Çalışmak cok zor birşey ya

Dora67

Dora67

Gold
Haftada 40 saat cok ya napcam bilmiyorum zamanı gelince.

Hapsız yapamam imkanı yok rahatlatan haplarla yapınır herhalde

Sokaklarda yaşayan adamları anlıyorum ve destekliyorum

Attachments

• Hammer_and_sickle_red_on_transparent.svg.png
    Hammer_and_sickle_red_on_transparent.svg.png
    6.9 KB · Views: 0
Bende öyle diyordum, sevdiğim işi yaptığım için pek kötü hissetmiyorum ayrıca çalıştığın şirketin çalışma şartlarıda önemli mesela benim burada ps falan var yemekten sonra turnuva yapıyoruz iş biraz daha çekilir oluyor. Yani siktirin gidin okuyun ve sevdiğiniz işi güzel şartlarda yapın

• +1
Reactions: elemanzelvadre, auitistsurvior and Dora67
Bende öyle diyordum, sevdiğim işi yaptığım için pek kötü hissetmiyorum ayrıca çalıştığın şirketin çalışma şartlarıda önemli mesela benim burada ps falan var yemekten sonra turnuva yapıyoruz iş biraz daha çekilir oluyor. Yani siktirin gidin okuyun ve sevdiğiniz işi güzel şartlarda yapın
Sevdiğim iş yok napcaz şimdi:p

dora bize aderall lazım ben concerta istemiyorum aderall lazım alooo tr de yasaklanmıs amk tr nin neyse genotropini 400 lira zam

• JFL
Reactions: Peter Steele
dora bize aderall lazım ben concerta istemiyorum aderall lazım alooo tr de yasaklanmıs amk tr nin neyse genotropini 400 lira zam
Anla artık amk genotropini receteli aloo

Anla artık amk genotropini receteli aloo
biliyomda receteli olmasada alınmazdıkı her ay 400 lira zam geliyor zaten dogustan buyume hormonu eksikligi olan cocuklara taciz ediyorlar

• JFL
Reactions: Peter Steele
concerta yetmiyo bana aderall lazım

Banada lazim aslinda

• +1
Reactions: auitistsurvior
  • +1
Reactions: Dora67
o concerta degil amfetamin oldugu icin cok iyi bisi bize aderall lazım bana aderall lazım
Banada lazim hic bi sik yapmiyom dus yaparsam 1 saat sürüyo niye bilmiyom

• +1
Banada lazim hic bi sik yapmiyom dus yaparsam 1 saat sürüyo niye bilmiyom
ben cocnerta alıyom ama motivasyon vermiyor sadece odak suremi uzatıyo bide bu doz bana yetmiyor 27 mg alıyorum hayatimda degisiklik: 0 eskiden alınca yemek yemiyodum uyumuyodum falan ama simdi nolduysa bu ilac varken uyuyp yemek yiyom tolerans gelstirdimn

ben cocnerta alıyom ama motivasyon vermiyor sadece odak suremi uzatıyo bide bu doz bana yetmiyor 27 mg alıyorum hayatimda degisiklik: 0 eskiden alınca yemek yemiyodum uyumuyodum falan ama simdi nolduysa bu ilac varken uyuyp yemek yiyom tolerans gelstirdimn
stimulanlardaki dopamin 9 haftadan sonra yavas yavas atılmaya baslıyor allah kahretsin bana aderall lazım abi cocnerta overdoselayınca bi sikim degismiyor odak surem aynı kalıyor benim odak surem 1 saat zaten bana motivasyton lazım ADERALL LAZIMMM

Hangi iş Belki ben de severim

ÇALIŞ ÇALIŞ ANANIN AMI Bİ KARIŞ OK?

Sevdiğim iş Hekim olmak o da olunması çok zor bir şey

Hangi iş Belki ben de severim
IT Sistem uzmanıyım, ama ben meslekte bilişimde okudum ve çok iyi bir bankada staj yapabildiğim için işe girebildim yani şans işi maalesef, üni açık

• +1
Reactions: elemanzelvadre
IT Sistem uzmanıyım, ama ben meslekte bilişimde okudum ve çok iyi bir bankada staj yapabildiğim için işe girebildim yani şans işi maalesef, üni açık
maaş kaç ok

5k dolar altı hiç bir iş yapmam. gay onlyfans açıp götüme bir şeyler soksam 5kdan fazla kazanırım zaten

• +1
gay onlyfans açıp götüme bir şeyler soksam 5kdan fazla kazanırım zaten
:forcedsmile:

ben seni destekliyorum kardeşim, öyle bişey yaparsan ilk ben satın alıcam ok?
gururla ailene göstericem çocukları ne mertebeye gelmiş diye
senin için sorun olurmu?

