N
Njuai
Iron
yan profil çok kötü jawline egzersizleri veya bonesmashing işe yarıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Knk sizi buraya sayiyla mi gönderiyorlar.yan profil çok kötü jawline egzersizleri veya bonesmashing işe yarıyor mu
çatlayana kadar vur işe yarayacakyan profil çok kötü jawline egzersizleri veya bonesmashing işe yarıyor mu
siktir git orospu evladı zorla cevap mı yazdırıyolarKnk sizi buraya sayiyla mi gönderiyorlar.
Tabi ki ise yaramıyor amina koydugumun salagi 13 yasinda bu forumu kesfedip hesap açan herkesin aminakoyayim
hard nasıl oluyorHard mewing yap
Kanka yarragi arkadan almis yan profilini hicbir egzersiz ve hareket kurtaramayacak ne yazik kisiktir git orospu evladı zorla cevap mı yazdırıyolar
hard nasıl oluyor
dilinin üstüne bir tane bozuk para koy damağına hangisi uyarsa 1 TL 50 kuruş neyse koyduktan sonra iyice bastır dilinle mewing yap bolcahard nasıl oluyor
bozuk parayı kullanmadan önce iyice temizle kolonya dök ama yoksa iltihap kapabilirsindilinin üstüne bir tane bozuk para koy damağına hangisi uyarsa 1 TL 50 kuruş neyse koyduktan sonra iyice bastır dilinle mewing yap bolca
Ya sen ciddi misin knkdilinin üstüne bir tane bozuk para koy damağına hangisi uyarsa 1 TL 50 kuruş neyse koyduktan sonra iyice bastır dilinle mewing yap bolca
tamamKanka yarragi arkadan almis yan profilini hicbir egzersiz ve hareket kurtaramayacak ne yazik ki
çaktırma kralYa sen ciddi misin knk
jawiter al kullan onuyan profil çok kötü jawline egzersizleri veya bonesmashing işe yarıyor mu
kanka adamın yaşı 17 bu saatten sonra işe yarar mı sencejawiter al kullan onu
ben 14 yaşinda kullanmiştim keskin bi çene yaptı ama yani burda kemik yoğunluğunda önemli dostum kemik yoğunluğun azsa naparsan yap işe yaramaz
herşey genetik sikko mikko şeyleri salla sakal bırak fraudla (babam ve 2 amcam gibiyan profil çok kötü jawline egzersizleri veya bonesmashing işe yarıyor mu
cekici alip patlatyan profil çok kötü jawline egzersizleri veya bonesmashing işe yarıyor mu
yaramaz mıkanka adamın yaşı 17 bu saatten sonra işe yarar mı sence
dolgular türkiyede fazla değil 2-3 yıla kadar idare edebiliyo seni ortalama fiyatlı bi yer bulup 2-5 k arası jawline dolgusu yaptırabilirsinyan profil çok kötü jawline egzersizleri veya bonesmashing işe yarıyor mu
eğer kemiksiz bir yüzün varsa hardmax yapman lazım öbür türlü olmazyaramaz mı
beyler ben zaten henry cavill gibi bi yan profil beklemiyorum da en azından düz insan gibi dursun aq instada görüp duruyorum bu tipleri (şimdi tiktokcel diyecekler)
2. cümledeki durumdayım ne yapmam lazımeğer kemiksiz bir yüzün varsa hardmax yapman lazım öbür türlü olmaz
ama eğer kemiklerin normalse jawline yağ oranından dolayı görünmüyorsa işe yarayacak çok şey var
yağ oranını düşür2. cümledeki durumdayım ne yapmam lazım
leanmax2. cümledeki durumdayım ne yapmam lazım
teşekkürler cevap içinyağ oranını düşür
teşekkürler cevap içinleanmax
hayıryan profil çok kötü jawline egzersizleri veya bonesmashing işe yarıyor mu