Ciddili rateleyip tavsiye verecek var mı

D

DennysKirve

Iron
Merhaba arkadaşlar benim ciddi oylamaya ihtiyacım var özelden ciddi olarak oylayıp tavsiye verecek var mı?

• +1
Reactions: Chudai, yigittsaint and stacyworshipper
300 lira yolla rateleyim

• JFL
Reactions: Serialsuicide, szenn, Gordon Freeman and 3 others
  • JFL
Reactions: kullancı1998572619, yigittsaint, Serialsuicide and 3 others
rate ekibimizle çalışmak istersen 2000 lira detaylı bilgi icin pm

• JFL
Reactions: Topkra, yigittsaint, Serialsuicide and 3 others
10 yıldan beri lukusmex yapıyorum ben bir zurna parasına ratelerim

• JFL
Reactions: Topkra, yigittsaint, Serialsuicide and 3 others
Koskoca forum bir adamı ratelemediniz aw

Koskoca forum bir adamı ratelemediniz aw
1000013263

• JFL
Reactions: jsbera, Planger, Topkra and 7 others
Ltn subhuman killyourself faggot

Angry I Hate GIF

• JFL
Reactions: stacyworshipper
bro neden özelden pekiyabancı foruma rate için 10-15 foto atmışın zaten doxxlicak adam ordanda doxxlar :p:p:p:p

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera and susisesi
bro neden özelden pekiyabancı foruma rate için 10-15 foto atmışın zaten doxxlicak adam ordanda doxxlar :p:p:p:p
Aslında tr formuna da attım da biri atma falan dedi doxxlamak ne onu da hiç bilmiyorum neyse yorumlar mısın objektifçe bi de öneri lazım

yağ oranı düşür postürünü düzelt saçlarını uzat sonra ameliyatları düşün
Bu kombolar gözle görülür iyileşme sağlar mı ki ameliyat harici o kadar da değişmez gibi.Bi de yüzüme hangi saç modeli gider onu kestiremiyorum

Bu kombolar gözle görülür iyileşme sağlar mı ki ameliyat harici o kadar da değişmez gibi.Bi de yüzüme hangi saç modeli gider onu kestiremiyorum
bunları yapmadan ameliyatların önemi yok yan profilini göremeyecek kadar fazla kilon var

bunları yapmadan ameliyatların önemi yok yan profilini göremeyecek kadar fazla kilon var
Kanka 82 83 kiloyum 178im yağ oranı 23 falandır burada yağ oranı 23lerin çene hattı daha belirgin amk sorun sanki o kadar da yağda değil.23 falan çok fazla mı ya da fazla biliyorum da 13e düşsem gıdık ve yanaklar ciddi miktarda erir mi mesela

Söylediklerimi yap bide burda niye paylasmadin yuzunu

Söylediklerimi yap bide burda niye paylasmadin yuzunu
Kanka biri sil mil yazdı da ne söylemiştin.Diş hekimine randevu aldım oradan ortodonti açtırıcam sefalometrik röntgenle ön yüz için ct sanırım isticem oradan kesin sonuçlar gözükür.Damak darlığım var

Kanka biri sil mil yazdı da ne söylemiştin.Diş hekimine randevu aldım oradan ortodonti açtırıcam sefalometrik röntgenle ön yüz için ct sanırım isticem oradan kesin sonuçlar gözükür.Damak darlığım var
Knk doxlanmak istemiyorsan yabanci actigin threadi de sil o threadde yazmistim ztn sana

ingilizcen varsa bunu oku yada çevir https://looksmax.org/threads/ultimate-softmaxxing-thread.1926308/
softmaxler olmadan hardmaxler cope
Sence softmaxlarden sonra dolgularla hmtn ascend şansım var mı.Ortodontiyr gidip röntgen çektirecem ameliyat olsa bile 1 sene kafadan tel tedavisi geciktirşyo o süre zarfında yüzüme hacim kazandırmak istiyorum geçici(Zygomatic midface dolgu)Jawlline ve chin dolgu hem çeneyi hafif daha geniş elmacıkları daha geniş ve belirginleştiriyo iyi kliniklerde gördüğüm sonuçlar bu.Gözaltım içinde ışık dolgu düşündüm.Saç modeli belirleyemedim henüz ince telli ve yumuşak şekil almıyor.Dolgu yaptırma amacım hem hardmaxxa giden sürece kadar açıkları maksimum olmasa da orta derece kapatabilmek yağ oranı düşürürsem daha iyi sonuç verir zaten.Eğer gıdı gitmezse lipo yaptırırım.Ne düşünüyosun?

para biriktir daha fazla kilo ver postür düzelt sonra düşün hepsini

yolla reis zayıf noktalarını falan filan yazabilirim hardmaxx önerisiyle uğraşamam softmaxx önerisi veririm

