Carderine alınır mı?

ascendantwill

ascendantwill

Diamond
Var mı kullanan?

H A Y I R

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius and marlonteixeira
Cardsrine diye aldik winstrol gondermissin abi saygilar neden karaciher enzimlerim 100 e firlsdi iyi calismalar

• JFL
Reactions: kurdistan, Auchelius, urlordd and 4 others
Cardsrine diye aldik winstrol gondermissin abi saygilar neden karaciher enzimlerim 100 e firlsdi iyi calismalar
günaydın. ayıptır sorması nereden aldın

• +1
Reactions: Auchelius
Kanser olacan alma olursun :soy:

• JFL
Reactions: churmaxxed and kurdistan
Kanser riskinden olabilir büyük ihtimal
Kanser olacan alma olursun :soy:
bu kanser iddiasında bulunan araştırma BENCE çok kapsamlı değil. deney, farelere hayatlarının 2/3’ü boyunca normal kullanımın katlar fazlasını veriyor. ayrıca fareler evrimsel olarak kanser büyütmeye yatkın bir tür. biz ne fareyiz ne de yüksek bi dozu ömrümüzün 2/3'si boyunca kullanmayacğız. önerilen kür planlaması 6-8 hafta arası. bu arada bu tamamen benim perspektifim, bana güvenip alıp kullanma git önce kendin bi güzel araştır.

• +1
Reactions: kurdistan and reanrao
bu kanser iddiasında bulunan araştırma BENCE çok kapsamlı değil. deney, farelere hayatlarının 2/3’ü boyunca normal kullanımın katlar fazlasını veriyor. ayrıca fareler evrimsel olarak kanser büyütmeye yatkın bir tür. biz ne fareyiz ne de yüksek bi dozu ömrümüzün 2/3'si boyunca kullanmayacğız. önerilen kür planlaması 6-8 hafta arası. bu arada bu tamamen benim perspektifim, bana güvenip alıp kullanma git önce kendin bi güzel araştır.
5543985 IMG 3544

• JFL
Reactions: kurdistan
Daha guvenli alternatifleri var bence bi tik fazla deneysel geliyor bana
Ozempic basladin mi bu arada

• +1
Reactions: kurdistan
Daha guvenli alternatifleri var bence bi tik fazla deneysel geliyor bana
Ozempic basladin mi bu arada
yok ya.. başlarsam ocakta başlayacam ama annem yine tvde bi yerde görmüş çok zararlı falan diyo ikna edebilirsem başlayacam

• +1
Reactions: reanrao