Cevrenize baktığınızda ciddi anlamda "gerçek" diyebileceğiniz çok az veya hic bir arkadasinizin olmadığını farkediceksiniz

jsbera

jsbera

High-Tier Human
Bu benim kardaşım ya dediğiniz insanları bile bi düşününce aslında onlarında bıyere kadar arkadaş veya kardeşiniz gibi olduğunu görünce insanlara karşı kötü bir tutum geliyor demek istediğim fake friend real friend değil onların ötesi olsa bile ciddi anlamda derdinize tasa olucak sırf dinlemek için dinlemeyen kardeş gibi adam bulmak zor bunu bir öz kardeşiniz bile zor yapar kolay bir şey değil

• +1
Reactions: erlang, veneficus, Naughty America and 5 others
Bu benim kardaşım ya dediğiniz insanları bile bi düşününce aslında onlarında bıyere kadar arkadaş veya kardeşiniz gibi olduğunu görünce insanlara karşı kötü bir tutum geliyor demek istediğim fake friend real friend değil onların ötesi olsa bile ciddi anlamda derdinize tasa olucak sırf dinlemek için dinlemeyen kardeş gibi adam bulmak zor bunu bir öz kardeşiniz bile zor yapar kolay bir şey değil
niye bukadar dogru

dimi amk dimi mesela sürekli düşünüyorum ben şuanda her gün sabah akşam beraber olduğum yakın arkadaşım dediğim lavuklarla mesela büyük ihtimal liseden sonra hiç muhattap olmicam arkadaşlığımız direk kesilicek canımı sıkıyor arada

ve gün ve aydır hayat hayat gibi hissettirmiyor yorumunada katılıyorum aşırı boktan son dönemde günler cidden çok sıkıldım

• +1
Reactions: veneficus, jsbera and camelblack
Jsbera diyorsa doğrudur

dimi amk dimi mesela sürekli düşünüyorum ben şuanda her gün sabah akşam beraber olduğum yakın arkadaşım dediğim lavuklarla mesela büyük ihtimal liseden sonra hiç muhattap olmicam arkadaşlığımız direk kesilicek canımı sıkıyor arada

ve gün ve aydır hayat hayat gibi hissettirmiyor yorumunada katılıyorum aşırı boktan son dönemde günler cidden çok sıkıldım
sadece uyanıp bi bok yapmadan uyuyoz brotal

• So Sad
Reactions: EK0
O yüzden kalıcı arkadaşlıklar yapmak gerekiyor okuldaki arkadaslarınla okul arkadaşı kadar samimi olmalisin yoksa canını tabi sıkar dayi orası öyle
Hiçbirşey hissettirmiylr dayı normal bunalimda değl herkeste yaşanıyorsa arkasında birşey vardır illaki

• +1
Reactions: EK0
Jsbera diyorsa doğrudur
Bi bok bildiğim yok içgüdüsel bi herifiz aq

• +1
  • JFL
Reactions: veneficus, Topkra and Trenmaxx1
Duvara kafam kırılana kadar vurmak istitorum amk karsıma cıkan ilk tersliyen elemanı boğacam öldürecem bünyede öyle bi sinir var ki

• +1
Reactions: Topkra and jsbera
Duvara kafam kırılana kadar vurmak istitorum amk karsıma cıkan ilk tersliyen elemanı boğacam öldürecem bünyede öyle bi sinir var ki
dayı ister inanın ister inanmayın ibadetle çoğu iç huzurla cozulebilir hale gelicek

Islam olmak zorunda değil ibadet ederken onla iletişim kurup taparken huzurlu hissettiğiniz bi tanrisi olmak zorunda insanın
Amaçsız huzursuzlugumuzda bundan geliyordur

• +1
Reactions: Naughty America
sosyal medya yüzünden insan ilişkileri yarrağı yedi

Gun geçtikçe böyle bir arkadas bulmak dahada zorlasiyor çünkü toplum bozuluyor ilişkiler çıkar üzerine kuruluyor herkes tekil olma çabasında misal Avrupadaki insanlar domuz gibiler sadece kendilerini düşünüyorlar