Postlarımda var kanka bakabilirsin aslında
abi deli misiniz bildiğin giderin var appeallı mtnsin rahatsın asimetrik veya çirkin hiçbir şey yok yüzünde framecel neckcelsin bunları çözsen bi de %12-15 yağ oranı olsan htn olcan mk

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
abi deli misiniz bildiğin giderin var appeallı mtnsin rahatsın asimetrik veya çirkin hiçbir şey yok yüzünde framecel neckcelsin bunları çözsen bi de %12-15 yağ oranı olsan htn olcan mk
Framecel ne demek la

Buraya girme sebebim zaten kriterlerin acımasız olması.Gerçekten bakanlar normal bakıp geçmiyor altın oran adamlarla kıyaslanıp normal gibi gözüken eksiklerin söylenmesi bi yandan hoşuma gidiyor.Muhtemelen burada htn alan biri gerçekten zeki ve sosyal olursa chad hayatı yaşar.Fiziğinde boyunda çok kusur yoksa.Ben 14 yaşında milli oldum ortaokul lise üni her çağda 1 2 body countum oldu.Gerçekten burada htn yorumu alanlar neler neler yapar düşünemiyorum hele Chadlite falan alan varsa muhtemelen yataktan çıkamıyodur ag

Buraya girme sebebim zaten kriterlerin acımasız olması.Gerçekten bakanlar normal bakıp geçmiyor altın oran adamlarla kıyaslanıp normal gibi gözüken eksiklerin söylenmesi bi yandan hoşuma gidiyor.Muhtemelen burada htn alan biri gerçekten zeki ve sosyal olursa chad hayatı yaşar.Fiziğinde boyunda çok kusur yoksa.Ben 14 yaşında milli oldum ortaokul lise üni her çağda 1 2 body countum oldu.Gerçekten burada htn yorumu alanlar neler neler yapar düşünemiyorum hele Chadlite falan alan varsa muhtemelen yataktan çıkamıyodur ag
kriterler acımasız derken trde reelde kızların standartları çok yüksek diyorsun sandım korktum, body countın evet şaşırtmadı iyi görünüyorsun zaten, bu adam bakire ise yarrağı yedik falan diyecektim evet htn ve üstü baya çekici demek zaten kolay modda yaşıyorlar.sen spor yapıp boyun kasını yanağınla aynı kalınlığa getirsen + yağ oranını azaltsan htnye yakın olabilirsin

kriterler acımasız derken trde reelde kızların standartları çok yüksek diyorsun sandım korktum, body countın evet şaşırtmadı iyi görünüyorsun zaten, bu adam bakire ise yarrağı yedik falan diyecektim evet htn ve üstü baya çekici demek zaten kolay modda yaşıyorlar.sen spor yapıp boyun kasını yanağınla aynı kalınlığa getirsen + yağ oranını azaltsan htnye yakın olabilirsin
Kanka hayat gerçekten garip işliyor.Looksmaxxing bilinci bence çok güzel parası olan ve doğru kişilerle işlem yapanlar için hardmaxxte güzel keşke bu bilince 13 yaşımda ulaşsaydım diyorum bazen.Avrupa ve amerikayı hiç bilmiyorum ama bu foruma göre yakışıklıysan bence kadınlara göre çok üst düzeysin.Yakışıklı mısırcıyı buraya ünlü değilken atsam muhtemelen chad chadlite yorumu asla gelmeyecekti ama eleman niyeti bozsa clavdan daha çok karı götürecek.Michelle morrone mesela özellikle bizim kadınların max erkeği falanken burada htn diyen mmtn hmtn diyen falan gördüm Kenan yıldıza bile chadlite dememişler ama ünlü olmasa bile kadınların yüzde doksanını alır götürür.Ben kendimi açıkçası yakışıklı bulmuyorum da gerçek hayatta cidden çok farklı çiftlerin birbirini delice sevdiğini.Nice kızların ne tipte exlerine aşklarından daha yakışıklı çocukları göremediğini biliyorum.Ama yine de looksmaxxing tek gerçek çünkü insan kendini ne kadar iyi bulursa hayat motivasyonu da özgüveni de o kadar artıyor.

ya kilo vermeden softmax rate fln ne uğraşıyonuz aq

sadece kilo versen mtn olursun

• +1
Reactions: jsbera
ya kilo vermeden softmax rate fln ne uğraşıyonuz aq

sadece kilo versen mtn olursun
olm yüzüm o kadar şiş duruyo mu lan biliyorum da sanki yağ kaynaklı değil sadece amk

olm yüzüm o kadar şiş duruyo mu lan biliyorum da sanki yağ kaynaklı değil sadece amk
83kg 178 aşırı fazla. Gayet de yağ kaynaklı. BMI’a göre zaten overweightsin, ki bizim amacımız zaten ortalama altı bi yağ oranında olmak. Görünene göre hiç kas kütlen de yok

Şöyle söyleyeyim 2+ yıldır natürel spor yapıyo olsaydın veya ilaçlı falan olsaydın sadece o kiloda düşük bi yağ oranın olabilirdi, ki sanmıyorum.

