bu bok yemek ne zaman boyumu uzatcak

ankaranin_adami

ankaranin_adami

primal blud sinister 333 iq 5'7
beyler looksmaxxing questionsda bi adam nasıl boy uzatcam sormuş birisi bok yemenin gizli metod olduğunu söyledi ve 10 günde 0.5cm uzatıyormuş ve ayrıca çeneyi kare yapıyormuş şuan yaklaşık 10 gündür bok yiyorum ağzım kokmasın diye dedorant sıkıyorum ağzıma ama herhangi bir uzama göremiyorum plaklarım açık bu boku yemek çok tiksindirici birşey öğürmekten yiyemiyorum bide yemeye başladığım günden beri mide bulantısı var isal olduğum zaman yerken çok tiksiniyorum ama yedikten 1 saat sonra kusuyorum o kusmuğu içmediğim içinmi boyum uzamıyor?

• +1
  • JFL
Reactions: ascend394, talha_ and truefoidslayerpqoqo
beyler looksmaxxing questionsda bi adam nasıl boy uzatcam sormuş birisi bok yemenin gizli metod olduğunu söyledi ve 10 günde 0.5cm uzatıyormuş ve ayrıca çeneyi kare yapıyormuş şuan yaklaşık 10 gündür bok yiyorum ağzım kokmasın diye dedorant sıkıyorum ağzıma ama herhangi bir uzama göremiyorum plaklarım açık bu boku yemek çok tiksindirici birşey öğürmekten yiyemiyorum bide yemeye başladığım günden beri mide bulantısı var isal olduğum zaman yerken çok tiksiniyorum ama yedikten 1 saat sonra kusuyorum o kusmuğu içmediğim içinmi boyum uzamıyor?
He uzar yarram bide sperimini ic deblote a iyi geliyo diyolar

• +1
Reactions: ankaranin_adami
  • +1
Reactions: truefoidslayerpqoqo
la olm ciddi diyom zaten annem yakalıycaktı bok yediğimi az kalsın
Bende ciddiyim:feelshah:
Screenshot 2026 09 10 21 53 00 16 40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12

• Woah
Reactions: ankaranin_adami
sabret bro yakında true adam olucaksın

• JFL