iyibiri
Iron
Abi öyle bi şey söyleyinki bana eczaneden alıyım 1-2ay kullanıyım chad oliym çevrem değişimi görsün Ananskm sana noldu falan desin bende bokbok metod söyliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ip sandalyeAbi öyle bi şey söyleyinki bana eczaneden alıyım 1-2ay kullanıyım chad oliym çevrem baksın Ananskm sana noldu falan desin bende bokbok metod söyliyim
Abi öyle bi şey söyleyinki bana eczaneden alıyım 1-2ay kullanıyım chad oliym çevrem değişimi görsün Ananskm sana noldu falan desin bende bokbok metod söyliyim
Kalbimi kırıyosunip sandalye
olum ben bunu 13yasında almıştım amk 5sene önce hala duruyo Allah çarpsın ozamanda yapıyodumView attachment 5686362
Oto chad yapıyor Gizli method (çene çizgisi topu)
Earlier the better amkKalbimi kırıyosun
olum ben bunu 13yasında almıştım amk 5sene önce hala duruyo Allah çarpsın ozamanda yapıyodum
Valla yüzüm çok geniş amk ondan olabilirEarlier the better amk
Allahım yarabbim olm sence böyle birşey olabilirmi mi amk ya vallahi azıcık kafanızı kullanın chadin nasıl birşey olduğunu bildiğine bile emin değilim hadi diyelim böyle birşey var sence biz şu anda burda olurmuyduk amkAbi öyle bi şey söyleyinki bana eczaneden alıyım 1-2ay kullanıyım chad oliym
tutumunu şiddetle kınıyorum bu adamı mod yapmayın abi kabul etmiyorumAllahım yarabbim olm sence böyle birşey olabilirmi mi amk ya vallahi azıcık kafanızı kullanın chadin nasıl birşey olduğunu bildiğine bile emin değilim hadi diyelim böyle birşey var sence biz şu anda burda olurmuyduk amk
reis Allah aşkına sana birşey sorucam burayı nerden gördün de hesap açma isteği geldi lütfen dürüst ol bende zamanında iyi biriydim Fridx bilir ama sonradan bozdular benitutumunu şiddetle kınıyorum bu adamı mod yapmayın abi kabul etmiyorum
bu ne aq nerene sokuyon bunuView attachment 5686362
Oto chad yapıyor Gizli method (çene çizgisi topu)
Kanka makarasındayım ben ya zaten 1tane looksmaxingle alakalı threadım TikTok insta twiter çok low iq buranın communitysi high iq makara adamlar olduğu için açtım hesap görünüşümden falanda memnunum slayleyebiliyorum bu termleride burdan öğrendim bu arada seninde Mod olmanın arkwsındayım cansınreis Allah aşkına sana birşey sorucam burayı nerden gördün de hesap açma isteği geldi lütfen dürüst ol bende zamanında iyi biriydim Fridx bilir ama sonradan bozdular beni
haa okey makara yaptıysan kusura bakma son zamanda populasyon biraz arttıda kaba darvandıyısam kusura bakma bide eyvallahKanka makarasındayım ben ya zaten 1tane looksmaxingle alakalı threadım TikTok insta twiter çok low iq buranın communitysi high iq makara adamlar olduğu için açtım hesap görünüşümden falanda memnunum slayleyebiliyorum bu termleride burdan öğrendim bu arada seninde Mod olmanın arkwsındayım cansın
En yüksek ROI: Ağızını bantlaAbi öyle bi şey söyleyinki bana eczaneden alıyım 1-2ay kullanıyım chad oliym çevrem değişimi görsün Ananskm sana noldu falan desin bende bokbok metod söyliyim

buzAbi öyle bi şey söyleyinki bana eczaneden alıyım 1-2ay kullanıyım chad oliym çevrem değişimi görsün Ananskm sana noldu falan desin bende bokbok metod söyliyim
190 cok uzun diye bazi kizlar kasinti bulabilir 187 daha iyi degilmi sence yani kiz boyunu soruyo 187 diyosun kiz bayiliyo falanayakkbının tabanının altına çorap koyup 190 a fraudluyorum smv arttı
hangi kız 190 kasıntı buluyo190 cok uzun diye bazi kizlar kasinti bulabilir 187 daha iyi degilmi sence yani kiz boyunu soruyo 187 diyosun kiz bayiliyo falan
187 halo olcak kadar uzun degil190 cok uzun diye bazi kizlar kasinti bulabilir 187 daha iyi degilmi sence yani kiz boyunu soruyo 187 diyosun kiz bayiliyo falan
kiz doyumsuzlugu 195 altina fln uzun degil diyen bile varhangi kız 190 kasıntı buluyo
bizim okuldakilere sordugumda 190 cok uzun aaaabiii diyorlardi üni ortamini bilememde kiz diyelim 165 25 cm boy farki varhangi kız 190 kasıntı buluyo
bu mal niye böyle bişey yapıyoduChad yapan diyet;
View attachment 5694447
Kanka kimse bilmiyor 21. Yüzyılın en gizemli adami falan bubu mal niye böyle bişey yapıyodu
bana omori atsana yaKanka kimse bilmiyor 21. Yüzyılın en gizemli adami falan bu
hayatimda ilk defa duyuyorum amk şirinler köyünde mi yaşıyosun190 cok uzun aaaabiii
eski flortum 155 di yine 190 fraudluyodum bana 1 kere bile cok uzunsun demedi hatta bizim unideki herkes cok uzun falan diye (baska uniden erasmusa bizim uniye gelmisti) anlatiyodu ya da trende syle birilte karsilastim 2m diye165 25 cm boy farki var
True primal dietChad yapan diyet;
View attachment 5694447
vay aqeski flortum 155 di yine 190 fraudluyodum bana 1 kere bile cok uzunsun demedi hatta bizim unideki herkes cok uzun falan diye (baska uniden erasmusa bizim uniye gelmisti) anlatiyodu ya da trende syle birilte karsilastim 2m diye
benden 35cm kisa kiz bile bir kere boyun fazlaligindan sikayet etmedi hatta yuksek ihtimalle daha uzun olsam onu tercih ederdi elini tutarken belim agriyodu
izmirdeyimhayatimda ilk defa duyuyorum amk şirinler köyünde mi yaşıyosun
190 eleman gelse 180 e de 185 e tercih eder btw
vay be ben 170 im overmi o zamaneski flortum 155 di yine 190 fraudluyodum bana 1 kere bile cok uzunsun demedi hatta bizim unideki herkes cok uzun falan diye (baska uniden erasmusa bizim uniye gelmisti) anlatiyodu ya da trende syle birilte karsilastim 2m diye
benden 35cm kisa kiz bile bir kere boyun fazlaligindan sikayet etmedi hatta yuksek ihtimalle daha uzun olsam onu tercih ederdi elini tutarken belim agriyodu
Boyun onemi yok ya bence bizim sınıta 157 eleman var sarişin packlemişizmirdeyim
vay be ben 170 im overmi o zaman
170 altı over bence tip iyise hiç problem yokvay be ben 170 im overmi o zaman