A
ascendantwill
Bronze
?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Çiğ et/çiğ süt diyeti
Sakın doktora gitme
buraya sorman bile hata 3 iq embesil çatlağın doğru kaynamasını elindeki imkanlar ile başarabilecek misin? yada adam akıllı kaynamadı diye sinirlerine zarar verirse ne yapıcaksın? o yüzden siktir git doktora röntgen çekmelik bişey varsa çeker düzgün kaynaması için aparatta verebilir daha nerenin çatladığını bile söylemiyorsun.
Dostum öncelikle bana 3iq demişsin bence asıl 3 iq sensin sonra ben zaten doktora gittim hani daha hızlı itleşmesi için herhangi bir şey var mı bildiğiniz onu sormaya çalışmıştımburaya sorman bile hata 3 iq embesil çatlağın doğru kaynamasını elindeki imkanlar ile başarabilecek misin? yada adam akıllı kaynamadı diye sinirlerine zarar verirse ne yapıcaksın? o yüzden siktir git doktora röntgen çekmelik bişey varsa çeker düzgün kaynaması için aparatta verebilir daha nerenin çatladığını bile söylemiyorsun.
kalsiyum takviyesiDostum öncelikle bana 3iq demişsin bence asıl 3 iq sensin sonra ben zaten doktora gittim hani daha hızlı itleşmesi için herhangi bir şey var mı bildiğiniz onu sormaya çalışmıştım
süt ürünlerine aban ve d3k2 spamlaDostum öncelikle bana 3iq demişsin bence asıl 3 iq sensin sonra ben zaten doktora gittim hani daha hızlı itleşmesi için herhangi bir şey var mı bildiğiniz onu sormaya çalışmıştım