Chin tucks ve postür hk

Kasana77

Kasana77

Iron
Chin tucks haraketini yapmış olan var mı? Ben boyun çalışmaya başlayacağım bugünden itibaren. Boyun kaslarını çalıştırmak kesinlikle çekiciliği arttırıyor ama chin tucks hakkında hiçbir bilgim yok, yapsam işe yarar mı acaba yoksa cope mi?
Ayrıca omuz hatta genel olarak postür düzeltme egzersizlerini yapıp sonuç gören var mı?

• +1
  • JFL
Reactions: Futanari, piuafl, mtn_dude_193 and 1 other person
chin tucks tabiki işe yarıyor ama tabi beklentiyi doğru tutmak lazım boyun postürünü düzeltiyor haraket bildiğim kadarıyla
boyun çalışmakta genel olarak güzeldir çekiciliği çok arttırıyor
postür düzeltme egzersizleride işe tabiki yarıyor ama egzersiz yapıp gün içinde yamuk gezmicen egzersizi yapıp gün içinde dik durmaya çalışcan

mtn dude alexander postüre yap ve hep karnını çekip gez diyordu daha ben onları denemedim ama denicem

• +1
Reactions: piuafl, mtn_dude_193 and Kasana77
chin tucks tabiki işe yarıyor ama tabi beklentiyi doğru tutmak lazım boyun postürünü düzeltiyor haraket bildiğim kadarıyla
boyun çalışmakta genel olarak güzeldir çekiciliği çok arttırıyor
postür düzeltme egzersizleride işe tabiki yarıyor ama egzersiz yapıp gün içinde yamuk gezmicen egzersizi yapıp gün içinde dik durmaya çalışcan

mtn dude alexander postüre yap ve hep karnını çekip gez diyordu daha ben onları denemedim ama denicem
Denemek lazım şuan boyun antremanımı yapıyorum yanmayı hissedebiliyorum çekiciliği arttıracak ve yapması en basit şeylerden birisi olabilir boyun çalışmak
Neden daha önce başlamadıysam...

• +1
Reactions: EK0
aga cidden alexander posturea bak ve back breathing yapmayı öğren aşırı hızlı sonuç aldım

• +1
Reactions: piuafl, Stardew, Kasana77 and 1 other person
Chin tucks haraketini yapmış olan var mı? Ben boyun çalışmaya başlayacağım bugünden itibaren. Boyun kaslarını çalıştırmak kesinlikle çekiciliği arttırıyor ama chin tucks hakkında hiçbir bilgim yok, yapsam işe yarar mı acaba yoksa cope mi?
Ayrıca omuz hatta genel olarak postür düzeltme egzersizlerini yapıp sonuç gören var mı?
chin tucks postürün kötüyse işe yarar kafan ilerideyse yani, eğer zaten postürün düzgünse çok bi fark görmezsin

• +1
Reactions: Kasana77
chin tucks postürün kötüyse işe yarar kafan ilerideyse yani, eğer zaten postürün düzgünse çok bi fark görmezsin
Arkadaki boyun kaslarını esnetiyor en azından, bunun için bile yapmaya değer

• +1
Reactions: ntslayer73
o ppndeki adamın postürüde öyle

• +1
Reactions: Kasana77
merak ettim atabilir misin
attığım threade bak orda anlatıyo ama anlamdıysan ayağa kalk omuzlarını çekebildiğin kadar aşağı çek sırtını düzleştir nefes al ilk başlarda zor olmalı sonra alışıyo insan nefes alırken sırtınıın kabardığını görüceksin jordan barretın postür gibi olmalısın her zaman cidden hayatımda ilk defa nefes almış gibi hissetim

• +1
Reactions: iwishiwastaller and Stardew
gym de agirlikla yap olm