bu ülkeyi en acil nasıl terk edebiliriz

Aven

Aven

It may have been different
yav ben boyle ulkenin allahini sikeyim tamam mi yasak olmayan bisey varmi bu amk bok cukurunda

• JFL
  • +1
Reactions: iwishicouldbediff, Deleted member 361193 and stacyworshipper
25 yasna kadar burdan cikamazsam tam 25de kendimi asacam bak

• +1
Reactions: stacyworshipper
universtedeysen git wat yap calistigin yerde patronun gotunu yala isci acigi diye seni yanina alsin 1 yila green card cakiyorlar

universtedeysen git wat yap calistigin yerde patronun gotunu yala isci acigi diye seni yanina alsin 1 yila green card cakiyorlar
green card bitmedi mi la

• +1
Reactions: Naughty America
yav ben boyle ulkenin allahini sikeyim tamam mi yasak olmayan bisey varmi bu amk bok cukurunda
kürt alevi ve gay olduğunu sölicen ama bu method fixlendi zor o iş daşaklı bi yerde yükseğe kabul almazsan

• +1
Reactions: Deleted member 361193 and Serialsuicide
kürt alevi ve gay olduğunu sölicen ama bu method fixlendi zor o iş daşaklı bi yerde yükseğe kabul almazsan
Sahte mahkeme raporu çıkartablrsn fetöcü bile yaparlar seni iltics edersn kolay:)

• +1
Reactions: meynet
usta velev ki başka ülkeye gittin. yabancı dil biliyor musun bir ustalığın yada mesleğin var mı? bunlar olmadan oraya gidip ne yapmayı düşünüyosun

bence en garantisi gay olmak. ama kanıt lazım mesela erkek erkeğe öpüşürken çekilen foto falan

• +1
Reactions: meynet
  • +1
Reactions: Naughty America
Patronun götünü yalayacağına Amerikalı baddienin götünü yala evlen amk ne salaksınız ya

• JFL
Reactions: Serialsuicide
Amerikalı baddie bul bitane evlen. Bu yaz dahımı ziyarete gidiyorum eblenmeye çalışıcam hemen

• JFL
Reactions: Naughty America, Gordon Freeman, Trenmaxx1 and 1 other person
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman and Trenmaxx1
paran varsa polonyada üniye git sınav istemiyo

bence en garantisi gay olmak. ama kanıt lazım mesela erkek erkeğe öpüşürken çekilen foto falan
Onlar eskiden işe yarıyodu şimdi götünün çapına bakıyorlar istiyorsan genişletebilirim hemen

• JFL
Reactions: Naughty America, Gordon Freeman, Serialsuicide and 1 other person