Çirkinken aşık olmak

caglar3

caglar3

Iron
Çok acınası birşey elde edemeyeceğini biliyorsun chadler sevdigin kızı sikip diğerini sikmeye giderken sende cuck oluyorsun. Seneye lefort 1 olcam maxilla 7mm ileri alıncak, mandibula 2-3mm geri alıncak bide rhino olmayı düşünüyorum umarım karsılıklı sevgiyi elde ederiz:feelswhy:

• +1
  • So Sad
Reactions: Hanife, zeta_mogging, jsbera and 10 others
hepsi sadece 2 kelime için brutal

• So Sad
  • +1
Reactions: Hanife, mtn_dude_193, veneficus and 5 others
Çok acınası birşey elde edemeyeceğini biliyorsun chadler sevdigin kızı sikip diğerini sikmeye giderken sende cuck oluyorsun. Seneye lefort 1 olcam maxilla 7mm ileri alıncak, mandibula 2-3mm geri alıncak bide rhino olmayı düşünüyorum umarım karsılıklı sevgiyi elde ederiz:feelswhy:
hepsi sadece 2 kelime için brutal
welcome to blackpill,blackpilled again.

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: veneficus, Demirs, erlang and 3 others
ltn altı degilsen over degil brom birde lefort kapsamlı bisey iyi sonuçlari bekliyoruz

• +1
  • Love it
Reactions: Demirs and caglar3
  • +1
Reactions: Demirs, ochinchin, erlang and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Topkra, Demirs and -BayHarbourButcher
Lefortların hepsi cope.Sadece spesifik durumlarfa yapılması gerekn büyük ve riskli ameliyatlar bunlar.Getirisi botchlanma ihtimaline değmiyor.

• +1
  • So Sad
Reactions: christabelle0952, Demirs and caglar3
Lefortların hepsi cope.Sadece spesifik durumlarfa yapılması gerekn büyük ve riskli ameliyatlar bunlar.Getirisi botchlanma ihtimaline değmiyor.
yan profilinden recessedlıgı asiri belirgin olmayan birinin neşter altına yatmasın gerek yok softmaxla cogu kisi mtn olabilir illa neşter altına yatayım gotumu siktireyim diye gidip hmtn ykende hhtn olmak icin neşter altına yatmazsın zaten mantıklı degil cunku

• +1
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1, Demirs, erlang and 1 other person
ney o yol bi arkadaşa çok lazımmış ama en az mtb istiyormuş bi de en az buğday tenli olsun yeter
18indeysen facebook kari hesabi+200k
zygo lefort implant ve fraudmax

• JFL
  • +1
Reactions: truefoidslayerpqoqo, Demirs and caglar3
welcome to blackpill,blackpilled again.
WELCOME TO BLACPİLL BROTHER
Ronaldo Smile GIF

• JFL
Reactions: truefoidslayerpqoqo and caglar3
aga gidip dayı dolandırıp para kazancan o paraylada implant yapcan nesini anlamadin
diyecektim hani mtb kız nerde amk, herhalde implant sonrası fraudlu fotoyla falan mı düşürcen anlamadım

diyecektim hani mtb kız nerde amk, herhalde implant sonrası fraudlu fotoyla falan mı düşürcen anlamadım
frauda gerek yok implant yapana kadar kazandigin parayla htb haremi kurarsın

Eğer ihtiyacın varsa değil ihtiyacı olmayan adam zaten yapmasın amk ascendlemez

Onun dışında çoğu bimax sadece side değiştiriyor front değiştiren tek trimax var o da sfs olanlar için sfs değilsen boş
Short face syndrome double jaw surgery why do these results v0 3q7yl4taqx2g1

Portada

• +1
Reactions: erlang and caglar3
Eğer ihtiyacın varsa değil ihtiyacı olmayan adam zaten yapmasın amk ascendlemez

Onun dışında çoğu bimax sadece side değiştiriyor front değiştiren tek trimax var o da sfs olanlar için sfs değilsen boş
View attachment 5602426
View attachment 5602427
Bu örnekler cherrypicked.Genelde bu işin sonu botclanarak biter.

Benim bahsettiğim örnekler:Mesela adamın radixi recessed implant yapmak yerine lefort 2 oluyor.İmplantlarla çözülebilecek bir vakaysa lefort gibi büyük ameliyatlardan kaçınılmalı.

• +1
Reactions: christabelle0952
Aşırı nt olup full jestermaxx yapman lazım ancak öyle belki 1 tane ltb bulursun
aslında denesen falan böyle sürekli önüne gelene falan yazsan illa bi kızla date ayarlarsın dateden sonrası sana bağlı zaten

• +1
Reactions: caglar3

Benim bahsettiğim örnekler:Mesela adamın radixi recessed implant yapmak yerine lefort 2 oluyor.İmplantlarla çözülebilecek bir vakaysa lefort gibi büyük ameliyatlardan kaçınılmalı.
Benim maxillam recessed mandibulam normale göre biraz önde ccw rotation bok gibi yani, lefort 1 olup maxillamı 7mm ileri taşımayı düşünüyor doktor onun haricindede mandibulamı 2-3mm geri alıcak sağ tarafım sol tarafıma göre biraz daha az gelişmiş olduğu içinde rotasyonu biraz değistircekler sanırım.

• +1
Reactions: erlang
Cherrypicked değil sfs olanları trimax sağlam ascendliyor genelde sende yazıp çıkan örneklere bakabilirsin tabiki kimse sadece 1-2 ameliyatla cl hatta htn olamaz
Zaten implantlan çözülebilicek bir şeyse lefort gibi büyük ameliyatlara girmek saçma olur ben implantında kurtarmayacak gerçekten ihtiyacı olan insanlar için demiştim

• +1
Reactions: mtn_dude_193 and erlang
Benim maxillam recessed mandibulam normale göre biraz önde ccw rotation bok gibi yani, lefort 1 olup maxillamı 7mm ileri taşımayı düşünüyor doktor onun haricindede mandibulamı 2-3mm geri alıcak sağ tarafım sol tarafıma göre biraz daha az gelişmiş olduğu içinde rotasyonu biraz değistircekler sanırım.
Maxilla için maxilary implant, ccw için ramusa implantı, daha zaten mesela çenen asimetrikse çene implantlarıyla çözersin.

• +1
Reactions: christabelle0952
doktora bağlı olarak face harmony i sikme ihtimali var + ağır bir ameliyat oyle duz bi ameliyatda degil bunlar burun estetigi gibi degil ömrün boyunca sorunda yaşayabilme ihtimalin var yazık kafana 2 fazla am sikeyim diye bunları yaptıracaksan

Last edited:
  • +1
Reactions: erlang
aslında denesen falan böyle sürekli önüne gelene falan yazsan illa bi kızla date ayarlarsın dateden sonrası sana bağlı zaten
first datede de lltn olduğun için 2.dateye çıkabilme şansın oldukça düşer ama ilk o first datede kızı kendine sevdirebilirsen zamanla belki kız seni sevebilir ve güzel bir ilişkiniz olabilir ama kızın hipergamik olmaması nt olman jestermaxx falan yapman lazım ve bunlara rağmen cucklanma ihtimalin var maalesef

• So Sad
Reactions: EK0