![ER enjoyer](/data/avatars/l/74/74099.jpg?1737849028)
ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
çok dert etme o yaşlarda normal, 19 'a kadar düzelcek 21'de tam oturcak,Çenem geride galiba
Upturned nose çok feminen o yüzden olmaz hocam birde çenem umarım oturur.Son olarakta genel olarak son dediğin saççok dert etme o yaşlarda normal, 19 'a kadar düzelcek 21'de tam oturcak,
burnunun ucu için iğneli askı yapmayı düşündünmü hiç?
bide şu saçını anlına doğru getir hafif kıvrımlı yap dahaçok yakışır diye düşünüyorum
hafif bi ogreelik var o azalır diye düşünüyorum biraz upturned olsaUpturned nose çok feminen o yüzden olmaz hocam birde çenem umarım oturur.Son olarakta genel olarak son dediğin saç
Şeklini kullanıyorum zaten hocam
ya sen gerçekten kafayı sıyırmışsın olum, 16 yaşındasın maşallah çok yakışıklısın kaslı vucud tipin, omuzların, almond gözlerinUpturned nose çok feminen o yüzden olmaz hocam birde çenem umarım oturur.Son olarakta genel olarak son dediğin saç
Şeklini kullanıyorum zaten hocam
@Angutoid hocam ogree pilli reddetmeyeyim dimihafif bi ogreelik var o azalır diye düşünüyorum biraz upturned olsa
evet ogre pill son habbdır@Angutoid hocam ogree pilli reddetmeyeyim dimi
Baba seni anlıyorum zaten bu yaşta blackpilled olmak çok saçma hele bu forumlarda gezinmek fakat dediğim gibi ben bu işe komplekslenerek girdim zaten kompleksimi yenene kadarda çıkamam yenmem içinde herhangi bir kızla çıkmam ve özgüvenimin azda olsa artması yeterli bende o zamanı bekliyorum saygılar(diğer dediklerine bakacak olursam zihnimi geliştiriyorum onun dışında insanlarla iletişimimi geliştiriyorum fasa fiso hocam yapıyorum birşeyler)ya sen gerçekten kafayı sıyırmışsın olum, 16 yaşındasın maşallah çok yakışıklısın kaslı vucud tipin, omuzların, almond gözlerin
sen gerçekten bu sahip olduklarının değerini bilmiyorsun, giriyorsun bu foruma 2-3 mala bakıyorsun isyanlara giriyorsun yok benim çene niye 2mm geride diye isyan ediyorsun olum boş yapma bu yaşında böyle yakışıklısın şükret git zihnini geliştir looksmax yapacağına, özgüvenini arttır statünü arttır kızlarla konuşmayı öğren vallahi bak bırak bu forumları bu işleri, canın sıkılıyor diye giriyorsun biliyorum fakat takıntılı bir adamsın bak herşeyi kafana takıyorsun birde duygu durumun kötü olunca patlıyorsun zaten baskıcı bir ailen var.
bu sahip olduklarına, bu güzel görünüşüne, boyuna, fiziğine, yüzündeki olumlu yönlerin çok olmasına, hepsine şükret güzel kardeşim bak isyan etme şüpheye düşme allah alır senden bunları.
16 yaşındasın 21 yaşına kadar yüzün, kemiklerin, browridgen zygoların çenen gorinal anglen sakalların hepsi değişecek ben 15 yaşında sub5'dim 19 oldum çok değiştim sen bu halinden çok daha yakışıklı olacaksın ki bu halin bile yakışıklı.
zeki bir adamsın kendine çeki düzen ver girme bu forumlara, seni etkileyecek düşüncelere mahal verme zihnini kontrol et insanlarla ilteşimini geliştir salak olma kendine gel kendi zihnine ve hayatına yön ver.
Rastgele foto koydum hocam galeriden bulduğum sence sırıtıyormuÇene ucun geride önden sırıtmıyorsa sorun değil
kendi sınıfındaki kızları siktiret onlara bulaşma bile, okul zilinde bahçeye çık çok güzel giyin, güzel kokular sür, güzel takılar tak, sosyal birkaç tane arkadaş edin arkadaş ortamın olsun, sevgilisi olan arkadaşların olsun. olum bak senin yaşında genelde hepsi senden çirkin oluyor yine sevgilileri oluyor;Baba seni anlıyorum zaten bu yaşta blackpilled olmak çok saçma hele bu forumlarda gezinmek fakat dediğim gibi ben bu işe komplekslenerek girdim zaten kompleksimi yenene kadarda çıkamam yenmem içinde herhangi bir kızla çıkmam ve özgüvenimin azda olsa artması yeterli bende o zamanı bekliyorum saygılar(diğer dediklerine bakacak olursam zihnimi geliştiriyorum onun dışında insanlarla iletişimimi geliştiriyorum fasa fiso hocam yapıyorum birşeyler)
Baba tamam yarın ilk iş low inhib olmak(kral sen böyle uzun yazıyon benim için çok teşekkür ederim bunları dikkate alıyorum buarada)kendi sınıfındaki kızları siktiret onlara bulaşma bile, okul zilinde bahçeye çık çok güzel giyin, güzel kokular sür, güzel takılar tak, sosyal birkaç tane arkadaş edin arkadaş ortamın olsun, sevgilisi olan arkadaşların olsun. olum bak senin yaşında genelde hepsi senden çirkin oluyor yine sevgilileri oluyor;
sorun senin tipinde değil sorun senin kafaya takıp göz ardı ettiklerinde
insan umursamadıklarının galibidir, umursadıklarının esiridir. sen kafanı looksmax'a taktın bak insanlarla olan iletişimin çok zayıf kaldı, kafayı öyle taktın ki, belkide yüzündeki harmony'e uymayacak olan özellikleri çok fazla arzuladın ve "onlar olmadan iyi görünmicem" dediğin için hiçbirzaman kendini yeterli görmedin, kafaya taktın ve kendini kendinle bitirdin.
