aynaya bakarken görmedim. Ama ben bakıyorum çünkü baktığım şey çirkin değil- E beğenmemesine rağmen bi çabası yok geliştirmek için. Götünü yataktan kaldırmaya üşeniyor insanlar. Eğer geliştirmeye çalışsa elinde sonunda bulur blackpill'i ama yok.
Kral zaten aynaya çirkin olduğu için bakamayaya biz blackpill diyoruz kendini yakışıklı güzel sanıp aynaya bakmayada bluepill diyoruz.Blackpill depresif bir akımdır looksmax gibi akımların hepsi bluepill temellidir blackpilli çıkaran insanlarda dış görünüşünden dolayı kadınlarla beraber olamayan incellerdir.

• +1
Reactions: IBlameMyRamus and sentrix
Bana bi poşet çay hazırlasana

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8 and Deleted member 79837
olm orgdakiler bile en önemli softmax leanmaxı yapmaya üşeniyor normie adam mı ascendleyecek. max yaptıkları gym gitmek. Boş ver bu daha iyi bizim için hiç keşfetmezler umarım. Ben irlde redpillci takılıyorum rakip elemek için.

• +1
Reactions: hardmaxxx, wsytko, IBlameMyRamus and 4 others
Nasıl yayılmıyor ? Tiktok full lookist ergenlerle dolu
Buranın bile yaş ortalaması 14

• +1
Reactions: hesaplar_banlı, IBlameMyRamus, ER enjoyer and 4 others
olm orgdakiler bile en önemli softmax leanmaxı yapmaya üşeniyor normie adam mı ascendleyecek. max yaptıkları gym gitmek. Boş ver bu daha iyi bizim için hiç keşfetmezler umarım. Ben irlde redpillci takılıyorum rakip elemek için.
w gatekeep

Users who are viewing this thread

Back