evexoria
2x15
5dk önce mağazaya giricektim pantolon almak için kafama kocaman boru çöktü son saniye geriye sıçradım böyle şeylerde bulsa bulsa beni buluyor amınakoyim.bershka boykot ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kafana çatı çökmesi sonucu başına uygulanam wolf’s law kafa arkası düzlüğünü düzeltir mi5dk önce mağazaya giricektim pantolon almak için kafama kocaman boru çöktü son saniye geriye sıçradım böyle şeylerde bulsa bulsa beni buluyor amınakoyim.bershka boykot ediyorum
190 htn+ olsaydında catı kafana cokermıydı ?5dk önce mağazaya giricektim pantolon almak için kafama kocaman boru çöktü son saniye geriye sıçradım böyle şeylerde bulsa bulsa beni buluyor amınakoyim.bershka boykot ediyorum
yemin ederim kafamda aynı cümleyi kuırdum tiradı açmadanKafana çatı çökmesi sonucu başına uygulanam wolf’s law kafa arkası düzlüğünü düzeltir mi
KWJSHWUWHEWHIAOKWHWyemin ederim kafamda aynı cümleyi kuırdum tiradı açmadan
allahını yerden yere sürseydim düşebilirdi biladerinyo190 htn+ olsaydında catı kafana cokermıydı ?
Aq ateistler ne tuhaf küfür ediyor Allaha allahını yere süreyim vs tövbe haşaallahını yerden yere sürseydim düşebilirdi biladerinyo
183 hltn olduğun için son saniye kaçabildim190 htn+ olsaydında catı kafana cokermıydı ?