Chad yapan item

iyibiri

iyibiri

Iron
Abi öyle bi şey söyleyinki bana eczaneden alıyım 1-2ay kullanıyım chad oliym çevrem değişimi görsün Ananskm sana noldu falan desin bende bokbok metod söyliyim

• +1
Reactions: pashanimair and Hanife
Abi öyle bi şey söyleyinki bana eczaneden alıyım 1-2ay kullanıyım chad oliym çevrem baksın Ananskm sana noldu falan desin bende bokbok metod söyliyim
ip sandalye

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, camelblack, chudmaxxxer and 8 others
Abi öyle bi şey söyleyinki bana eczaneden alıyım 1-2ay kullanıyım chad oliym çevrem değişimi görsün Ananskm sana noldu falan desin bende bokbok metod söyliyim
61uugfhbv5L

Oto chad yapıyor Gizli method (çene çizgisi topu)

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, FUCK YEA and Hanife
lens

• +1
Reactions: pashanimair, blackpillruinedmyli and iyibiri
Abi öyle bi şey söyleyinki bana eczaneden alıyım 1-2ay kullanıyım chad oliym
Allahım yarabbim olm sence böyle birşey olabilirmi mi amk ya vallahi azıcık kafanızı kullanın chadin nasıl birşey olduğunu bildiğine bile emin değilim hadi diyelim böyle birşey var sence biz şu anda burda olurmuyduk amk

• +1
Reactions: pashanimair and Topkra
Allahım yarabbim olm sence böyle birşey olabilirmi mi amk ya vallahi azıcık kafanızı kullanın chadin nasıl birşey olduğunu bildiğine bile emin değilim hadi diyelim böyle birşey var sence biz şu anda burda olurmuyduk amk
tutumunu şiddetle kınıyorum bu adamı mod yapmayın abi kabul etmiyorum

• +1
Reactions: pashanimair, kumaddikt, blackpillruinedmyli and 1 other person
tutumunu şiddetle kınıyorum bu adamı mod yapmayın abi kabul etmiyorum
reis Allah aşkına sana birşey sorucam burayı nerden gördün de hesap açma isteği geldi lütfen dürüst ol bende zamanında iyi biriydim Fridx bilir ama sonradan bozdular beni

• +1
Reactions: pashanimair
reis Allah aşkına sana birşey sorucam burayı nerden gördün de hesap açma isteği geldi lütfen dürüst ol bende zamanında iyi biriydim Fridx bilir ama sonradan bozdular beni
Kanka makarasındayım ben ya zaten 1tane looksmaxingle alakalı threadım TikTok insta twiter çok low iq buranın communitysi high iq makara adamlar olduğu için açtım hesap görünüşümden falanda memnunum slayleyebiliyorum bu termleride burdan öğrendim bu arada seninde Mod olmanın arkwsındayım cansın

• +1
  • Woah
Reactions: pashanimair and FUCK YEA
Kanka makarasındayım ben ya zaten 1tane looksmaxingle alakalı threadım TikTok insta twiter çok low iq buranın communitysi high iq makara adamlar olduğu için açtım hesap görünüşümden falanda memnunum slayleyebiliyorum bu termleride burdan öğrendim bu arada seninde Mod olmanın arkwsındayım cansın
haa okey makara yaptıysan kusura bakma son zamanda populasyon biraz arttıda kaba darvandıyısam kusura bakma bide eyvallah :feelsautistic:

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair and iyibiri
ayakkbının tabanının altına çorap koyup 190 a fraudluyorum smv arttı

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, camelblack, kumaddikt and 1 other person
En yüksek ROI: Ağızını bantla

• +1
buz

• +1
ayakkbının tabanının altına çorap koyup 190 a fraudluyorum smv arttı
190 cok uzun diye bazi kizlar kasinti bulabilir 187 daha iyi degilmi sence yani kiz boyunu soruyo 187 diyosun kiz bayiliyo falan

• JFL
  • +1
Reactions: camelblack, pashanimair and szenn
190 cok uzun diye bazi kizlar kasinti bulabilir 187 daha iyi degilmi sence yani kiz boyunu soruyo 187 diyosun kiz bayiliyo falan
hangi kız 190 kasıntı buluyo

• JFL
  • +1
Reactions: camelblack, pashanimair and Gordon Freeman
187 halo olcak kadar uzun degil
kiz doyumsuzlugu 195 altina fln uzun degil diyen bile var

titan olmadiginiz surece ne kadar uzun o kadar iyi

• +1
Reactions: pashanimair and szenn
bizim okuldakilere sordugumda 190 cok uzun aaaabiii diyorlardi üni ortamini bilememde kiz diyelim 165 25 cm boy farki var

• +1
Reactions: pashanimair, Kenan271 and szenn
Chad yapan diyet;

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: camelblack, arseth6, egehtn and 2 others
190 cok uzun aaaabiii
hayatimda ilk defa duyuyorum amk şirinler köyünde mi yaşıyosun

190 eleman gelse 180 e de 185 e tercih eder btw

• So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Turanmethod and szenn
165 25 cm boy farki var
eski flortum 155 di yine 190 fraudluyodum bana 1 kere bile cok uzunsun demedi hatta bizim unideki herkes cok uzun falan diye (baska uniden erasmusa bizim uniye gelmisti) anlatiyodu ya da trende syle birilte karsilastim 2m diye

benden 35cm kisa kiz bile bir kere boyun fazlaligindan sikayet etmedi hatta yuksek ihtimalle daha uzun olsam onu tercih ederdi elini tutarken belim agriyodu

• Woah
  • +1
Reactions: pashanimair, Turanmethod and szenn
eski flortum 155 di yine 190 fraudluyodum bana 1 kere bile cok uzunsun demedi hatta bizim unideki herkes cok uzun falan diye (baska uniden erasmusa bizim uniye gelmisti) anlatiyodu ya da trende syle birilte karsilastim 2m diye

benden 35cm kisa kiz bile bir kere boyun fazlaligindan sikayet etmedi hatta yuksek ihtimalle daha uzun olsam onu tercih ederdi elini tutarken belim agriyodu
vay aq

• +1
hayatimda ilk defa duyuyorum amk şirinler köyünde mi yaşıyosun

190 eleman gelse 180 e de 185 e tercih eder btw
izmirdeyim

vay be ben 170 im overmi o zaman

• +1