Çirkinlere şans verilmeli mi sizce

D

daddyayaz

Iron
17 yaşında bakirim şimdiye kadar muhtemelen 20 tane kızı Red etmişimdir yüzleri iyi değil diye ama çoğunluğu fiziği iyiydi ne oneriyorsunuz size göre seks yapayım mı yoksa onları cezalandırmaya devam mı ne diyorsunuz seks yapmak istiyorum bende doğru kişiyi bekleyim mi?

• +1
Reactions: Chudai and NoxInfernum
Sahsi tecrubelerimle soylemek gerekirse istedigin zaman sikisebilmek ama sikismemeyi tercih etmek cok zevkli.

Bence bakire guzel bir kiz buldun mu sik cok takma, erkekler icin bakirlik kizlar icin bakirelik kadar onemli degil zaten. Bodymaxxed HLTB-LMTB'yi siksen bile sonra bakir larplarsin bakire kiza.

Cok sikismek istiyosan dusunmeden sik birak ama oyle isteklerin yoksa dedigim gibi guzel bakireyi bekle.

• +1
Reactions: stacyworshipper and Serialsuicide
Ishowspeed GIF

• JFL
Reactions: Naughty America, Kayra139, Orcairis and 6 others
Sahsi tecrubelerimle soylemek gerekirse istedigin zaman sikisebilmek ama sikismemeyi tercih etmek cok zevkli.

Bence bakire guzel bir kiz buldun mu sik cok takma, erkekler icin bakirlik kizlar icin bakirelik kadar onemli degil zaten. Bodymaxxed HLTB-LMTB'yi siksen bile sonra bakir larplarsin bakire kiza.

Cok sikismek istiyosan dusunmeden sik birak ama oyle isteklerin yoksa dedigim gibi guzel bakireyi bekle.
Reis bencede ama bakire kız peşimi bırakmazsa dicemde bırakmasın amk senin yaş ne

17 yaşında bakirim şimdiye kadar muhtemelen 20 tane kızı Red etmişimdir yüzleri iyi değil diye ama çoğunluğu fiziği iyiydi ne oneriyorsunuz size göre seks yapayım mı yoksa onları cezalandırmaya devam mı ne diyorsunuz seks yapmak istiyorum bende doğru kişiyi bekleyim mi?
Daddyayaz:lul:

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Orcairis and NoxInfernum
Last edited:
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman, anathema, Orcairis and 4 others
Ben 1 kere açıldım onda da kız kabul etti ama kızla bi daha konuşmadım

China Xi GIF

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and Serialsuicide
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman and Chudai
20 kız reddetmek ne aminakyoum 20 kız tanımıyom ben

sence tecrübe olsun diye yatmalı mıyım
Hayır sende anladıgım kadariyla yakisiklisin ltblere yüz vermeyip htb ve üstü kovalamalisin ben öyle yapıyom bence olsun bitsin diye yapilan şeyde zevk vermez insana