hatefoids666
i was born and my life was over
buna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
la cinelaba
tiganila cine![]()
uuuuaaaaaaauuuuutigani

mi ai facut pofta la miciFac mici la gratar

No salutbuna
La gandacila cine![]()
Ascultam și eu torpila asta de mai jos în pauza de la Navi cu Parivision, în timp ce mâncăm niște paste cu ton

salutari ce mai faciSalutare domnul moid
Stau in pat bine linistit si LDARsalutari ce mai faci
foarte frumosStau in pat bine linistit si LDAR

macar ți-ai luat ceva bun de mancat?am fost la lidl si miam luat mog de la un vanzator![]()
Români pe .org nu îmi vine să credbuna
salut cumetreRomâni pe .org nu îmi vine să cred
Unde stați fratilorsalut cumetre
bucurestiUnde stați fratilor

bro stătea la bucale, bravo ba eu stau în zona Brăila-Galațibucuresti
macar stăteam in bucuresti acum sunt in germania
cum e acolo?bro stătea la bucale, bravo ba eu stau în zona Brăila-Galați
E ok, multe cartiere cu cuțitari și băieți care vin la tine noaptea pe stradă și te întreabă unde stai (chiar acum vreo 2 zile mi s-a intamplat prima oară)cum e acolo?
si ce s-a intamplat?E ok, multe cartiere cu cuțitari și băieți care vin la tine noaptea pe stradă și te întreabă unde stai (chiar acum vreo 2 zile mi s-a intamplat prima oară)
Eram cu un prieten și el a rămas calm și nu i-au făcut nimic, eu efectiv înghețasem și nu știam ce să zic și ăia credeau ca le dau rage bait. Pe scurt: mi-a tras unu suncos o palmă grea și după m-a împins tare de perete. Am aparat dentar și mi-a făcut răni pe interiorul obrazului. Brooootaalll doodsi ce s-a intamplat?![]()
coaie cand mergi pe strada de ce nu iei si tu cu tine un bricheag sau ceva să te aperi cuEram cu un prieten și el a rămas calm și nu i-au făcut nimic, eu efectiv înghețasem și nu știam ce să zic și ăia credeau ca le dau rage bait. Pe scurt: mi-a tras unu suncos o palmă grea și după m-a împins tare de perete. Am aparat dentar și mi-a făcut răni pe interiorul obrazului. Brooootaalll dood
Plm bro nu imi place violența și chiar nu mă gândeam ca poate să vina unu așa la mine random. Anyway, ți-am dat follow, câți ani aicoaie cand mergi pe strada de ce nu iei si tu cu tine un bricheag sau ceva să te aperi cu
15 ani broooouuuuhhhhPlm bro nu imi place violența și chiar nu mă gândeam ca poate să vina unu așa la mine random. Anyway, ți-am dat follow, câți ani ai

Mirin, la fel dar fac 16 in mai (pe sfarsit)15 ani broooouuuuhhhh![]()
foarte frumos fratele meuMirin, la fel dar fac 16 in mai (pe sfarsit)

Poate mai vb (tot pe topicuri dinastea de .org)foarte frumos fratele meu![]()
eggsactly broPoate mai vb (tot pe topicuri dinastea de .org)
Us Romanians gotta stick together brah
Români pe .org nu îmi vine să cred

Avem un sponsor + un moderator români