Aven
It may have been different
yav ben boyle ulkenin allahini sikeyim tamam mi yasak olmayan bisey varmi bu amk bok cukurunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
green card bitmedi mi launiverstedeysen git wat yap calistigin yerde patronun gotunu yala isci acigi diye seni yanina alsin 1 yila green card cakiyorlar
hayir nasi bitsin eb3 vizesiyle aliniyor sen cekilisle karistirdin galiba cekilis askiya alindi bitmedigreen card bitmedi mi la
Obez olyav ben boyle ulkenin allahini sikeyim tamam mi yasak olmayan bisey varmi bu amk bok cukurunda

kürt alevi ve gay olduğunu sölicen ama bu method fixlendi zor o iş daşaklı bi yerde yükseğe kabul almazsanyav ben boyle ulkenin allahini sikeyim tamam mi yasak olmayan bisey varmi bu amk bok cukurunda
Sahte mahkeme raporu çıkartablrsn fetöcü bile yaparlar seni iltics edersn kolaykürt alevi ve gay olduğunu sölicen ama bu method fixlendi zor o iş daşaklı bi yerde yükseğe kabul almazsan
usta velev ki başka ülkeye gittin. yabancı dil biliyor musun bir ustalığın yada mesleğin var mı? bunlar olmadan oraya gidip ne yapmayı düşünüyosunyav ben boyle ulkenin allahini sikeyim tamam mi yasak olmayan bisey varmi bu amk bok cukurunda
bence en garantisi gay olmak. ama kanıt lazım mesela erkek erkeğe öpüşürken çekilen foto falankürt alevi ve gay olduğunu sölicen ama bu method fixlendi zor o iş daşaklı bi yerde yükseğe kabul almazsan
its not over o zamanhayir nasi bitsin eb3 vizesiyle aliniyor sen cekilisle karistirdin galiba cekilis askiya alindi bitmedi
Patronun götünü yalayacağına Amerikalı baddienin götünü yala evlen amk ne salaksınız yauniverstedeysen git wat yap calistigin yerde patronun gotunu yala isci acigi diye seni yanina alsin 1 yila green card cakiyorlar
Amerikalı baddie bul bitane evlen. Bu yaz dahımı ziyarete gidiyorum eblenmeye çalışıcam hemenyav ben boyle ulkenin allahini sikeyim tamam mi yasak olmayan bisey varmi bu amk bok cukurunda
Ya auitistsaviorAmerikalı baddie bul bitane evlen. Bu yaz dahımı ziyarete gidiyorum eblenmeye çalışıcam hemen
Onlar eskiden işe yarıyodu şimdi götünün çapına bakıyorlar istiyorsan genişletebilirim hemenbence en garantisi gay olmak. ama kanıt lazım mesela erkek erkeğe öpüşürken çekilen foto falan