BU FORUMDA KADINA EL KALDIRAN GORMIYCEM

ankaranin_adami

ankaranin_adami

primal blud sinister 333 iq 5'7
la olm siz niye kadınlara el kaldırıyonuz la bak sinirden kafayı yicem olm karı tokatlamı dövülür karı dövmeyide sizemi öğretcem bakıyom adama elini kaldırıp şaplak vuruyo geldim dur dur kardaş karılar nediyo dedim el kaldırmayın diyo şaplağı bunlara vurmak yetmiyo dedim sonra gittim karıyı ayağından tutup betona vurdum sonra yerde karnını karnını yumrukladım sonra şut vurur gibi kafasına vurdum sonra boğazından tutup betondan sektirdim vurdum betona fırlattım betona geri geldi elime ben elime geldikçe dahada vuruyom sonra karı kalk dedim kalkmadı karı biz bayılmıştır dedik sonra bu adam 112 yi aradı ambulans çağırcam diyodu adres bilmiyodu aldım telefonu deparı bi bastım eve telefonu satıp erda aldım bide

• Love it
  • JFL
Reactions: griffith goy and truefoidslayerpqoqo
la olm siz niye kadınlara el kaldırıyonuz la bak sinirden kafayı yicem olm karı tokatlamı dövülür karı dövmeyide sizemi öğretcem bakıyom adama elini kaldırıp şaplak vuruyo geldim dur dur kardaş karılar nediyo dedim el kaldırmayın diyo şaplağı bunlara vurmak yetmiyo dedim sonra gittim karıyı ayağından tutup betona vurdum sonra yerde karnını karnını yumrukladım sonra şut vurur gibi kafasına vurdum sonra boğazından tutup betondan sektirdim vurdum betona fırlattım betona geri geldi elime ben elime geldikçe dahada vuruyom sonra karı kalk dedim kalkmadı karı biz bayılmıştır dedik sonra bu adam 112 yi aradı ambulans çağırcam diyodu adres bilmiyodu aldım telefonu deparı bi bastım eve telefonu satıp erda aldım bide
Foid gordumu cakarim kimse karisamaz kusura bakma reis

• +1
Reactions: ankaranin_adami
Foid gordumu cakarim kimse karisamaz kusura bakma reis
la okusana şu yazdıklarımı tokat atma yetmiyo karılara bide elim dahada ağrıyo yüze vurma el ağrıtır şu kaburganın altına sağlamca 1 tane geçir karı yere yığılır aaaay aaaay anaaaam diye

• Love it
Reactions: truefoidslayerpqoqo
kendisiyle çelişmeye başladı acilen psikolog teyzeye gitmen lazım

• JFL
Reactions: ankaranin_adami
kendisiyle çelişmeye başladı acilen psikolog teyzeye gitmen lazım
diyomki tokat şaplak yetmiyo yumruk atın diyorum