Iranidnordid
Gold
başlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Şu an vücut kitle endeksim 19-20 falanunder
extrem zayiflik ve hafif obezlik arasinda obezligi secerdim egenlikte vucut gelisimi icin belli yag oranina besin degerlerine ihtiyac duyuor extrem zayıf kiside muhtemeln gerekli vitaminleri falan kesiktir ve gelisiminde etkili olur senin durumun biraz sinirda duzgun beslnediysen yaginda asira az depolamadiysan cok bir fark olacagini dusunmuyorum sadece dis gorunuste obez olmak berbat bir histir yokosa hafif kilolu olman bi ihtimal gelsiimini zayif olmandan daha iyi etkileybilrdiŞu an vücut kitle endeksim 19-20 falan
Ergenlikte 16-17 bişeydi herhalde görece zayıftım ve genel vücudum yağ depolamadı
Kafaya taktım merak ediyom bunun nasıl avantajları var ki
Zayıf lean olmak best obezlerin cogu boy atamiyor yagdan ostrojen pompaliyolarbaşlık
Amk onu biliyoz iki kötü ihtimal arasından hangisi iyi onu sordumNe zargana olucaksın nede obez, ikisinin arası yokmuş gibi davranmanız komik
Sağlıklı kalmak için çok yiyip çok yakıcaksın boşuna spora gidin demiyoruz
overweight cok fazla ise (benim ki gibi ) cok sıkıntı cıkıyor ayriyetten kas kutlende azsa ben olsam underwegiht secerdim ama sadece zargana olanindan secerdim oyle kemik olanlar gibiyse overweight i secerim . bu arada under iken en azindan face card genetiginiz varsa cok cok daha iyi overweight ken kimse yuzunuze bile bakmiyo ama zarganalarin hep sevgilisi var . ikiside over değil amabaşlık
bazal metabolizma ona gore ayarlaniyo hangi anlamda daha düsükmü oldugunu dusuyorsun bazal metabolizmanin obezlerdeergenlikle gelişim için obezlik daha iyi olur ama obez olursanda ergenlikte bazal metabolizman ona göre ayarlanıyor ergenlikten sonra obezlikten kurtulmak istesen bile çok zor oluyor seçmek zor
genetik agam ya obez 190 arkadaslarimda varZayıf lean olmak best obezlerin cogu boy atamiyor yagdan ostrojen pompaliyolar