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and zygomaticdisability
:forcedsmile:

ben seni destekliyorum kardeşim, öyle bişey yaparsan ilk ben satın alıcam ok?
gururla ailene göstericem çocukları ne mertebeye gelmiş diye
senin için sorun olurmu?
high sub olmaktan iyidir fare skullı orospu cocugu :lul:

karar verildi mert27 ile birlikte onlyfans açacağız

maaş kaç ok
Juniorum daha yeni yeni atlatıyorum ama ona rağmen şu an 26k+ üniyi açıktan okuyorum. Daha 18 yaşındayım bu arada lise yeni bitti işe temmuzda başladım 22 23 gibi 60k ya çıkarım

Bir seçim yapacaktım ya üni gidecektim ya da açıktan okuyup işe girecektim. Şimdi üniye giden adam 4 sene sonra iş ararken ben 4 sene sonra iyi bir maaş alıcam ve 5 senlik iş tecrübem olacak ki IT sektöründe tecrübe her şeydir @Ethernal beni onaylar yazılımcıydı sanırım.

• +1
  • JFL
Reactions: zygomaticdisability, gargomel and Ethernal
Juniorum daha yeni yeni atlatıyorum ama ona rağmen şu an 26k+ üniyi açıktan okuyorum. Daha 18 yaşındayım bu arada lise yeni bitti işe temmuzda başladım 22 23 gibi 60k ya çıkarım

Bir seçim yapacaktım ya üni gidecektim ya da açıktan okuyup işe girecektim. Şimdi üniye giden adam 4 sene sonra iş ararken ben 4 sene sonra iyi bir maaş alıcam ve 5 senlik iş tecrübem olacak ki IT sektöründe tecrübe her şeydir @Ethernal beni onaylar yazılımcıydı sanırım.
18 yaşında iyi kapmışsın işi la. yazılımcılar ileride aç kalacak diyorlar onlyfans takımımıza sen de katıl mert27 ben sen

• Love it
Reactions: zygomaticdisability
  • JFL
Reactions: auitistsurvior and zygomaticdisability
dreamybullmaxxing
o adam cekerken nasıl o kadar zevk alıyor kokain falan alıyordur sanırım cunku kokain zevki arttırıyor zaten ritalin aldın diye biliyiorum ritalin aldıktan 1 saat sonra cekince azıcık daha zevkli oluyor

sadece gözlerimle seni moglarım :LOL:
sefil orospu çocuğu seni, git götüne buttplug sokmayı vizyonuna sok sen :lul:
gözlerini atacaktım da bir daha modlarla uğraşmayayım. giga prey gözlerin var knk.

o adam cekerken nasıl o kadar zevk alıyor kokain falan alıyordur sanırım cunku kokain zevki arttırıyor zaten ritalin aldın diye biliyiorum ritalin aldıktan 1 saat sonra cekince azıcık daha zevkli oluyor
rp yapiyo

• +1
garip bi çar amk evli. gay olmadığını savunuyordu bir de

• JFL
Reactions: Peter Steele and auitistsurvior
abi bi tane kisa kirmizi uzatir misin sana zahmet

gözlerini atacaktım da bir daha modlarla uğraşmayayım. giga prey gözlerin var knk.
ben atarım gülüm :ROFLMAO:

6 ay önceki yorgun, rinoplasti sonrası şişmiş, dead bakan gözlerimi atarsan öyleydi doğru evet.

• JFL
  • +1
Reactions: auitistsurvior and zygomaticdisability
@zygomaticdisability
atsana gözlerini

senden çok gıcık aldım katıksız oe

ben atarım gülüm :ROFLMAO:

6 ay önceki yorgun, rinoplasti sonrası şişmiş, dead bakan gözlerimi atarsan öyleydi doğru evet.
iyi bu arada copelamayacam

stimulanlardaki dopamin 9 haftadan sonra yavas yavas atılmaya baslıyor allah kahretsin bana aderall lazım abi cocnerta overdoselayınca bi sikim degismiyor odak surem aynı kalıyor benim odak surem 1 saat zaten bana motivasyton lazım ADERALL LAZIMMM
Kac yasinda böyle oldun sen ben 15den sonra motivasyon falan 0 temebelin teki oldum

• +1
yanımdakine gözlerime bakması için 3 saat yalvardım
göz kontağı kurmuyordu amk
göz kontağı kurmazsan kız senden etkilenemez
gözlerime bak dedim bakmıyo diyo gözlerin çok güzel falan filan amk
senle böyle bi aşk yaşayabilirdik ama sen benim kibar mesajıma agresif cevap vermeyi seçtin

Users who are viewing this thread

Back