wolfteam
Iron
burnum birazcık kemerli ailede başka kimsede yok sadece bende var ameliyat ve ropemaxxing harici bir çözümü varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
önden aşırı kötü durmuyor aslında da biraz orantısız gibi geliyor bana nasıl inceltebilirimKemeri düzeltmek istiyorsan ameliyat dışında hiç bir çözüm yok
Fakat burnunu önden inceltmenin yolları var
sirf burun icin bimax olunurmu sureci uzun bide pahali burun kemerinin cogunlukla maxilla kaynakli oldugunu biliyorum ama bimax tek basina rhino olmadan cozermi kotu bir burunu?istyiosan at yorum yapıyım , şekline göre bimax düzeltebilir çoğu burnun kemerli olma vb nedeni maxillanın açısın kötü olması yada geride olması rhino olursan bok gibi durabilir o yüzden
evet tamamen düzeltebilir dediğim gibi görmem gerek, burnun şeklinin öyle olması genetik değilse ve maxilladansa rhino yaparsa zaten uncanny falan durabilir asla tavsiye etmem daha kötü olursirf burun icin bimax olunurmu sureci uzun bide pahali burun kemerinin cogunlukla maxilla kaynakli oldugunu biliyorum ama bimax tek basina rhino olmadan cozermi kotu bir burunu?
şöyle birşey kemerin çok düzelceğini zanetmiyorum ama bir umutistyiosan at yorum yapıyım , şekline göre bimax düzeltebilir çoğu burnun kemerli olma vb nedeni maxillanın açısın kötü olması yada geride olması rhino olursan bok gibi durabilir o yüzden
tam yandan çek, ama premaxillan geride gibi duruyor o yüzden olabilir üst dudağın alt dudağına göre ince mi?
tam yandan çek, ama premaxillan geride gibi duruyor o yüzden olabilir üst dudağın alt dudağına göre ince mi?
aynen dediğim gibi zaten burnun öyle ameliyatlık bi burun değil, olcaksanda çene ameliyatı olView attachment 5136365 aynen üst dudak daha ince
harmony çok kötü değil aslında önden bakınca sıkıntı yokta benim gözüme çok batıyorbu arada o kadar kötü durmuyo
diğer özelliklerin iyiyse bozmaz yani
gandy said it was okharmony çok kötü değil aslında önden bakınca sıkıntı yokta benim gözüme çok batıyor
premaxila için yapılabilcek birşey varmı ameliyat dışı bu konularda çok bilgisiz kalıyomaynen dediğim gibi zaten burnun öyle ameliyatlık bi burun değil, olcaksanda çene ameliyatı ol
sadece gardiyan kurt ol brutalpremaxila için yapılabilcek birşey varmı ameliyat dışı bu konularda çok bilgisiz kalıyom
premaxilla yok ta genel maxilla varpremaxila için yapılabilcek birşey varmı ameliyat dışı bu konularda çok bilgisiz kalıyom
benim fotoları nerden buldunkızın ex vs biz @wolfteam
recessed mandible, belki maxilla ilede bir sıkıntı var. Ortodontiye git ve scan yap maxillada sıkıntı varmı diye eğer varsa bimax olursun eğer yoksa sadece mandible için ameliyat yeterli.View attachment 5136365 aynen üst dudak daha ince
Bimax lefort fln estetik amacli yapilabiliyomu ohaistyiosan at yorum yapıyım , şekline göre bimax düzeltebilir çoğu burnun kemerli olma vb nedeni maxillanın açısın kötü olması yada geride olması rhino olursan bok gibi durabilir o yüzden
Şu sitedekilerin yarısına hiçbir doktor yapmaz zaten bunları sadece giantin %30 komisyon koyduğu bped birkaç doktor yapar onlarada paraları yetmezBimax lefort fln estetik amacli yapilabiliyomu oha
Bped turk doktor varmikiŞu sitedekilerin yarısına hiçbir doktor yapmaz zaten bunları sadece giantin %30 komisyon koyduğu bped birkaç doktor yapar onlarada paraları yetmez
Celal çandırılı Mehmet cömert vs vs var giantla beraber ilk kosmetik lf2 yi yapmışlardı 2023 yanlış hatırlamıyorsan en azından bilinen ilk kozmetik lf2 trdekiBped turk doktor varmiki
Bide ben direkt bunlarin deformasyon fazlalik yada eksiklik disinda yapildigini bilmiyodum varmi oyle birsey. Lefortta bimaxta baya agir operasyonlar sonucta
Birde "kardesim mandisuran buran ilerde geride bimax yaptirabilirsin" diyolar mutlu sonlu masaj fln zannediyolar herhalde ameliyatlari