Cevrenize baktığınızda ciddi anlamda "gerçek" diyebileceğiniz çok az veya hic bir arkadasinizin olmadığını farkediceksiniz

jsbera

jsbera

High-Tier Human
Bu benim kardaşım ya dediğiniz insanları bile bi düşününce aslında onlarında bıyere kadar arkadaş veya kardeşiniz gibi olduğunu görünce insanlara karşı kötü bir tutum geliyor demek istediğim fake friend real friend değil onların ötesi olsa bile ciddi anlamda derdinize tasa olucak sırf dinlemek için dinlemeyen kardeş gibi adam bulmak zor bunu bir öz kardeşiniz bile zor yapar kolay bir şey değil

• +1
Reactions: IranicBvll, ENEFB, erlang and 7 others
Bu benim kardaşım ya dediğiniz insanları bile bi düşününce aslında onlarında bıyere kadar arkadaş veya kardeşiniz gibi olduğunu görünce insanlara karşı kötü bir tutum geliyor demek istediğim fake friend real friend değil onların ötesi olsa bile ciddi anlamda derdinize tasa olucak sırf dinlemek için dinlemeyen kardeş gibi adam bulmak zor bunu bir öz kardeşiniz bile zor yapar kolay bir şey değil
niye bukadar dogru

• +1
Reactions: erlang and ENEFB
dimi amk dimi mesela sürekli düşünüyorum ben şuanda her gün sabah akşam beraber olduğum yakın arkadaşım dediğim lavuklarla mesela büyük ihtimal liseden sonra hiç muhattap olmicam arkadaşlığımız direk kesilicek canımı sıkıyor arada

ve gün ve aydır hayat hayat gibi hissettirmiyor yorumunada katılıyorum aşırı boktan son dönemde günler cidden çok sıkıldım

• +1
Reactions: ENEFB, erlang, veneficus and 2 others
Jsbera diyorsa doğrudur

• +1
Reactions: coax96 and erlang
dimi amk dimi mesela sürekli düşünüyorum ben şuanda her gün sabah akşam beraber olduğum yakın arkadaşım dediğim lavuklarla mesela büyük ihtimal liseden sonra hiç muhattap olmicam arkadaşlığımız direk kesilicek canımı sıkıyor arada

ve gün ve aydır hayat hayat gibi hissettirmiyor yorumunada katılıyorum aşırı boktan son dönemde günler cidden çok sıkıldım
sadece uyanıp bi bok yapmadan uyuyoz brotal

• So Sad
  • +1
Reactions: erlang and EK0
O yüzden kalıcı arkadaşlıklar yapmak gerekiyor okuldaki arkadaslarınla okul arkadaşı kadar samimi olmalisin yoksa canını tabi sıkar dayi orası öyle
Hiçbirşey hissettirmiylr dayı normal bunalimda değl herkeste yaşanıyorsa arkasında birşey vardır illaki

• +1
Reactions: erlang and EK0
Jsbera diyorsa doğrudur
Bi bok bildiğim yok içgüdüsel bi herifiz aq

• +1
  • JFL
Reactions: coax96, IranicBvll, erlang and 3 others
Duvara kafam kırılana kadar vurmak istitorum amk karsıma cıkan ilk tersliyen elemanı boğacam öldürecem bünyede öyle bi sinir var ki

• +1
Reactions: coax96, ENEFB, erlang and 2 others
Duvara kafam kırılana kadar vurmak istitorum amk karsıma cıkan ilk tersliyen elemanı boğacam öldürecem bünyede öyle bi sinir var ki
dayı ister inanın ister inanmayın ibadetle çoğu iç huzurla cozulebilir hale gelicek

Islam olmak zorunda değil ibadet ederken onla iletişim kurup taparken huzurlu hissettiğiniz bi tanrisi olmak zorunda insanın
Amaçsız huzursuzlugumuzda bundan geliyordur

• +1
Reactions: Trenmaxx1, ENEFB, erlang and 1 other person
sosyal medya yüzünden insan ilişkileri yarrağı yedi

• +1
Reactions: jsbera and erlang
Gun geçtikçe böyle bir arkadas bulmak dahada zorlasiyor çünkü toplum bozuluyor ilişkiler çıkar üzerine kuruluyor herkes tekil olma çabasında misal Avrupadaki insanlar domuz gibiler sadece kendilerini düşünüyorlar

• +1
Reactions: jsbera and erlang
sadece 1 tane kardeşim diyebilceğim arkadaşım var geçen gece 3 de 'olum seninle aramızda kardeşlikten daha güçlü bi bağ var' yazdı dugulandım
bu arada kardeş denilebilcek dostluklar yapmak için bi 5-6 yıllık arkdaşınız olması lazım benim 7 yıllık arkdaşım onun dışı mesela lisedekileride çok seviyorum ama onlarda çıkar ilişkisi gibi geliyo

• +1
Reactions: jsbera
dayı ister inanın ister inanmayın ibadetle çoğu iç huzurla cozulebilir hale gelicek

Islam olmak zorunda değil ibadet ederken onla iletişim kurup taparken huzurlu hissettiğiniz bi tanrisi olmak zorunda insanın
Amaçsız huzursuzlugumuzda bundan geliyordur
ibadet eden biriyim ve inanmayı(tanrı) bırakırsam nasıl olacağını merak ettim ve denedim sonucunda insan her türlü yanlız ve huzursuz hissediyo hayatınızın sonuna anlamlı bi amaç adayın

• +1
Reactions: jsbera
Bu gerçek kafanıza dank ettiğinde ve günümüz toplumunun ve insan ilişkilerinin ne kadar fucked up olduğunun farkına vardığınız an yalnızlaşmaya ve her şeyin boş gelmeye başlamasına yol açar.Doğru olan da bu.Bu tür bir toplumda yaşamak veya ilişki kurmak çok saçma geldiğinden sonu gelmeyen bir izolasyon döngüsü başlar.Arada bu izalosyon döngüsüne "bu seferki gerçek" dediğin kişiler girer ama bir süre sonra onlarında ne kadar boş olduğunu anlayıp yollarını ayırırsın.Günün sonunda yine tek gerçek olan sen yapayalnız bir şekildesin.

• +1
Reactions: Trenmaxx1, username4404, jsbera and 1 other person
Water Happiness GIF

water unfortunately :confused:

• +1
Reactions: veneficus