Bunu küçümseme olarak görme amacım o değil ben de 187 130kg de 73kg ye düştüm

83kg 178 aşırı fazla. Gayet de yağ kaynaklı. BMI’a göre zaten overweightsin, ki bizim amacımız zaten ortalama altı bi yağ oranında olmak. Görünene göre hiç kas kütlen de yok

Şöyle söyleyeyim 2+ yıldır natürel spor yapıyo olsaydın veya ilaçlı falan olsaydın sadece o kiloda düşük bi yağ oranın olabilirdi, ki sanmıyorum.

Kanka peki yüzde 13 seviyesine inmek ciddi değiştirir mi yüzü onu demek istiyorum

Kanka peki yüzde 13 seviyesine inmek ciddi değiştirir mi yüzü onu demek istiyorum
yüzünü kilo vermekden daha çok değiştirecek bir şey yok ve evet inanılmaz fark ediyo

• +1
Reactions: ochinchin
Kanka hayat gerçekten garip işliyor.Looksmaxxing bilinci bence çok güzel parası olan ve doğru kişilerle işlem yapanlar için hardmaxxte güzel keşke bu bilince 13 yaşımda ulaşsaydım diyorum bazen.Avrupa ve amerikayı hiç bilmiyorum ama bu foruma göre yakışıklıysan bence kadınlara göre çok üst düzeysin.Yakışıklı mısırcıyı buraya ünlü değilken atsam muhtemelen chad chadlite yorumu asla gelmeyecekti ama eleman niyeti bozsa clavdan daha çok karı götürecek.Michelle morrone mesela özellikle bizim kadınların max erkeği falanken burada htn diyen mmtn hmtn diyen falan gördüm Kenan yıldıza bile chadlite dememişler ama ünlü olmasa bile kadınların yüzde doksanını alır götürür.Ben kendimi açıkçası yakışıklı bulmuyorum da gerçek hayatta cidden çok farklı çiftlerin birbirini delice sevdiğini.Nice kızların ne tipte exlerine aşklarından daha yakışıklı çocukları göremediğini biliyorum.Ama yine de looksmaxxing tek gerçek çünkü insan kendini ne kadar iyi bulursa hayat motivasyonu da özgüveni de o kadar artıyor.
kenan yıldız en az low htn, muhtemelen orta htn civarlarında
yakışıklı mısırcıyı ilk kez duydum baya iyi duruyor htn aşağısı denemez o da htn ortalarında

• +1
Reactions: Trenmaxx1

knk sen de biliyosun ki 178e 83 kilo aşırı fazla değil abarttın bariz bir şekilde, eğer kişi o kiloda %20 yağ oranının üstünde değilse fazla değil baya sağlıklı bi oran.
he spor yapmıyorsa muhtemelen %23-30 yağ oranı arasında ve öyleyse kötü baya
kilo fark etmeksizin yağ oranı %10-15 arasında tutulmalı ideal yüz estetiği için

knk sen de biliyosun ki 178e 83 kilo aşırı fazla değil abarttın bariz bir şekilde, eğer kişi o kiloda %20 yağ oranının üstünde değilse fazla değil baya sağlıklı bi oran.
he spor yapmıyorsa muhtemelen %23-30 yağ oranı arasında ve öyleyse kötü baya
kilo fark etmeksizin yağ oranı %10-15 arasında tutulmalı ideal yüz estetiği için
benim gözümde direkt kilo>boy-100 olduğunda aşırı fazla aralığına giriyo ki yüz için bakıcaksak cidden baya yanaklı oluyosun zaten.
+ çoğu kendini %20bf sanan kişi %30+ zaten.

Kas kütlen yoksa min boy-110 olmalı kabaca

htn zeki biri olarak normie bi hayat yasıyorum hergün aynı htnyi cok abartıuonuz hayat clde baslıyo

• Hmm...
  • JFL
Reactions: jsbera, Serialsuicide and ochinchin
kenan yıldız en az low htn, muhtemelen orta htn civarlarında
yakışıklı mısırcıyı ilk kez duydum baya iyi duruyor htn aşağısı denemez o da htn ortalarında
kenan htn de mısırcı cl

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, ochinchin and Topkra
bump

Last edited:
Yok tam mtn falan bence trde
bimax ameliyatı çene ve zygo genişliğine belirginliğine yardımcı olur mu ön ve yan profilden?Yoksa implantlarla desteklenmeli mi

• +1
Reactions: jsbera