burnumu düzeltmek istiyorum

wolfteam

wolfteam

Iron
burnum birazcık kemerli ailede başka kimsede yok sadece bende var ameliyat ve ropemaxxing harici bir çözümü varmı

• +1
Reactions: OversallSülo and stacyworshipper
Kemeri düzeltmek istiyorsan ameliyat dışında hiç bir çözüm yok
Fakat burnunu önden inceltmenin yolları var

• +1
Kemeri düzeltmek istiyorsan ameliyat dışında hiç bir çözüm yok
Fakat burnunu önden inceltmenin yolları var
önden aşırı kötü durmuyor aslında da biraz orantısız gibi geliyor bana nasıl inceltebilirim

• +1
Reactions: OversallSülo
istyiosan at yorum yapıyım , şekline göre bimax düzeltebilir çoğu burnun kemerli olma vb nedeni maxillanın açısın kötü olması yada geride olması rhino olursan bok gibi durabilir o yüzden

• +1
istyiosan at yorum yapıyım , şekline göre bimax düzeltebilir çoğu burnun kemerli olma vb nedeni maxillanın açısın kötü olması yada geride olması rhino olursan bok gibi durabilir o yüzden
sirf burun icin bimax olunurmu sureci uzun bide pahali burun kemerinin cogunlukla maxilla kaynakli oldugunu biliyorum ama bimax tek basina rhino olmadan cozermi kotu bir burunu?

• +1
sirf burun icin bimax olunurmu sureci uzun bide pahali burun kemerinin cogunlukla maxilla kaynakli oldugunu biliyorum ama bimax tek basina rhino olmadan cozermi kotu bir burunu?
evet tamamen düzeltebilir dediğim gibi görmem gerek, burnun şeklinin öyle olması genetik değilse ve maxilladansa rhino yaparsa zaten uncanny falan durabilir asla tavsiye etmem daha kötü olur

• +1
Reactions: Naughty America
1780085123116

şöyle birşey kemerin çok düzelceğini zanetmiyorum ama bir umut

rhino 100k

• JFL
Reactions: Topkra
bu arada o kadar kötü durmuyo
diğer özelliklerin iyiyse bozmaz yani

• +1
Reactions: talha_
aynen dediğim gibi zaten burnun öyle ameliyatlık bi burun değil, olcaksanda çene ameliyatı ol
premaxila için yapılabilcek birşey varmı ameliyat dışı bu konularda çok bilgisiz kalıyom

wolfteam ne amk gülme krizine girdim 10 dkdır gülüyom

• JFL
Reactions: wolfteam
kızın ex vs biz @wolfteam

Attachments

• IMG_9003.png
    IMG_9003.png
    32.2 KB · Views: 0
  • IMG_9002.jpeg
    IMG_9002.jpeg
    39.8 KB · Views: 0
  • JFL
knk senin çenende geride ilk onu düzelt o daha kötü görünür

• +1
Kötü değil burun ceneyi maxxla veletsen gelisir cene

• JFL
Reactions: maarda
En kisa surede ameliyat fiyati al
Yasadigin sehre bagli devlette 40 50 civarina olursun
Ben seneye burun icinde nefes almami engelleyen birseyden dolayi ameliyat olurken bunuda aradan cikartcam
Yasadigin yere bagli fiyat artabilir dedigim gibi daha dusukte olabilir fazlada
Birde burnunda herhangi bir sorun varsa kbbye bir gorun

Bimax lefort fln estetik amacli yapilabiliyomu oha

• JFL
Reactions: Topkra
Bimax lefort fln estetik amacli yapilabiliyomu oha
Şu sitedekilerin yarısına hiçbir doktor yapmaz zaten bunları sadece giantin %30 komisyon koyduğu bped birkaç doktor yapar onlarada paraları yetmez

• +1
Reactions: balve and Topkra
Şu sitedekilerin yarısına hiçbir doktor yapmaz zaten bunları sadece giantin %30 komisyon koyduğu bped birkaç doktor yapar onlarada paraları yetmez
Bped turk doktor varmiki
Bide ben direkt bunlarin deformasyon fazlalik yada eksiklik disinda yapildigini bilmiyodum varmi oyle birsey. Lefortta bimaxta baya agir operasyonlar sonucta
Birde "kardesim mandisuran buran ilerde geride bimax yaptirabilirsin" diyolar mutlu sonlu masaj fln zannediyolar herhalde ameliyatlari

Bped turk doktor varmiki
Bide ben direkt bunlarin deformasyon fazlalik yada eksiklik disinda yapildigini bilmiyodum varmi oyle birsey. Lefortta bimaxta baya agir operasyonlar sonucta
Birde "kardesim mandisuran buran ilerde geride bimax yaptirabilirsin" diyolar mutlu sonlu masaj fln zannediyolar herhalde ameliyatlari
Celal çandırılı Mehmet cömert vs vs var giantla beraber ilk kosmetik lf2 yi yapmışlardı 2023 yanlış hatırlamıyorsan en azından bilinen ilk kozmetik lf2 trdeki