ascendantwill
Diamond
Var mı kullanan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
günaydın. ayıptır sorması nereden aldınCardsrine diye aldik winstrol gondermissin abi saygilar neden karaciher enzimlerim 100 e firlsdi iyi calismalar
Trde eczane disi ilac almayingünaydın. ayıptır sorması nereden aldın
senin bu karşıtlık niye var cardarine karşıH A Y I R
Kanser riskinden olabilir büyük ihtimalsenin bu karşıtlık niye var cardarine karşı
Kanser riskinden olabilir büyük ihtimal
bu kanser iddiasında bulunan araştırma BENCE çok kapsamlı değil. deney, farelere hayatlarının 2/3’ü boyunca normal kullanımın katlar fazlasını veriyor. ayrıca fareler evrimsel olarak kanser büyütmeye yatkın bir tür. biz ne fareyiz ne de yüksek bi dozu ömrümüzün 2/3'si boyunca kullanmayacğız. önerilen kür planlaması 6-8 hafta arası. bu arada bu tamamen benim perspektifim, bana güvenip alıp kullanma git önce kendin bi güzel araştır.Kanser olacan alma olursun![]()
bu kanser iddiasında bulunan araştırma BENCE çok kapsamlı değil. deney, farelere hayatlarının 2/3’ü boyunca normal kullanımın katlar fazlasını veriyor. ayrıca fareler evrimsel olarak kanser büyütmeye yatkın bir tür. biz ne fareyiz ne de yüksek bi dozu ömrümüzün 2/3'si boyunca kullanmayacğız. önerilen kür planlaması 6-8 hafta arası. bu arada bu tamamen benim perspektifim, bana güvenip alıp kullanma git önce kendin bi güzel araştır.
Daha guvenli alternatifleri var bence bi tik fazla deneysel geliyor banabu kanser iddiasında bulunan araştırma BENCE çok kapsamlı değil. deney, farelere hayatlarının 2/3’ü boyunca normal kullanımın katlar fazlasını veriyor. ayrıca fareler evrimsel olarak kanser büyütmeye yatkın bir tür. biz ne fareyiz ne de yüksek bi dozu ömrümüzün 2/3'si boyunca kullanmayacğız. önerilen kür planlaması 6-8 hafta arası. bu arada bu tamamen benim perspektifim, bana güvenip alıp kullanma git önce kendin bi güzel araştır.
yok ya.. başlarsam ocakta başlayacam ama annem yine tvde bi yerde görmüş çok zararlı falan diyo ikna edebilirsem başlayacamDaha guvenli alternatifleri var bence bi tik fazla deneysel geliyor bana
Ozempic basladin mi bu arada