beingntiscool
Iron
tit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dayımdada vardı dişcide diş yaptirip taktirmisti o ama onunki bayağı ilerlemişti
alt çenesimiDayımdada vardı dişcide diş yaptirip taktirmisti o ama onunki bayağı ilerlemişti
Üstteydi onunkialt çenesimi
İyimi yaptı yani anlayamadımÜstteydi onunki
Estetik acidan cok iyi oldu doktoruda yaptirmasini oneriyorduİyimi yaptı yani anlayamadım
hayır overbite ı braces ile düzeltemezsin anca doktorun üst dişlerini çeker ve maxillanı geriye çekerse öyle overbite sorunundan kurtulursun ama böylede maxillan sikilir, eğer overbite durumun baya ileri seviye değilse takma ama eğer düzeltmek istiyorum der isen genio yada double-chin ameliyatını yapman gerekir
saol fraudlayıp overbitei duzeltebiliyorum birazcık braces yaptırmayı düsünüyorum amahayır overbite ı braces ile düzeltemezsin anca doktorun üst dişlerini çeker ve maxillanı geriye çekerse öyle overbite sorunundan kurtulursun ama böylede maxillan sikilir, eğer overbite durumun baya ileri seviye değilse takma ama eğer düzeltmek istiyorum der isen genio yada double-chin ameliyatını yapman gerekir
braces takman lazım eğer diş yerleşimin kötü ise düzgün gelişir mandibulan ve maxillansaol fraudlayıp overbitei duzeltebiliyorum birazcık braces yaptırmayı düsünüyorum ama
bilmiyorum baktırcam sonrada kötüyse taktırcam bracesbraces takman lazım eğer diş yerleşimin kötü ise düzgün gelişir mandibulan ve maxillan