Kaltakkıran
so over
beyler arasıra takıldığım kıza aşık oldum sürekli onu düşünüyorum mesaj atınca kalbim patlaaacak gibi oluyo bunu nasıl çözerim istemiyorum böyle olmasını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Fuck body in varsa bu forumda ne yapıyon aqbeyler arasıra takıldığım kıza aşık oldum sürekli onu düşünüyorum mesaj atınca kalbim patlaaacak gibi oluyo bunu nasıl çözerim istemiyorum böyle olmasını
Bizim bi foid arkadaş vardı fuckbodysinden hamile kaldı diye intahar etti aqSikerken hamile birak omur boyu senden ayrilamaz zaten
What the fuck ???Bizim bi foid arkadaş vardı fuckbodysinden hamile kaldı diye intahar etti aq
mal amkBizim bi foid arkadaş vardı fuckbodysinden hamile kaldı diye intahar etti aq
lavuğun anlattığı olaya bide anlatış tarzına bak aqBizim bi foid arkadaş vardı fuckbodysinden hamile kaldı diye intahar etti aq
daha fazla olması içinFuck body in varsa bu forumda ne yapıyon aq
kanka punkcı bi tip normalde böyle biriyle sevgli olmam amk bu sefer çok duygusal boşluktayım bide şuan güncel tek konuştuğum kız bu ondan galiba ama böyle hissetmem bile kötü geliyo şey fotosu varya sikilen kızı elinde çicekle bekleyen adammışım gibi hissediyomKizla konuş olmazsa birakirsin olursa devam et
geçen buluştuk onlalatifabihard'a sor
latifabihard bir alphamale