bir bataklığa kapılmışsın kör olmuşsun batıyorsun, bak mtn'dir ltn'dir siktiret amk çok ciddi söylüyorum sen iyi görünen yakışıklı boylu poslu zeki bir çocuksun, sen okuduğun ortama göre o çocukların %90'ından daha yakışıklı ve daha iyisin, senin yaş ortalamana göre okulunda ve türkiyedeki puanın 8-9/10
sen öyle kafaya takmışsın ki bunların hiçbirini göremiyecek kadar kör olmuşsun
özgüvenini, iletişim becerilerini, insanlığı herşeyi sikip attın kafayı looksmaksa taktın sorunun iletişimken sorunu başka şeylerde aradın
kendine gel, biraz umursamaz ol sikleme hiçbirşeyi, o gördüğün kızla git konuş olacakları sikleme, bugün çirkindim akşam yakışıklıydım aynada böyle çıktım kamerada böyle çıktım SİKLEME olum sikleme kendine gel
giyinişin berbat, saç stilin berbat, takı kullanmıyorsun bunlar üzerinde dur.Rastgele foto koydum hocam galeriden bulduğum sence sırıtıyormu
valla bu forumda kimseye böyle yazı yazmadım seni düşündüğümden ve sevdiğimden yapıyorum bunu, bana sorarsan 2 defa oku yazdıklarımı o beynine tam yerleşsin.(kral sen böyle uzun yazıyon benim için çok teşekkür ederim bunları dikkate alıyorum buarada)
Hocam saçım kötü değil be :/giyinişin berbat, saç stilin berbat, takı kullanmıyorsun bunlar üzerinde dur.
o ayakkabıyı da bidaha giyme
kaşlarının biraz daha gür olması lazım görünüşünü çok etkileyecek, kaş fırçası al @maarda'nın dediği gibi nane yağı al veya gratisten sakal serumları var onları al, onları kullanıyorsun vazelin sürüp yatıyorsun kalıcı olarak 1-2 ayda kalınlaşıyor.
onun haricinde görünüşün gayet iyi sadece onları düzeltsen smv ve appealın artar bide beden dilini iyi kullan
parmağımla saçını bide şu suriyeli elbiselerini kapatıyorum (özellikle o elindeki eczane poşetini) çok yakışıklı bir çocuk ortaya çıkıyorHocam saçım kötü değil be :/
Yeşil columbiua saat olmazmı hocmaparmağımla saçını bide şu suriyeli elbiselerini kapatıyorum (özellikle o elindeki eczane poşetini) çok yakışıklı bir çocuk ortaya çıkıyor
bu saç sana yakışmıyor hele hele bu elbiselerle okula gitmişsin
illa zorbalicam seni he
birde git beyaz çelik bir saat al onla takıl sana yakışır
vazelin ne ise yariyor. bide benim kafama tret ile birlikte kullanmak takildi. hem dermaroller hem tret hem bu yaglar serumlar falan bilemedimgiyinişin berbat, saç stilin berbat, takı kullanmıyorsun bunlar üzerinde dur.
o ayakkabıyı da bidaha giyme
kaşlarının biraz daha gür olması lazım görünüşünü çok etkileyecek, kaş fırçası al @maarda'nın dediği gibi nane yağı al veya gratisten sakal serumları var onları al, onları kullanıyorsun vazelin sürüp yatıyorsun kalıcı olarak 1-2 ayda kalınlaşıyor.
onun haricinde görünüşün gayet iyi sadece onları düzeltsen smv ve appealın artar bide beden dilini iyi kullan
olmaz, sade ve her kombine uyacak saat gerekli bizeYeşil columbiua saat olmazmı hocma
Çenem geride galiba
arabistandan orjinal gettirtirdim sürüp yatıyorum ara sıravazelin ne ise yariyor. bide benim kafama tret ile birlikte kullanmak takildi. hem dermaroller hem tret hem bu yaglar serumlar falan bilemedim
nerelere suruyon normalde kasa mi?arabistandan orjinal gettirtirdim sürüp yatıyorum ara sıra
ellere ve dudaklara da sür tüm çatlakları gideriyor ama yatarken sür.![]()
el, dudak, kaş, sakal (çıkmayan yerler için sürüyorum bnc işe yarıyor ya)nerelere suruyon normalde kasa mi?
Classic turanid pheno kanka Ama kotu durmuyorÇenem geride galiba