ÇENEM KOPTU SANIRIM AMK

whoishe

whoishe

Master
yatakta sol kolumun üzerine kafamı koydum uzandım yattım video izliyorum sol çenemden ramus kemiği ile kulak bitişi arası
Screenshot 175
tam şurası aniden bir çat etti kulağım ve ramusun üzerindeki kaslar fena sızlıyor hem rahatladı hem acıdı mk
ses tam olarak şu https://pixabay.com/tr/sound-effects/bone-breaking-393842/

Last edited:
İlla bişey olmuştur en kötü kasla alakalı bişey olmuştur sonucu kötü olur kardesim bi hastaneye git

• JFL
  • +1
Reactions: K4ZYA223, pashanimair and Serialsuicide
yatakta sol kolumun üzerine kafamı koydum uzandım yattım video izliyorum sol çenemden ramus kemiği ile kulak bitişi arası View attachment 4145890 tam şurası aniden bir çat etti kulağım ve ramusun üzerindeki kaslar fena sızlıyor hem rahatladı hem acıdı mk
o bendede oluyo tmd miydi neydi ismi rahatlatıyo bende ama yapmıyom artık

• So Sad
  • +1
Reactions: pashanimair and whoishe
İlla bişey olmuştur en kötü kasla alakalı bişey olmuştur sonucu kötü olur kardesim bi hastaneye git
ya yılda en az 2 3 kez oluyor ben müdahale edemiyorum hem rahatlıyor hemde kemik kopup yerine geri geliyor sanki mk

ya yılda en az 2 3 kez oluyor ben müdahale edemiyorum hem rahatlıyor hemde kemik kopup yerine geri geliyor sanki mk
Değişik aga ama asimetriye sebep olabilir benden demesi

• +1
  • JFL
Reactions: atess and pashanimair
Değişik aga ama asimetriye sebep olabilir benden demesi
20 yaşındayım yüzüm az çok oturdu asimetri doğuştan var zaten ama bu sadece yerine oturuyor sanırım çok o tarafla yiyince

20 yaşındayım yüzüm az çok oturdu asimetri doğuştan var zaten ama bu sadece yerine oturuyor sanırım çok o tarafla yiyince
Valla ağa çiğneme tek tarafa yatma gibi işler gerçekçi değil hepsi kas ve duruşa bağlı yani o yüzden

• +1
Reactions: pashanimair and whoishe
yılda 2 3 kere oluyosa bisey olmaz

ama istemli yapmaya baslarsan yarra yersin btw

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
yılda 2 3 kere oluyosa bisey olmaz

ama istemli yapmaya baslarsan yarra yersin btw
istemli olarak alt çenemi yapıyorum 2 3 kere olan ramusta oluyor

Bendede ona bnzer birşey var merdivenden çene üstü düştüm feci kırıldı çene ucu nadirende olsa sızlıyor 10 sn lik ağzımı da hareket ettiremiyorum amk 🤣

• So Sad
Reactions: whoishe
istemli olarak alt çenemi yapıyorum 2 3 kere olan ramusta oluyor
knk yapmamaya calıs
kapanış problemin vs yoksa cok bisey olmaz da

ben yaptim yaptim deforme ettim aq eklemini overbite düzeltcem diye ugrastim sonra

• +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and whoishe
yatakta sol kolumun üzerine kafamı koydum uzandım yattım video izliyorum sol çenemden ramus kemiği ile kulak bitişi arası View attachment 4145890 tam şurası aniden bir çat etti kulağım ve ramusun üzerindeki kaslar fena sızlıyor hem rahatladı hem acıdı mk
Knk bendede bu sorun vardi yemek yerken falan kitliyordu sonra arkadasimla güresirken ceneme dirsek atti allah carpsin düzeldi artik kit falan sesi gelmiyo

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, atess, pashanimair and 1 other person
Bendede ona bnzer birşey var merdivenden çene üstü düştüm feci kırıldı çene ucu nadirende olsa sızlıyor 10 sn lik ağzımı da hareket ettiremiyorum amk 🤣
geçmiş olsun o daha kötü mk+

• +1
Reactions: dogu
sağol xray çektir bide buraya at
askere gidicem çektiremem şuan ama gelince baktırıcam kireçlenme var çenede zaten küçüklükten beri kütlerde bu ramus kasının orası nadir oluyor çok ağır oluyor mk aniden geliyor bide

• +1
Reactions: dogu
askere gidicem çektiremem şuan ama gelince baktırıcam kireçlenme var çenede zaten küçüklükten beri kütlerde bu ramus kasının orası nadir oluyor çok ağır oluyor mk aniden geliyor bide
orada bir şeyler var baktır

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, whoishe and pashanimair
Knk onu işte birisinin çeneni yumruklayarak yerine oturtması lazım veya doktor oturtcaj

• +1
Reactions: Serialsuicide, whoishe and pashanimair
  • +1
  • JFL
Reactions: barambo, Terrortheplug, nevaevametheratall and 1 other person
Knk onu işte birisinin çeneni yumruklayarak yerine oturtması lazım veya doktor oturtcaj
halledicem baktırıcam buna çok ciddiye almıyordum ama şu işler bi bitsin

knk yapmamaya calıs
kapanış problemin vs yoksa cok bisey olmaz da

ben yaptim yaptim deforme ettim aq eklemini overbite düzeltcem diye ugrastim sonra
deforme oluyo mu la harbi bende yapa yapa olmuştur amk

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair and why not me?
Tmj hayırlı olsun

şuan iyi ama arada bir çıkıyor 2 gün acıyor geçiyor
ortodonti ya da çene cerrahına bir görün haci

2 günde bir geliyorsa 100% tmj boku yemiş eklemin

• +1
Reactions: whoishe and Auchelius
Bilader 3 ay sonra 1.ci yılın olucak org’da en basit olan şey tmj’i nasıl bilmiyorsun aq şu çiko’ya 31 çekmeyi bırakta az biraz kendin için bişeyler öğren yt’de bunun hakkında videolar var izleyebilirsin eğer halada düzelmezse orthodontist veya diş doktoruna gözük ve bide karyopratiklerde bu konuda işe yarıyormuş araştırman lazım biraz.

• +1
Reactions: churmaxxed, Serialsuicide, whoishe and 1 other person
Bilader 3 ay sonra 1.ci yılın olucak org’da en basit olan şey tmj’i nasıl bilmiyorsun aq şu çiko’ya 31 çekmeyi bırakta az biraz kendin için bişeyler öğren yt’de bunun hakkında videolar var izleyebilirsin eğer halada düzelmezse orthodontist veya diş doktoruna gözük ve bide karyopratiklerde bu konuda işe yarıyormuş araştırman lazım biraz.
knk forumda bilimsel araştırmalar yapmıyorum forumda gün boyu takılmıyorum iki başlıklara bakıp eğlenip çıkıyorum amk

Users who are viewing this thread

Back